verbeena. Re: hejj kotkowiczki ... converse .. ;p 07.05.11, 11:16 1, 5 i 6 najładniejsze. Mam zwykłe czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: hejj kotkowiczki ... converse .. ;p 10.05.11, 21:42 Kiedyś tu napisałam że conversy to kit i że są dla lansiarzy ... Dzisiaj sama się przekonałam do conversów i uwielbiam je .. W czerwcu będę miała ... Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: hejj kotkowiczki ... converse .. ;p 19.08.11, 00:23 mam ostatnie i je uwielbiam. <3 ale oderwała mi się taka guma przy pięcie, dlatego kupuję nowe, i nie wiem czy czarne czy granatowe. ;< Odpowiedz Link Zgłoś
fangtasia x__x 19.08.11, 01:57 one na żywo są brzydkie jak noc. za 150zł miałabyś 3 pary zwykłych trampek które wytrzymałyby ci tyle samo. jak już to bym wzięła białe . Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_italia tuu. 19.08.11, 08:18 Ja mam czarne conversy i uważam że takie są najlepsze, chociaż najładniejsze ją te 1. ale one się strasznie brudzą i zrobią się szare. Czarne polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
topparis Re: hejj kotkowiczki ... converse .. ;p 19.08.11, 09:01 Mi osobiście z tych co podałaś podobają się te pierwsze Print Hi, nom i klasyki oczywiście czarne i białe. Ja mam dwie pary Conversów: 1. Lakierowane, w kratkę czarno - białą, podeszwa czarna i elementy czerwonego. 3. Całe białe z wzorem czaszki po boku. Teraz na nowy rok szkolny będę kupowała kolejne, bo jedne są już na mnie za małe Odpowiedz Link Zgłoś
miley124 Re: hejj kotkowiczki ... converse .. ;p 19.08.11, 09:51 Hmm...,z Tych Podobają mi się:3 i Zwykłe Czarne,ja sama jestem szczęśliwą posiadaczką Czerwonych Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird14 Re: hejj kotkowiczki ... converse .. ;p 19.08.11, 10:34 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja mam 3 pary )))) mam 6 i niskie fioletowe i jeszcze inne niskie białe ja uważzm converse za super markę i nie podzielam zdania że po miesiącu się niszczą ( chyba że masz podróbke) dlatego zdevydowanie POLECAM Conversy ja 6 już mam rok i nic się z nimi nie dzieje Pozdrowionka i daj znać jakie w końcu kupiłaś** Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird14 ekheeem 19.08.11, 10:34 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja mam 3 pary )))) mam 6 i niskie fioletowe i jeszcze inne niskie białe ja uważzm converse za super markę i nie podzielam zdania że po miesiącu się niszczą ( chyba że masz podróbke) dlatego zdevydowanie POLECAM Conversy ja 6 już mam rok i nic się z nimi nie dzieje Pozdrowionka i daj znać jakie w końcu kupiłaś** Odpowiedz Link Zgłoś
carter95 Re: hejj kotkowiczki ... converse .. ;p 19.08.11, 11:00 4 Bo sama w takie się zaopatrzyłam...Powodzenia i życzę udanych zakupów... Odpowiedz Link Zgłoś
chilling Re: hejj kotkowiczki ... converse .. ;p 19.08.11, 11:32 ja bym na twoim miejscu kupiła na zwykłej podeszwie. ja sama mam 2 pary zielone za kostke i krótkie granatowe, kocham je <3.Tylko jak ciągle w nich chodzę to się niszczą niestety ; ( te 1 mi się podobają ;] Odpowiedz Link Zgłoś
chilling poprawka 19.08.11, 11:35 chilling napisał(a): > ja bym na twoim miejscu kupiła na zwykłej podeszwie. > ja sama mam 2 pary zielone za kostke i krótkie granatowe, kocham je <3.Tylk > o jak ciągle w nich chodzę to się niszczą niestety ; ( > te 8 mi się podobają ;], bo są klasyczne Odpowiedz Link Zgłoś
gossipka. Re: hejj kotkowiczki ... converse .. ;p 19.08.11, 11:50 Mnie się osobiście podobają te najzwyklejsze, bez żadnych wzorów, najlepiej czarne lub czerwone ; D Odpowiedz Link Zgłoś
gola. Re: hejj kotkowiczki ... converse .. ;p 19.08.11, 12:18 jak dla mnie 4 bądź 5, najzwyklejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
liwcia14 Re 19.08.11, 12:48 Czarne, ponieważ są najładniejsze i do wszystkiego pasują, a np.takich różowych ze wzorkami nie będziesz mogła nosić często, bo nie będą pasowały. Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 Re: hejj kotkowiczki ... converse .. ;p 19.08.11, 12:55 4 i 5. Ja mam 2 pary i jestem z nich bardzo zadowolna Odpowiedz Link Zgłoś