Dodaj do ulubionych

Piosenki z Dzecinstwa : D

03.01.11, 21:34
Hej .x macie jakies fajne najlepiej POLSKIE piosenki ktore kojarza sie wma z dziecinstwem? : )

Moje to np. Jeden Osiem L-Jak Zapomniec, Albo Monika Brodka-Ten, Trzeci Wymiar-Dla mnie amsz stajla Albo mezo-aniele a wy? x big_grin
Obserwuj wątek
    • wyobraznia Re: Piosenki z Dzecinstwa : D 03.01.11, 21:40
      WGL JEDEN OSIEM L, KTO DOGONI PSA? TAKA JAKAŚ BYŁA, ZAWSZE JĄ ŚPIEWAŁAM , BARDZO LUBIŁAM ARKĘ NOEGO XD . NIE PAMIĘTAM JUŻ -,- cool
      • meggi_13 Re: Piosenki z Dzecinstwa : D 03.01.11, 21:46
        las ketchup - asereje big_grin świrowałam przy tej piosence, a najlepsze było jak ja i mój brat próbowaliśmy ją zaśpiewać XD wpiszcie sobie ją w youtube i zobaczcie czy to takie łatwe...
        • asia.xx Ja Tez probowala spiewac HAHA XD zajefajnee .x 03.01.11, 21:48
          • trylogia . 29.01.11, 12:31
            Pamiętam tylko takie coś: Łapy,łapy cztery łapy,a na łapach pies kudłaty. Kto dogoni psa,kto dogoni psa ? Może ja,może ty,może jednak ja?" Tak to chyba szło,anie pamiętam tytułu .
        • roksanaroxana asereje buahahah xd 29.01.11, 12:23
    • marsjanka115 x__x 03.01.11, 21:49
      Jeden Osiem L - Jak Zapomnieć
      Kasia Kowalska - Pieprz i sól
      i jakieś tam
      • thepretty Re: x__x 03.01.11, 21:54
        las ketchup - asereje, Jeden Osiem L - jak zapomnieć, Łzy, Budka Suflera - uwielbiałam, Ich Troje, T.A.T.U,
        • only18 Re: x__x 03.01.11, 22:00
          Łzy ,
          Monika Brodka - Ten ,
          Las Ketchup - Asereje ,
          Pszczółka Maja big_grin
          Jesteś Szalona big_grin
          • pretty_lady duuużo xd 03.01.11, 22:04
          • asia.xx Re: x__x 03.01.11, 22:16
    • meggi_13 Re: Piosenki z Dzecinstwa : D 03.01.11, 22:51
      ooo, widzę że nie jestem jedyna z tą piosenką XD przypomniało mi się jeszcze ich troje - zawsze z tobą chciałbym być... tsaa wiem siara XD
    • dream_ wlazł kotek na płotek. :D 03.01.11, 23:06
      i tak jak wyośka,
      tą Arkę Noego, jak to szło,już sami wiecie santa
    • asia.xx ods. ;D 04.01.11, 18:26
    • lace Re: Piosenki z Dzecinstwa : D 08.01.11, 10:24
      Na językach - Kayah
      Reni Jusis-Zakręcona
      i wiele więcej tylko tytułów nie znam.
    • patimari22 Re: Piosenki z Dzecinstwa : D 23.01.11, 18:02
      Natalia Lesz-Puszek ,okruszek
    • lotka9087 Re: Piosenki z Dzecinstwa : D 23.01.11, 18:06
      ` aż wstyd mi się przyznawać, ale ....
      gdy byłam mała moim idolem był Michał Wiśniewski i jego zespół ich trojeeee ^^
    • ensuite Re: Piosenki z Dzecinstwa : D 23.01.11, 18:10
      O Zone- Dragostea din tei
      kochałam to smile
      no i asereje !
    • coca_cola Re: Piosenki z Dzecinstwa : D 23.01.11, 18:12
      Las Ketchup - Asereje ,
      jada,jadą misie
    • lady_cat Re: Piosenki z Dzecinstwa : D 23.01.11, 18:23
      z dzieciństwa ?
      jak zapomiec poznałam dopiero w piątej klasie, aniele jeszcze dalej, a o ,,dla mnie masz stajla'' dowiedziałam się w drugiej gimnazjum. lol.
      czy wogóle na poziomie czternastu lat moge powiedzieć, jaka piosenka jest piosenką z dzieciństwa ? nie mogę. ja nadal jestem dorastającym dzieckiem. c ;
      przykro mi, jako szcześliwa trzylatka nie słuchałam polskiego popu/rapu. ;d
    • lady_cat Re: Piosenki z Dzecinstwa : D 23.01.11, 18:26
      ach, przypomiało mi się, jak kiedyś włączyłam sobie ,,zawsze z tobą chciałbym być '' ich troje i wraz ze swoją siostrą - zapisywałyśmy słowa. no tak, le nie odkryłyśmy wtedy funkcji pauzy. i puszczałyśmy, zapisywałyśmy, co zdążyłyśmy i od nowa cała piosenkę. bardzo pracochłonna robota, nie ma co. c ;
    • hide Re: Piosenki z Dzecinstwa : D 23.01.11, 21:09
      Kiedyś słuchałam Ich Troje i do tej pory mam ich trzy płyty zakopane między innymi badziewiami. Najbardziej kojarząca mi się piosenka to "Razem a jednak osobno". Poza tym, to piosenka Łez "Oczy szeroko zamknięte".
      • koteczek_. Re: Piosenki z Dzecinstwa : D 29.01.11, 12:30
        łzy i Pink smile nooo iii Dużo tego jeszcze jest big_grin
    • nikki Re: Piosenki z Dzecinstwa : D 29.01.11, 12:43
      mi dzieciństwo kojarzy się z Ich troje, GolecOrkiestra, Moniką Brodką,Kasią Andrzejewicz i Kasią Cerekwicką wink
      • smiley. . . . 29.01.11, 12:50
        ` taak, dzięki starszemu rodzeństwu, dużo tego było. hiphop i rap, r&b. jeszcze na przykład 'znów dziś przeszła obok mnie', czyli 'aisza' ! jakieś dody do tego, mandaryna, haha.
    • mweezy . 29.01.11, 13:00
      Dużo tego było.

Ale do tej pory pamiętam moją ulubioną piosenkę, haha, to były czasy.

Geranium - Ich Troje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka