Dodaj do ulubionych

Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój problem

04.12.10, 14:38
Cześć dziewczyny !

Wiem , że niektórym nie chce się czytać . Więc postaram się pisać krótko; )

otóż mam problem. Biore udział w bardzo wielu festiwalach muzycznych i uczę się śpiewać u nauczyciela. Razem ze mną chodzi jeszcze kilka dziewczyny 8-16 lat . I jeden chłopak . Ostatnio dobrze się rozumiemy . Nie lubimy tych samych osób , zgadzamy się w tych samych sprawach . Lecz ja jestem ''trochę większa'' < wiecie o co chodzi > . I gdy gadaliśmy sobie , jakoś tak doszło do tematu wagi. On tam mówił ,, Ja wole być szczupły niż gruby '' .Wiecie ja chciałam zmienić temat . Aon jeszcze Bardziej się uparł właśnie przy nim. Ostatnio (przed rozmową) nawet jak szliśmy do Biedronki ( wiecie na festiwalu musimy sobie coś kupić w trakcie narady jury ) złapał mnie za rękę. A gdy byliśmy swojej sali - takiej na próby zostawienie swoich rzeczy on chciał mnie kiss , a wtedy wszedł nasz nauczyciel i . ...powiedział -,,całowaliście się ! '' , a chłopak - ,, z tą grubaską ? - nigdy w świecie !! '' .
Niewiem co mam zrobić , czy traktować go powarznie czy ... . Baardzo mi się on podoba ale po tym co zrobił niewiem jak mam go traktować .

Kim dla niego mogę być?
Co mam mu powiedzieć ?
O co mu chodzi ?

DZIĘKUJE ! STARAŁAM SIĘ KRÓTKO TO UJĄĆ .
Obserwuj wątek
    • winter.summer odśnieżam ;D 04.12.10, 14:44
      • sel_dem ale duupek ! 04.12.10, 14:53
        ja pierdziele , jaki cham !

Nie rozmawiaj z nim , nie patrz na niego , nie myśl o nim ! Zapomnij o nim jak najszybciej .

• iloneyou Re: ale duupek ! 04.12.10, 15:19
          Jaki dupek .! shock
          Nie zwracaj na niego wg. uwagi .
          To szczyt chamstwa . uncertain
          • naomi. Re: ale duupek ! 04.12.10, 17:43
            no właśnie jaki DUPEK!

niech , se koleś za dużo nie pozwala.
            idiota , jakiś.
            jak tak można powiedzieć , na dziewczynę , którą pierw podrywa , a potem obraża sciana
          • patka979 Re: ale duupek ! 04.12.10, 19:28
            Ja bym go olała na maxa!
      • truuu Re: odśnieżam ;D 04.12.10, 14:55
        on chyba sam nie wie czego chce.
      • myszqa13 niezbyt rozumiem... 04.12.10, 14:57
        ...czyli:
        ty jesteś "grubsza" od tego chłopaka tak??i on jest tak jakby chamski(wnioskuje z tego "...z tą grubaską??")??...
        sorry...ale jeśli tak o tobie sądzi że jesteś gruba to wybacz ale chłopak nie jest ciebie wart...no bo sorry...jak tak można??mi osobiście chłopak który mi się podobał mówił do mnie takie rzeczy:"berta chce ciastko!!Berta być gruba"...tą bertą byłam ja...i nadal jestem bo tak na mnie mówi...ale odkąd powiedział tak na mnie pierwsyz raz przejrzałam na oczyże jest z niego idiota...moim zdaniem chłopak nie powinien patrzeć na wygląd tylko na wnętrze...no oczywiście że wygląd też się liczy no ale wolisz być osobą grubszą i mieć super wnętrze czy może wolisz być śliczną dziewczyną ale za to idiotką w środku??bo ja wole zdecydowanie to 1...oczywiście wygląd przeszkadza no ale da się przyzwyczaić...daj sobie spokój z chłopakiem i tyle...skoro tak cię traktuje??
    • ja_xd Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój proble 04.12.10, 14:55
      ty nie jestes gruba (widziałam twoje zdjęcia w profilu) i masz b. ładną twarz smile a ten koleś to jakiś dałn xD daj se spokój wink i nie przejmuj się kiss
    • natimiley Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój proble 04.12.10, 14:56
      Co za debil,pogadaj z nim co to miałobyć.
    • winter.summer Kochane moje przeczytajcie to... 04.12.10, 14:59
      Wiem że on jest dupkiem i idio*tą . Ale ... On mi się podoba . Mam do niego ogromny wstręt ale jednoczesnie mnie pociąga . Wiem że to idiotyczne . Ale ... no niewiem . A on to wykorzystuje . uncertain
      Koty moje kochane ! Niewiem co mam robić !
      • hooodooo Re: Kochane moje przeczytajcie to... 04.12.10, 15:07
        ignoruj go. niech wie co stracił.
        jakby ktoś powiedział tak na mój temat (nawet jeśli byłaby to prawda chociaż w twoim przypadku nie jest) to by zarobił z liścia.
        dupek.
        z takimi nie ma co gadać. uwierz....
        po prostu przestań o nim myśleć i zapomnisz c;
    • milenka452 Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój proble 04.12.10, 15:06
      Zapytaj go w prost "Gościu o co ci chodzi bo ja już nic nie rozmumiem?!" Powiedź mu że nie było ci miło jak tak o tobie powiedział.. uncertain
    • tiin55 Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój proble 04.12.10, 15:16
      Ty jesteś gruba ? scianasciana
      Nie załamuj mnie, jeśli ty jesteś gruba, to ja powinnam się martwić o swój brzuch sciana
    • bull_ Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój proble 04.12.10, 15:18
      Zapomnij o nim. Będą lepsi uwierz, jak nie teraz to później. Życie na jednym się nie kończy a po opisie wynika, że jest chamem. c;
    • kara16 Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój proble 04.12.10, 15:25
      dziewczyno i jeszcze się pytasz?! ja pierdziele ale z niego ku**a indifferent zostaw go nie zwracaj na niego uwagi skoro wstydzi się pokazać innym że cię lubi. Szkoda czasu na taką pałę...scianascianasciana
    • nikki1297 KliK ! :* 04.12.10, 15:25
      jak dla mnie jesteś bardzo ładna smile
      A on to zwykły cham !
      Szkoda, ze ma świecie są tacy chłopacy jak on uncertain
      Wiesz ? Ja n Twoim miejscu pokazałabym mu, że stać mnie na kogos lepszego niż on.
      Pójdź tam kiedyś z jakimś chłopakiem: nie wazne kto to dla Cb jest!Byle by on go nie znał i w ogóle nie zwracaj na tego chama uwagi !

Pokaż, że masz go głęboko kiss**
      • aniulkaa ... 04.12.10, 15:30
        on na Ciebie powiedział grubaska , a ty nie wiesz co robić ?
        odpowiedź jest jedna i prosta : to zwykły cham , ja bym się nawet nie odezwała do niego. !
    • oksa12 Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój proble 04.12.10, 15:33
      Byłaś dla niego królikiem doświadczalnym. Odpuść go sobie.
    • kalqa96 Tuuuuuuu~! 04.12.10, 15:34
      Wiesz, mam dla Ciebie dwie możliwości :
      zostaw tego idiotę, bo jeśli tak mówi, to nie jest Ciebie wart, albo pogadaj z nim szczerze i otwarcie, zapytaj się o co mu chodzi, dlaczego najpierw się do Ciebie zbliża, a potem wyzywa. smile Myślę, że w końcu dojdziecie do porozumienia. Powodzenia smile
    • nikawika Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój proble 04.12.10, 15:38
      to dupek .!!!
      radze ci z nim poważnie pogadać.!
      • hilary_fanka dupek! 04.12.10, 15:44
        zgadzam się z innymi. Obraź się na niego, może raczy Ci wytłumaczyć, dlaczego tak powiedział.
    • gabi_989 Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój proble 04.12.10, 15:51
      Żal ja to bym mu normalnie narobiła siary przy całej szkole na twoim miejscu... jaki debil... Moja rada: ignoruj go i nie zwracaj na niego uwagę.. Niech zrozumie kogo stracił..
    • zaczarowanaa.l Jaki koleś..;o 04.12.10, 15:51
      To było meeega chamskie z jego strony. Być może zrobił to, żeby oszczędzić Wam jakiś głupich docinek nauczyciela. (mimo wszystko - ostre przegięcie). Myślę, że można to różnie zrozumieć..
      Pierwsza hipoteza - to co wspomniałam powyżej. Bał się nauczyciela i np.tego, ze powie to rodzicom i bdz miał przesrane na chacie i wsród kolegów. A tak odciągnął jego uwage. Być moze, ze nie zwraca zbytnio uwagi na Twój wygląd , tylko na charakter. Trudno określić. To Ty go znasz.

Druga hipoteza - Chciał się Tobą zabawić. Może ma jakieś potrzeby..xdd I Ty byłaś pod ręką albo chciał rozładować stres w trakcie konkursu. Albo ma Cię za naiwną dziewczynę..nie wiem..ale jeśli by mu zależało nie powinien tak się o Tobie wyrazić..A nawet jeśli - powinien przeprosić.

Moja rada:
      Pogadaj z nim. Spokojnie, ale stanowczo. Zapytaj się , co to wszystko miało znaczyć. I co to w ogóle był za tekst, i ze Cię to uraziło..
      I zobaczymy co idiota będzie miał na swoją obronę.

Być moze nie warto sie nim interesować. Są o niebo fajniejsi..wink
      • winter.summer Gadałam z nim przed chwilą na GG , Przesadził ... 04.12.10, 16:00
        Moja rozmowa z nim (kopiuj/wklej) !!!

Ja: Słuchaj co to miało znaczyć ?
        On: Ale o co chodzi ?
        Ja : nie udawaj , czemu udajesz przy wszystkich że mnie nie lubisz a gdy jesteśmy sami zaczynasz się do mnie przystawiać !
        On: Ogarnij się !
        Ja : przestań tak do mnie mówić ! Kim ja jestem co? Szm*tą ?!! na jeden raz ?
        On : A co miałem zrobić ?!
        Ja : Mam do ciebie taki wstręt (...) nie odzywaj się do mnie !
        On : Karolina , ja mówie powarznie co miałem zrobić ? Toś jak by powiedział ten idiota wszystkim to co bym... byśmy wtedy zrobili ?
        Ja : Nic , idio*o ! Zraniłeś mnie !
        On: Toś nic złego nie powiedziałem !
        Ja : Taaak ? A - ,, Z tą grubaską ?! ,Ha nigdy w świecie '' ! Co to miało znaczyć
        On : No poniosło mnie !
        Ja : Zamkni* się !
        On: Po co do mnie piszesz wgl.
        Ja : Bo chciałam wyjaśnień !
        On: juz ci wyjaśniłem ,
        Ja : Jakoś nie zrozumiałam !
        On: Bo jesteś pustą i naiwną laską ! Zrozum to
        Ja : O nie , przegiąłeś !!!!
        On : <wylogował się >

SAME OCEŃCIE !
        • zaczarowanaa.l Re: Gadałam z nim przed chwilą na GG , Przesadził 04.12.10, 17:05
          A gdzie "przepraszam" lub "to się już nie powtórzy".??
          No niby go poniosło ale bez żadnych wiekszych wyjaśnień i przeprosin i ten tekt na końcu?! ;o - olej go. Nie jest Ciebie wart. Jest żałosny. Idiota. Zasługujesz na kogoś lepszego. Faceci to złoo..xd
          ale nie wszyscy*..xdd
          są pewnie gdzieś jakieś wyjątki..;p
        • pauluu zajeb.ałabym mu ;O ! 04.12.10, 19:37
          Co za cham w ogóle!
          dupek
          dupek
          dupek
          chciał cię pocałować? a teraz pisze o Tobie takie rzeczy! shock
          "poniosło mnie!' ?! LOL !
          śmiech na sali, zapomnij o nim.
    • other_ Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój proble 04.12.10, 15:57
      nie warto zawracać sobie głowy. Jeśli chłopak tak cię obraża
      to daj sobie z nim spokój.
      Ale jeśli jednak nie możesz to po prostu porozmawiaj z nim.
      Zapytaj czego chcesz i powiedz , że nie życzysz sobie żeby tak się do ciebie odnosił.
    • fictive. Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój proble 04.12.10, 16:25
      debil i tyle. odpuść go sobie...
    • crazy_music Jesteś ładna,a on to zwykły dupek! ;) 04.12.10, 16:36
    • zakochanie Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój proble 04.12.10, 17:13
      dupek i frajer. olej go. zemść się na nim! on cię szanuje, a jeżeli facet nie szanuje kobiety, to świnia i tyle. maderfucker !
      najlepiej to zrób mu taki kwas przy wszystkich, żeby się nie pozbierał, ha!

sorry za agresję, serce

• zakochanie Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój proble 04.12.10, 17:14
        a tak poza tym, to jestem w temacie, hehe xD
        jestem zaszczycona ;o!
    • martussiaaa ; C 04.12.10, 17:15
      Koleś nazwał Cię grubaską , upokorzył Cię , przed nauczycielem . Ja bym nigdy nie wybaczyła mu . Nie jest cb wart .
    • gwiazdkaxoxo Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój proble 04.12.10, 17:27
      wal go nie przejmuj sie nim sam jest .... i idiotą ;***
      • majka04 Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój proble 04.12.10, 17:35
        jprd ! jaki gamoń , głupek itd.
        no sorry ale nawet jak martwił się o to że inni się dowiedzą to nie powinien aż tak Cię obrażać( czytając z rozmowy gadu ) . wiesz jesteś ładna i wynika z tego że fajna . znajdziesz sobie kogoś lepszego kogo nie ponosi za często -,-
        powodzenia ;*
        • olusia... Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój problem 04.12.10, 17:39
          ale cham ;/
          • kokoss_ Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój proble 04.12.10, 17:43
            chamski. na Twoim miejscu dałabym sobie z nim spokój.
          • dulce12_rbd Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój proble 04.12.10, 17:44
            co to za koleś ?
            po 1. zero szacunku wobec Ciebie.
            po 2. dupek
            po 3. dupek
            nie miałabym takich dylematów
            wobec niego jakie ty masz . ;/
            • nikt. Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój proble 04.12.10, 19:24
              co za frajer.

po tym ' z tą grubaską.. ' na Twoim miejscu przyłożyłabym mu z liścia.
              • holiday Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój proble 04.12.10, 19:50
                Fajny chłopak potrafi się zachować w każdej sytuacji.
                Widać , kiedy jest zwykłym chamem.

Nie będę się rozpisywać bo jeszcze mnie poniesie. devil
                Po prostu szczyt. Nie daj się mu.
                Jesteś super dziewczyną , trzymaj się ; )
    • jonas_lover "Pusta i naiwna laska" - szczel mu z liścia. 04.12.10, 19:41
      I zapomnij o nim! Od takich dupków najlepiej z daleka.
      • mweezy . 04.12.10, 19:57
        olej go po prostu. ignoruj. mimo to, że ci się podoba. szanuj się!
    • meggi_13 Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój proble 04.12.10, 19:48
      1. szkoda, że w ogóle spotkałaś takiego chama
      2. to dupek -.-
      3. ja na twoim miejscu: przywalam z liścia na dzień dobry!
      4. jak ty jesteś gruba, to ja jestem zakonnicą...

nie przejmuj się takim chamem, ignoruj go i nie odzywaj się do niego. niech wie co stracił! powiedział chociaż przepraszam?!

i ty nie jesteś gruba dziewczyno XD
    • truskaweczka1 Re: Śpiewające '' zakochanie'' , czyli mój proble 04.12.10, 19:55
      powiem krotko ; dupek ! ..
      nie wiem co ci poradzic , ale dziwny ten kolo ... ; /
    • zlababa coo 04.12.10, 19:57
      Złego chłopaka sobie wybrałaś, olej go. Najlepiej się kierować w życiu zasadą że jeżeli ktoś cie nie akceptuje to po prostu się z nim nie zadawaj. Zachował się na poziomie opóźnionego 10 latka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka