31.12.10, 17:40
Przeczytałam wszystkie obecne książki z cyklu Eragon (3). Nie mogę się doczekać , kiedy do księgarni wejdzie 4 i ostatnia część. Ale nigdzie nie mogę znaleźć , kiedy zostanie wydana. Możecie mi pomóc , i powiedzieć kiedy wreszcie będzie ona w sklepach? I jak się wam podobały owe trzy części?big_grin
Obserwuj wątek
    • rathbone Re: "Eragon" 01.01.11, 14:15
      narazie przeczytalam tylko 1 czesc i bardzo mi sie spodobała.
      Ale myślałam ze sa tylko 3 czesci ; p
    • limonthy Re: "Eragon" 01.01.11, 15:44
      Uwielbiam, też przeczytałam wszystkie 3 części i czekam na tę ostatnią big_grin Jeszcze niestety nie wiadomo, kiedy zostanie wydana, choć to pewnie będzie już... e... w tym roku! (no tak, już przecież 2011 :p) Ostatnią czytałam już dawno, ile to już, 2 lata? W każdym razie autor już kończy pisać ;p Ostatnia okładka ma być zielona, ale tytułu to już Chris nie chciał zdradzić XD
      Rety, nie wiem, czy nie przeczytać wszystkich 3 tomów jeszcze raz, pozapominało się trochę big_grin
    • butterfly141 Re: "Eragon" 01.01.11, 15:57
      Kiedyś szalałam za Eragonem xd Przeczytałam 1 i 2 część, ale tej najnowszej już mi się nie chciało, bo bym jeszcze raz te 2 bym musiała czytać. Co do wydania książki to nie mam pojęcia wink
    • imaginaria_ Re: "Eragon" 01.01.11, 16:00
      nie mam pojęcia, ciągle pojawiają się jakieś inne daty. ludzie spekulują, że w 2011 najwcześniej (;
      • ami Re: "Eragon" 01.01.11, 16:50
        Ja też czytałam wszystkie trzy i bardzo mi się podobały smile Ta seria to jedna z mioch ulubionych. Na saphira.pl dostępny jest jeden rozdział, który Paolini (a raczej wydawnictwo) udostępniło. W 4 tomie ma też być kilka rozdziałów z perspektywy saphiry i może Rorana.
        No, a na razie trzeba czekać. Też słyszałam, że czwarty tom ma być zielony. I podobno będzie się nazywał "Imperium" ale nic nie wiem na pewno. Jak wszyscy big_grin
    • alicesz Re: "Eragon" 01.01.11, 17:12
      Sorry, ale nikt tego jeszcze nie wie. Gdy w ostatnim wywiadzie zapytano autora kiedy nastąpi odsłona ostatniej części ten się tylko zaśmiał i zwinnie zmienił temat. Radzę ci szukać informacji na stronach poświęconych tej sadze.
      Ja nie wiem w co ten Krzyś pogrywa, ale to już przesada. Skoro zaczął pisać jakąś sagę i wziął odpowiedzialność za tyle skomplikowanych wątków to niech weźmie się w garść i to w końcu skończy, bo wielu fanów już się zaczyna delikatnie mówiąc wkurzać!
    • nijakasabina Re: "Eragon" 03.01.11, 06:59
      nie jest łatwo napisać jakąkolwiek książkę. tego się nie pisze w jeden dzień. on musi wszystko wymyślić, poskładać dobrze zdania, poprawić błędy i pewnie przeczytać swoje dzieło kilkaset razy w poszukiwaniu następnych. jeszcze i tak trzeba poczkeać, aż ktoś przetłumaczy tą książkę na nasz język.
      co do tych 3 części to bardzo mi się podoobały. do tej pory nie widziałam żadnych innych książek fantasy oprócz hp big_grin a teraz z niecierpliwością czekam na 4 część eragona. smile
      • tigress Re: "Eragon" 03.01.11, 07:45
        Uwielbiam tą serię ;D Z niecierpliwością czekam na czwartą część. Ale niestety, żeby napisać książkę trzeba poświęcić baaardzo dużo czasu
    • trufla Re: "Eragon" 03.01.11, 07:52
      To czwarta ma być wydana? Nie wiedziałam. Przeczytałam dwie części i książka przypadła mi do gustu. Fajnie się ją czyta...
    • jamesbond Jezusiczku 14.01.11, 18:35
      O Boże, tylko nie to. Kiedy oddawałam swoją własną książkę do biblioteki szkolnej (dobroczynnie), byłam święcie przekonana, że już nigdy się na nią nie natknę. Los lubi jednak płatać figle, bo co chwila gdzieś się z "Eragonem" zderzam! Czy to już będzie się ciągnęło za mną do końca życia?
      Ot, taka moja uwaga, kompletnie oderwana od rzeczywistości, ale gdzieś musiałam się wyżalić.
    • alexis69 Re: "Eragon" 12.06.11, 22:51
      nie czytałam xd
    • kama182 Re: "Eragon" 03.09.11, 22:37
      czytałam dla mnie to najgłupsza książka na świecie i bardzo nudna tongue_out
    • wampire13 Re: "Eragon" 04.09.11, 10:22
      Z tego co wiem wydana będzie w październiku. Okladkę możesz sobie zobaczyć na googlach. Książki są świetne, czytałam i polecam.smile
    • shunra Re: "Eragon" 04.09.11, 10:32
      Premiera książki ma być podobno za granicą 8 listopada a w Polsce dzień później. Tytuł to ,,Dziedzictwo" okładka z zielonym smokiem.
      Też strasznie nie mogę się doczekać kiedy wreszcie ją przeczytam, jestem ciekawa jak to się wszystko skończy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka