weard_girl 29.01.11, 12:43 no więc. jak wiadomo - za niedługo przyjdzie do nas wiosna, a to dla większości z nas oznacza wiosenne zakupy. pytanie do was. jakie jest wasze must have na wiosnę 2011 ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weard_girl odświeżam ;) 29.01.11, 12:51 ps. sądząc po różnych wątkach na forum i opisach na swoich profilach sądziłam, że więcej użytkowniczek interesuje się modą i odpowie na mój wątek Odpowiedz Link Zgłoś
patimari22 Re: odświeżam ;) 29.01.11, 20:18 No jeszcze nie wiem ale pewnie 1-Generalne sprątanie szafy 2-Zakupy w h&m,Trollu i 5,10,15 3-Ozdobienia starych niepotrzebnych dodatków Odpowiedz Link Zgłoś
olcia100 Re: odświeżam ;) 30.01.11, 11:30 na pewno sprzątanie szafy i zakupy w H&M. 1-nowe buty nike. 2-więcej koszulek 3-spodnie,getry 4-to co wpadnie mi w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
betty227 Re: odświeżam ;) 30.01.11, 16:43 Chętnie bym sobie coś kupiła ale nie mam za bardzo za co Odpowiedz Link Zgłoś
eminem535 Szczerze..? 29.01.11, 12:52 To jeszcze nie wiem... A tak naprawdę kupuję to co mi się podoba i jak jadę do sklepów z ubraniami to nigdy nie wiem co kupię . Odpowiedz Link Zgłoś
nikki Re: Szczerze..? 29.01.11, 13:19 ja też nigdy nie wiem co chce kupić to coś musi mi sie po prostu spodobać i tyle. ale wiem co na pewno kupię, jakies fajne kozaki i kurtkę na zimę bo cały czas chodzę w jesiennej ;D Ach i chcę odświeżyć dosłownie CAŁĄ garderobę bo nie ubieram się jak siedemnastolatka tylko dziecko oz podstawówki wiec jest to konieczne ;P Odpowiedz Link Zgłoś
miki19958 Re: Szczerze..? 29.01.11, 19:59 Sama jeszcze nie wiem. Porządki w szafie będę robiła dopiero jak wyjdzie słoneczko. Wtedy mam power do sprzątania Na pewno więcej t-shirtów i takich lekkich sweterków. No i butów xD Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 Re: Szczerze..? 05.03.11, 17:36 hmmm...nie wiem ale musze trampki zakupic i adidasy bo lubie w nich chodzic ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
zuta Re: Szczerze..? 29.01.11, 20:14 no tak: torba,ale taka większa dżinsy, t-shirty, bluzę, buty: adidasy, balerinki, klapki, sandały i napewno jeszcze, coś zobaczymy w sklepie, co mi się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
love_chocolate Napewno... 30.01.11, 17:22 ...kupie nowe balerinki ; ) Jakąś torbe,rybaczki,t-shirt .... Odpowiedz Link Zgłoś
ladygaga2010 Re: Szczerze..? 29.01.11, 18:50 Też jeszcze niewiem. Oczywiście najpierw powyrzucam to co niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
lovegaga13 Re: Szczerze..? 29.01.11, 20:31 Oczywiści nowe ubrania-baleriny, sweterki , apaszki , zwiewne bluzeczki. Uwielbiam dziewczęce ubrania Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: Szczerze..? 29.01.11, 20:41 -jazzówki -baleriny -trampki -bluzka w kwiaty -może jakiś ładny sweterek -nowy stanik by sieprzydał -kilka kosmetyków nowych by się przydało (np. róż do policzków) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_12321 Re: skórzana kurtka,nowe conversy i wogóle wszyst 30.01.11, 14:23 3 pary nowych jeansów może z croppa, house i fishbone. Albo trolla. Z 4 bluzki z krótkim rękawem. Podobają mi się z h&m i fishbone ...2 bluzy bez zapięcia, z kapturem. Napewno z Bershka i Fishbone. Adidasy może Nike albo Adidas i 1 para Conversów Czarne. I jakaś koszula, fajne są w h&m. Bezrękawnik i kurtka z Zara...To chyba tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 13:26 są takie jedne buty w reserved. jak wejdą, muszę je mieć. reszta, się zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
weard_girl to teraz ja 29.01.11, 13:59 w końcu założyłam wątek, to chyba tez napisać muszę ; ) no więc, moje wiosenne must have to: - jedwabna koszula w kolorze khaki lub łososiowym (raczej łososiowy), - biała klasyczna koszula, - koronkowa spódniczka w jasnym kolorze, ale nie typowa mini zakrywająca ledwo pupę, - spodenki do połowy uda, - czerwona szminka. - botki ! botki ! botki! (mam już w kolorze camel, chcę jeszcze czarne. ; > - trampki <3 chcę klasyczne czarne do kostki, może conversy jak mi kasy wystarczy a jak nie to pokuszę się na british knights (jak to się pisze? ; > - torebka w kolorze brązowym/ kamel/ nude na długim pasku -prztadała by się jakaś czarna kurteczka albo taka cieplejsza marynarka do biegania po mieście więc. ŻEGNAJCIE PIENIĄDZE ! nawet nie wyobrażam sobie ile na to pójdzie pieniędzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Buty! 29.01.11, 14:03 Moje czółenka to już do chodzenia po szkole się nie nadają... Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Buty! 29.01.11, 14:21 To tak nie wiem czy wszystko będę mieć ale: - zwykłe czarne trampki - bluzę , taką wkładaną (nie wiem jak ją nazwać) - czarną damską (rzecz jasna) marynarkę . - bluzkę na grubych ramiączkach - bluzkę jakąś z krótkim rękawkiem - kardigan ale nie taki dłuugi . Nie wiem czy będę mieć to wszystko ale trampki i bluza musi być ! A co do reszty to zobaczymy , bo więcej ciuchów będę kupowała na obóz . Odpowiedz Link Zgłoś
anieq must have 29.01.11, 14:34 em . czytałam, że buty Emu, futrzane kamizelki . Odpowiedz Link Zgłoś
queenova EKHEM 30.01.11, 12:35 Obowiązkowo muszę kupić trampki i baleriny. Przydałaby się jeszcze jakaś zwiewna kurteczka, bądź skóra, kilka bluzek i legginsy. Oprócz tego muszę kupić kilka nowych kosmetyków, bo teraz zaopatrzona jestem w zimową pielęgnację. Nie mówię, że to wszystko. Oczywiście kupię coś, co wpadnie mi w oko. Wiosna to najlepszy czas na odświeżenie garderoby i szafki z kosmetykami! Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_123 Re: wiosenne must have - 2011 05.03.11, 18:00 na wiosnę ? : DD upatrzyłam tunike dzisiaj jak byłam na mieście w kwiaty z takimi pomarszczonymi rękawami u góry jest super do tego getry czarne kremowe buty za kostke i bdz gicio . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 14:19 Musze kupić na pewno jakieś spodnie, bluzke i adidasy, bo cierpię na braki. Muszę tylko kasę skombinować. Odpowiedz Link Zgłoś
sakura134 Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 14:29 Nie wiem, nie mam zbytnio kasy Odpowiedz Link Zgłoś
weard_girl sakura134 29.01.11, 14:34 przecież brak kasy to ie przeszkoda ! przecież są jeszcze znienawidzone przez sweet nastolatki lumpeksy a uwieżam mona tam wyszperać tyyyle fajnych ubrań. n i jest oczywiście jeszcze wyobraźnia. dzięki niej możesz zamienić swoje stare ciuchy, czy twojej mamy czy nawet babci na prawdziwie modne ciuszki. zero przeszkód ! do dzieła ! Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream @weard_girl 29.01.11, 21:20 Brak kasy to nie przeszkoda? Masakra... Chyba masz za dobrze. W życiu nie zrozumiesz jak to jest widzieć w tym przeszkodę, póki sama nie zaczniesz zarabiać i przy tym mieć koniecznie wydatki. Odpowiedz Link Zgłoś
sakura134 Re: sakura134 30.01.11, 19:21 eh... Jednak będę miała kasę, bo nie wyjeżdżam jednak w tym roku za granicę. Trudno, ale za 490 zł na zakupy się przyda Mam powiedziała, że upadłam na głowę, ale jestem pewna, że jak zobaczy jakąś śliczną rzecz z mojej listy to na 100% mi kupi XD Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 14:57 Chyba: - czarne trampki - spodnie - bluza jakaś Ale szczerze mówiąc, nie mam ochoty na zakupy, bo ciągle patrzę na te ładne ubrania, a wiem, że nie mogę ich mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Olciaaa03 29.01.11, 14:33 Schudnąć kolejne 8 kilo to jest sprawa nr jeden.! zająć się moim : koniem chłopakiem przyjaciółmi iść na dobrą impreze!v Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 14:44 - torba khaki / czarna / brązowa lub karmelowa duża na długim pasku - koszula dżinsowa - biała koszula - marynarka z podwijanymi rękawami - bluzka w kwiatki - jakieś koszulki np www.reserved.com/#/pl/collection/product/13 i ta www.reserved.com/#/pl/collection/product/13 - baleriny - trampki oxford - czarne trampki - rurki takie cieńsze i taka bluzka www.groszki.pl/groszki/51,111695,9005396.html?i=4 - botki karmelowe - nowe okulary przeciwsłoneczne kasa pójdzie ; // Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 14:51 Nie mam kasy. Zbieram na wycieczkę ., Ale w Secret jest taki fajny płaszcz... Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 15:30 - czarne, krótkie Consy. - kurtka na wiosnę. - sukienka w kwiaty. - jakaś przewiewna również kwiatowa bluzka. - czarne rurki. - spódniczka. - kolejne sweterki. c; Odpowiedz Link Zgłoś
psycho_ Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 15:17 - jeansowe, czarne, jednolite (bez żadnych przetarć) rurki - czarna, ewentualnie granatowa lub grafitowa, długa marynarka z podwijanymi rękawami <3 - czarne/czerwone/granatowe trampy - jak schudnę to koronkowe legginsy z Mohito <3 - kilka byntowniczych, białych, luźnych koszulek - szaro-czarna/czerowono-szara koszula w kratę - czerwona i lekko pomarańczowa szminka - czarna koronkowa bluzka <3 - bluzka z falbanami w pastelowym kolorze - lakiery do paznokci w kolorze brudnego różu i szary - wisiorek lub zegarek-sówka na długim łańcuszku <3 - jakieś czerwone, kolorowe lub w kratę rurki - mały, poręczny, jeansowy lub materiałowy (najlepiej w kolorze khaki) plecaczek - hipisowska opaska na włosy stan mojego portfela pozwoli mi zapewne na kupno tylko 1/4 tego spisu ;o wgl to dziwne są propozycje sieciówek na wiosnę, dużo stonowanych kolorów a jednoczeście powrót to hipisów, chyba lepiej poszperam w zwykłaych sklepikach i sh ;p Odpowiedz Link Zgłoś
psycho_ Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 15:21 o, zapomniałam o wszelkiego rodzaju pierścionkach i sygnetach, najlepiej z ornamentami zwierzęcymi - sówki podbiły moje serce <3 Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 15:25 Mam w planach kupić skórzaną kurtkę w pull'n'bear ,ale to na sezon przejściowy nie na wiosnę. z pewnością będę chciała kupić spodnie z szerszym krokiem i jakieś fajne koszulki. Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Trampki <3 29.01.11, 15:28 już mam dość kozaków xP jakieś koszule, bluzki. kolorowe ! w końcu to wiosna ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Trampki <3 29.01.11, 16:52 na pewno dżinsy (!), bluzę i jakiś sweterek, adidasy i może trampki. poza tym MUSZĘ gdzieś znaleźć płaszcz, najlepiej czerwony. chyba się zakochałam w nim <3 wymyśliłam sobie jeszcze ogrodniczki, ale na razie cienko - nigdzie nie ma takich, jakie mi się podobają. i pewnie parę T-shirtów się znajdzie w mojej szafie. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Trampki <3 29.01.11, 16:59 no i jeszcze czarne gładkie rurki , luźne bluzki Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 18:45 nerdy i dostane lustrzanke ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 19:02 Dobra to jeszcze xdd - Jakiś t-shirt z reserved - buty ! . Nike albo trampki ; D - kilka jakichś bokserek - no i jakaś zajebiaszcza torba ; D Odpowiedz Link Zgłoś
xxrockxx Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 18:47 Muszę koniecznie kupić płaszczyk wiosenny i spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_k2498 Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 18:49 omg.az sie boje ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.creme Trampki ;d 29.01.11, 18:53 Moje ukochane rozleciały się po zlocie harcerskim i musiałam chodzić w innych -.- Kupuje takie, jakie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
leyraa Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 18:56 Długa lista garderobę mam do wymiany bo ciuchy to mam na 11-stolatkę Więc do kupienia: -płaszcz czerwony z kapturem i paskiem -ramoneska -marmurki -bokserka: biała, czarna, czerwona -jakieś buty na obcasie (takie żebynie nadawały się do wyrzucenia po jednym założeniu - płaskostopie) -botki -kozaki czarne do kolan -zegarek i wogóle bransoletki Na przeszkodzie stoi mój brak funduszy na to I jak kurcze na wsi zarabiać Odpowiedz Link Zgłoś
karola_06 Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 19:17 na razie mam w planach: - kurtka - kalosze - adidasy - jakieś buty na obcasie - dżinsy - bluza Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 19:27 Nowy dres, bo nie mam w czym trenować, jakiś kostium kąpielowy, bo stary jest już bardzo zniszczony,a trener kazął nam dużo pływać. No i przydałoby się parę t-shirtów do szkoły. I tłumik w kształcie uśmiechniętej buzi Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 19:25 Trampki!!!! Wszystkie moje są już na pół poprzecierane i w ogóle xD Spodnie, bo te co teraz mam to... Jakaś fajna bluza by się przydała. Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 19:30 Nowe Conversy, jakieś inne buty, kilka koszulek, upatrzona tunika... a inne rzeczy się jeszcze sobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
burza789 Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 19:32 Moje must have jest dosyć nie typowe Ponieważ wole bardziej luźny styl ubierania. Napewno muszą być zwykłe czarne baleriny,spódniczka w kwiaty,spodenki z wysokim stanem,leginsy w kwiaty, pudrowy kardigan. Coś ze mną nie tak xD Ale tak na wiosne rozkwiatam Odpowiedz Link Zgłoś
shake_it Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 19:35 mam w planach ; - spódniczkę w kwiatki - chustkę w kwiatki - trampki - podkoszulki na ramiączkach - t-shirty ( ; Odpowiedz Link Zgłoś
zjemcibabcie Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 19:37 czerwone conversy, za kostkę . Odpowiedz Link Zgłoś
domciaxdnika Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 19:37 Dla mnie to trampki i jakaś krótka kurtka lub ciepły sweterek Odpowiedz Link Zgłoś