Dodaj do ulubionych

Napisy na koszulkach

03.02.11, 18:26
Razem z koleżankami chciałyśmy kupić sobie białe koszulki i coś na nich napisać. Jedna z koleżanek ma takie farby do ubrań i wymyśliłyśmy że wybierzemy jakieś zdanie ale musi być 6 wyrazowe bo razem jest nas 6 i każda będzie miała jeden wyraz z tego zdania a jak się ułożymy w rządku to powstanie całość, ale nie mamy pomysłu na to zdanie.
POMOCY
Tylko to zdanie nie może być z przekleństwami bo idziemy do szkoły w nich.
Obserwuj wątek
    • love_rock Re: Napisy na koszulkach 03.02.11, 18:32
      A w jakim języku ma być ten napis?
    • lady_cat Re: Napisy na koszulkach 03.02.11, 18:33
      ale będzie szłiit. < 3

wymyślcie najlepiej własny tekst, rusz głową. ostatecznie poszukaj w cytatach .

• karolina774 Re: Napisy na koszulkach 03.02.11, 18:39
        No najlepiej po polsku
        bo ja np. uczę się angielskiego ale niektórzy u mnie w szkole uczą się niemieckiego albo francuskiego i nie będą wiedzieć co tam jest napisane
    • psycho_ Re: Napisy na koszulkach 03.02.11, 18:42
      ja bym zrobiła:
      are you fucking kidding me ?
      ale jak nie chcesz przeklęstw to może jakiś cytacik z książk, filmu?
    • scarrlet :) tutaj 03.02.11, 18:45
      Może to? Nikt nie jest idealny oprócz nas
    • nikki712 Re: Napisy na koszulkach 21.02.11, 17:15
      Eee wiesz ideą tego pomysłu maja być napisy wiec to nietaktowne,ze są tłem całego pomysłu. to wy na nei wpadłyście i wybacz ale zwalasz na nas cała sprawę. Wymyśliłyście dobry pomysł którego ideą są napisy na koszulkach. I tyle? A co napisać? Kierujesz do kotkowiczów? To wasze koszulki i powinny wyrażać was, możecie zrobić ich kilka każda kilak by były na różne humorysmile Maja odzwierciedlać wasz np. nastrój np. dni kiedy sie poznałyście, jakiś ważny moment, zastanówcie się. Po prostu to nie fair ,ze takie akcje wpadajanam w ręće gdy ich twórczynie myśla w ten sposób...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka