Dodaj do ulubionych

Torrenty??

28.01.11, 19:53
Hej, moja przyjaciółka ma stronkę do ściągania, nie mówiła jak się nazywa, tylko mi powiedziała, że tam filmy się bardzo szybko ściągają i że trzeba dostać zaproszenie żeby móc z niej korzystać.I teraz pytanie do Was:
-znacie taką stronkę, a może kożystacie z niej??
-naprawdę trzeba dostac zaproszenie?
Popatrzyłam już na duzo stron ale za zwyczaj trzeba bylo wysyłać esa po 11zł,lub nie było tego co ja chcę ściągnąćcrying
Może znacie inne stronki, za darmo, na ktorych można pobierać różne pliki itp.?
Bardzo prosze o pomoc!!
Obserwuj wątek
    • miirinda666 Re: Torrenty?? 28.01.11, 19:56
      jak chcesz darmową stronkę z torrentami to prosze www.kickasstorrents.com/
    • paja96 :) 31.01.11, 18:34
      najpierw ściągnij sobie program BitTorrent: poprostu wpisz jego nazwę w Google i dopisz download. Jak już go zainstalujesz poszukaj pliku torrent. Są wszędzie: najpopularniejszą stroną są torrenty . org skąd ściągasz ile chcesz i co tylko jest, ale na starcie musisz wysłać sms za 10 zł. Możesz wpisać również na google: paja961 chomik- to jest mój chomik i w folderze Filmi itp torrent mam dużo plików. Kiedy czegoś szukasz poprostu wpisz w google nazwę tego czegoś i dopisek torrent. Radziłabym tą rzecz wpisywać po ANG, do tego the pirate bay a jak to film to napisów poszukaj na chomikuj.
    • kontrastowa Re: Torrenty?? 31.01.11, 19:37
      ja ściągam z torrenty,org . Tylko, że tam przy rejestracji płacisz 10 zeta , ale warto : )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka