Dodaj do ulubionych

Jak dobrze zaczac ?

04.12.10, 20:44
hey, podoba mi sie jeden chlopak . jak mam do neigo zagadac ? tzn. co napisac na gadu . bo przeciez nie napisze 'hej,co tam?' bo sie nei znamy .. pomozcie prosze .sad
Obserwuj wątek
    • mweezy . 04.12.10, 23:26
      a nie możesz spróbować znaleźć okazji, żeby pierwszy raz porozmawiać z nim na żywo? pisanie smsów czy wiadomości na gg nie jest dobrym sposobem do nawiązania kontaktu.
      • paramore_lol Re: . 05.12.10, 08:06
        mweezy napisał(a):

> a nie możesz spróbować znaleźć okazji, żeby pierwszy raz porozmawiać z nim na ż
        > ywo? pisanie smsów czy wiadomości na gg nie jest dobrym sposobem do nawiązania
        > kontaktu.

zgadzam się w 100%,kiedyś też myślałam ze jak napisze na gg to będzie dobrze,nie było, teraz w ogóle z nim nie gadam ani na gg ani na żywo.Poznawanie się w chłopakiem przez neta czy przez sms'y to nie jest dobry sposób.smile
    • orginalna Re: Jak dobrze zaczac ? 05.12.10, 19:41
      Yhh, jesli chodzi na jakieś dadatkowe zajęcia, nie wiem dajmy na to że chodzi na tańce i np. będą jakieś warsztaty taneczne, możesz wtedy zapytac o godzinę i miejce. Najpierw się przedstawić, jeśli jest to na GG, bo jak na nk, czy FB to tam wie jak się zwiesz . . zapytać co cię tam niby interesuje, a potem jakoś gadkę poprowadzić ! Jeśli jestes odważna i pewna siebie to walnij prosto z mostu np. Jestes taki fajny, że aż grzech do cb nie napisać ! - no nie wiem, pewnie tak nie zrobisz, ale możesz spróbować np, z nowego innego GG i zobaczysz jaka bd reakcja , hehe ! Powodzenia !
    • temptation Re: Jak dobrze zaczac ? 06.12.10, 15:40
      Może zagadaj do niego w szkole ? albo stare triki że na niego wpadasz i wgl. ojj przepraszam xD.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka