winter.summer
04.12.10, 14:38
Cześć dziewczyny !
Wiem , że niektórym nie chce się czytać . Więc postaram się pisać krótko; )
otóż mam problem. Biore udział w bardzo wielu festiwalach muzycznych i uczę się śpiewać u nauczyciela. Razem ze mną chodzi jeszcze kilka dziewczyny 8-16 lat . I jeden chłopak . Ostatnio dobrze się rozumiemy . Nie lubimy tych samych osób , zgadzamy się w tych samych sprawach . Lecz ja jestem ''trochę większa'' < wiecie o co chodzi > . I gdy gadaliśmy sobie , jakoś tak doszło do tematu wagi. On tam mówił ,, Ja wole być szczupły niż gruby '' .Wiecie ja chciałam zmienić temat . Aon jeszcze Bardziej się uparł właśnie przy nim. Ostatnio (przed rozmową) nawet jak szliśmy do Biedronki ( wiecie na festiwalu musimy sobie coś kupić w trakcie narady jury ) złapał mnie za rękę. A gdy byliśmy swojej sali - takiej na próby zostawienie swoich rzeczy on chciał mnie
, a wtedy wszedł nasz nauczyciel i . ...powiedział -,,całowaliście się ! '' , a chłopak - ,, z tą grubaską ? - nigdy w świecie !! '' .
Niewiem co mam zrobić , czy traktować go powarznie czy ... . Baardzo mi się on podoba ale po tym co zrobił niewiem jak mam go traktować .
Kim dla niego mogę być?
Co mam mu powiedzieć ?
O co mu chodzi ?
DZIĘKUJE ! STARAŁAM SIĘ KRÓTKO TO UJĄĆ .