marsoholism 18.12.10, 15:36 Hej. Pytanie kieruję głównie do tych uzależnionych od 30stm. Macie może jakieś gadżety związane z zespołem? A może komuś są zbędne i się chętnie wymieni/ sprzeda/ odda ? Piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natala_nati Re: Marsowe gadżety ? ;) 18.12.10, 15:39 ja nie mam ale moja koleżanka ma tego pełno zapytam i powiem Ci ... Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: Marsowe gadżety ? ;) 18.12.10, 15:42 na razie mam trochę plakatów, płytę This Is War i koszulkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: Marsowe gadżety ? ;) 18.12.10, 15:43 nie lubie płyt. i nie mam żadnych gadżetów, ten ich znaczek jako wisiorek jest fajny,więc może... Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Marsowe gadżety ? ;) 18.12.10, 15:51 mam koszulkę jedną, plakaty, płytę. mam zamiar sobie kupic naszyjnik z triadą, niedługo od koleżanki dostanę naszywkę oraz przypinkę. kolejną koszulkę będę miała, gdyż najprawdopodobniej na nasępnym koncercie marsów sobie kupię goldena. no i miałam tatuaż z glifami, ale nie na stałę ;] no i jeśli mój piórnik echelonowski (własnego dzieła) z naklejką marsów można nazwac tym `gadżetem` to jeszcze to. Odpowiedz Link Zgłoś
sokbananowy Re: Marsowe gadżety ? ;) 18.12.10, 17:50 Mam tylko plakaty.. Ale zamierzam niedługo kupić czerwoną bransoletkę/pieszczochę z glifami, koszulkę, naszyjnik z triadą i płytę. Odpowiedz Link Zgłoś