kingusia 11.02.11, 21:22 dokąd? zdecydowanie Malediwy <3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myslicielka123 Re: Twoja wymarzona podróż :) 11.02.11, 22:14 1) Bali 2)dookoła świata ze szczególnym względem na Afrykę i Australię Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia Re: Twoja wymarzona podróż :) 12.02.11, 13:03 lazurowa cudowna woda przyciąga Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: Twoja wymarzona podróż :) 11.02.11, 22:21 Większość miejsc Norwegii, Japonia, szczególnie ze względu na ciekawy jadłospis, haha i na przepiękne kwiaty, w których jestem nieodwołalnie zakochana, Nashville, Karaiby, niektóre miasta Kalifornii. Ciekawa jestem, czy na te miejsca starczy mi życia. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2710 Re: Twoja wymarzona podróż :) 12.02.11, 20:42 Byłam w większości miejsc, które chciałam zobaczyć. Teraz to może tylko Wietnam i Dominikana. Odpowiedz Link Zgłoś
majoolowa Re: Twoja wymarzona podróż :) 11.02.11, 22:41 zdecydowanie HIMALAJE ! no dobra. na początek jakaś Norwegia + Zakopane + Austria + Hiszpania Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Twoja wymarzona podróż :) 12.02.11, 20:35 Hollywod, New York, Warszawy(hah nigdy nie byłam choć to jest nasza stolica) no i jeszcze do ogólnie Ameryki na pustynie czy gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
goofy. Re: Twoja wymarzona podróż :) 12.02.11, 20:41 Nowy Jork, Los Angeles, Prowansja, Paryż, Hawaje. ; > Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Twoja wymarzona podróż :) 12.02.11, 20:40 Chorwacja i nurkowanie w(na?) Wielkiej Rafie Koralowej. Odpowiedz Link Zgłoś
blood.marry Re: Twoja wymarzona podróż :) 12.02.11, 20:49 Nowy York, Paryż, Londyn. Czyli jak większość nastolatek.. A do Nowego Yorku w prawdopodobnie leci mój tata w przyszłym tygodniu więc po prostu zajebiście.. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Twoja wymarzona podróż :) 13.02.11, 10:59 Wymarzona podróż to dookoła świata. Od USA przez całą Europę, po Chiny i Hawaje. Ahhh fajnie by było. Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la Re: Twoja wymarzona podróż :) 13.02.11, 11:19 Chciałabym zwiedzić bardzo dużo krajów. Głównie Europę: Anglię, Francję, Hiszpanię, Włochy, Grecję, Belgię i ponownie Niemcy . I gdzieś do Ameryki. Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: Twoja wymarzona podróż :) 13.02.11, 14:36 no malediwy niezłe ;> ale osobiście wolałabym coś takiego jak hiszpania, anglia, usa, niemcy jeszcze raz ;D ogółem mogłabym wszędzie jechać, byleby jechać ;p Odpowiedz Link Zgłoś