ave Re: piosenki których się boicie/baliście 05.04.11, 19:18 wez ja mam uraz do czolowki z Happy Three Friends... o i jeszcze Z Archiwum X Odpowiedz Link Zgłoś
kasia54321 Re: piosenki których się boicie/baliście 05.04.11, 19:18 alebo jeszcze może melodia z Requiem dla snu Niektóre piosenki SOAD Czy Meriln Menson :d zżaaaartuje xD ale niektórych mogą one troche wystraszyc ;P Odpowiedz Link Zgłoś
madziula555 Re: piosenki których się boicie/baliście 05.04.11, 19:22 x files theme to nie piosenka ale tego nienawidzę do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
magda678 Re: piosenki których się boicie/baliście 05.04.11, 19:24 Ja tak mam z piosenkami Biebera, ale nadal nie przeszło. To chyba normalne XD Odpowiedz Link Zgłoś
miss_yaa Re: piosenki których się boicie/baliście 05.04.11, 19:24 ja sie balam 3: - tej z archiwum x - the cranberries- zombie - i ta z cristina barcelona Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady Re: piosenki których się boicie/baliście 05.04.11, 19:36 ja też bałam się tej muzyki z archiwum X Odpowiedz Link Zgłoś
minnie.mouse Re: piosenki których się boicie/baliście 05.04.11, 19:40 Ja się strasznie bałam piosenki z Archiwum X Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka88888 Re: piosenki których się boicie/baliście 05.04.11, 19:41 Wiem! Znaczy się, ja się jej nie boję, ale moja siostra tak- Alice- Cocteau Twins. A moja druga siostra boi się jednej z moich ulubionych piosenek- Pull my heart away- Jack'a Penate'a. One są dziwne xd Odpowiedz Link Zgłoś
lovegaga13 Re: piosenki których się boicie/baliście 05.04.11, 19:45 słoń-love forever :# OKROPNA PIOSENKA. Jeśli ktoś nie zna to koniecznie przeczytajcie sobie tekst Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: piosenki których się boicie/baliście 05.04.11, 19:55 tej z czołówki gęsiej skórki Odpowiedz Link Zgłoś
guma_balonowa16 Pan Kleks 05.04.11, 20:00 Ja w dzieciństwie bałam się piosenki z filmu "Akademia Pana Kleksa" - Inwazja wilków lub Marsz wilków. Tu daję link do YouTube - www.youtube.com/watch?v=_v07s7jcc_k&feature=related (nie umiem znaleźć w internecie dobrej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Pan Kleks 12.05.11, 21:48 Jeżeli chodzi o piosenki to jakieś 2 lata temu ( być może do dziś ) bałam się słuchać w nocy Requiem for a dream i Księżycowej sonaty . Parę tygodni temu bałam się w nocy słuchać Katy perry - E.T hahah , ale i tak słuchałam. Odpowiedz Link Zgłoś
balonowa_guma Re: piosenki których się boicie/baliście 05.04.11, 20:02 muzyka z "Archiwum X". Do dziś mam dreszcze, gdy to usłyszę.. brr Odpowiedz Link Zgłoś
katherinepierce Re: piosenki których się boicie/baliście 05.04.11, 23:07 balonowa_guma napisał(a): > muzyka z "Archiwum X". Do dziś mam dreszcze, gdy to usłyszę.. brr Ja tak samo Zawsze zatykałam uszy, kiedy ją słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
greeneska Re: piosenki których się boicie/baliście 05.04.11, 20:08 Bałam się jedynie teledysku do pewnej piosenki Monsona. Nie pamiętam już jaki miała tytuł. Był to dla mnie jazgot z dziwną imprezą. Teraz słucham cięższej muzyki, więc nie robi to na mnie wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. . 05.04.11, 20:09 czytałam wypowiedzi poprzedniczek i dziwi mnie to, że kilka osób przyznało że przerażają je piosenki Mansona ;O dla mnie są cudowne, prawdziwa sztuka. a co do tematu, to nie mam piosenki, której bym się bała. jestem zdania, że każdej muzyki da się słuchać. jedne gatunki się lubi, inne nie - proste. i mimo, że na co dzień słucham rocka, metalu, deathcore, etc. to nie zmieniam kanału/stacji radiowej, kiedy leci pop np. ooo, przypomniało mi się. przerażają mnie wszelkie piosenki religijne i kościelne o.O Odpowiedz Link Zgłoś
tynne Re: . 05.04.11, 20:20 Ja się bałam 'Evanescence - Bring Me To Life'. Zarówno piosenki jak i teledysku xD Odpowiedz Link Zgłoś
dunjaa Re: . 05.04.11, 20:21 Po dzisiejszym przesłuchaniu ... boję się Gloomy Sunday o.O Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: . 06.04.11, 17:01 Ja kochałam tą piosenkę kiedy byłam mała, ale teledysk mnie przerażał, i to bardzo. Gorsze chyba tylko muzyczka z Archwum X albo tego autka z lodami, zawsze uciekałam jak to słyszałam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
underpressure Re: 05.04.11, 20:22 kiedyś bałam się piosenki z rozpoczęcia "Z archiwum X", teraz ją uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
littlebx33 OMG xd 05.04.11, 20:23 Budka Suflera - Takie Tango . Jak byłam mała i gdy tylko usłyszałam pierwsze dźwięki tej piosenki to ryczałam jak opętana ! Tam był taki straszny klaun... masakra xd ale teraz uważam tą piosenkę za świetną Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: piosenki których się boicie/baliście 05.04.11, 20:28 pamiętam jedynie piosenkę lordi - hard rock hallelujah ale nie wiem czy bałam się piosenki czy członków zespołu ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
najladniejsze Re: piosenki których się boicie/baliście 05.04.11, 20:28 ja zawsze się bałam piosenki z archiwum x gdy leciało w tv to zakrywałam oczy i uszy teraz to mi się śmieszne wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
xzofijax Re: piosenki których się boicie/baliście 12.05.11, 21:33 Jak byłam mała to bałam się czołówki Archiwum X, masakra Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss_ Re: piosenki których się boicie/baliście 05.04.11, 20:30 dawno temu pamiętam, że bałam się początku "Buddhy for Marry" Marsów. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzolkax Brr . 05.04.11, 20:41 Dla mnie najgorsza piosenka to ta co się zaczynała w Archiwum X . Ona jest okropna . Do dzisiaj się jej boję <przechodzące ciarki> brr . ; / Odpowiedz Link Zgłoś
madziajawor Re: piosenki których się boicie/baliście 05.04.11, 21:00 przypomniałam sobie czołówka z *archiwum x* buuu do dzisiaj mi ciarki przechodzą po plecach xD Odpowiedz Link Zgłoś
shut_up Re: piosenki których się boicie/baliście 05.04.11, 21:08 Słoń ft Mikser - Love Forever, czołówka Archiwum X. Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: piosenki których się boicie/baliście 05.04.11, 21:22 hhahahahah o siema, jak zakładałam ten wątek było z 4-5 wpisów , patrze dzisiaj jestem na głównej kotka <ok> nie no ogar ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
ewka705 Re: piosenki których się boicie/baliście 05.04.11, 21:43 Justin Bieber- Baby Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: piosenki których się boicie/baliście 05.04.11, 21:57 Bałam się tej początkowej piosenki Z archiwum X. Jeju, zawsze zatykałam uszy, jak to słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Biber- baby! 05.04.11, 22:06 jak to slysze mam przed oczami najgorsze koszmary!! Odpowiedz Link Zgłoś