Dodaj do ulubionych

'Mam Talent'

21.02.11, 17:29
Wczoraj oglądałam powtórkę przedostatniego półfinału programu 'Mam Talent' i mam mieszane uczucia. W tym odcinku do finału dzięki głosom widzów przeszedł niejaki Kamil Bednarek, a od wyboru jury zależało, czy drugim finalistą zostanie ośmioletni MC Jędrek lub grupa taneczna UDS (chyba tak). No i jurorzy przepuścili UDS. Po prostu nie mogłam patrzeć, jak ten mały chłopiec cierpiał! Uważam, że to on zasłużył na miejsce w finale. Ma tylko osiem lat, a tak świetnie tańczy.
Nie uważacie, że programy tego typu powinny mieć jakiś limit wiekowy? Przecież takiemu małemu dziecku trudniej jest się pogodzić z takim ciosem.
Obserwuj wątek
    • oliiviia Re: 'Mam Talent' 21.02.11, 17:36
      moim zdaniem powinni brać do takich programów osoby, które ukończył 14/13 lat.
      trudno jest odmówić małemu dziecku.
      i nie powinni przyjmować tancerzy. tańca można się nauczyć, to nie talent. dobra, nie tak. talent to jakiś jest, ale każdy tańczyć może, jeśli tylko poćwiczy.

a Jędrek był super. : D
    • koaal Re: 'Mam Talent' 21.02.11, 17:39
      no. Jędrek genialnie tańczył, liczyłam na to, że on przejdzie.
      zgadzam się z tym limitem wiekowym, bo nawet na castingach
      te małe dzieci jak nie przechodzą to płaczą.. -.-
    • trufla Re: 'Mam Talent' 21.02.11, 17:39
      Tak. Limit wiekowy powienien być. Takie malutkie dzieci na pewno wszystko przeżywają o wiele bardziej. No i druga sprawa one mają jeszcze wszystko przed sobą...
    • dominikax3 Re: 'Mam Talent' 21.02.11, 17:59
      Jędrek był czadowy!
      Trochę szkoda mi go było jak nie przeszedł.
      Do programu powinni brać osoby powyżej 15 lat.
    • agge Re: 'Mam Talent' 21.02.11, 18:05
      mnie też to wkurzyło, ten UDS fajnie tańczył, ale tego można sie wyuczyć, a ten mały, osiem lat i taki super.... ;/
    • morphine_ Ojj nie. Według mnie jury zachowało zimną krew bo. 21.02.11, 18:13
      dzieci biorą na litość wink
    • star_is_best Re: 'Mam Talent' 21.02.11, 18:41
      moim zdaniem nie powinno się dopuszczać tak małych dzieci do programu one niczego nie rozumieją myślą że wygrają a jak porażka = płacz bardzo szkoda mi było tego malca więc Xfactor na pierwszy rzut oka bardziej mi się podoba bo tam jest ograniczenie ,że można wziąć udział jeśli ma się więcej niż 16 lat i to jest okej bo tacy ludzie już rozumieją i godzą się z porażką
      • star_is_best dobrze że przeszło UDS 21.02.11, 18:46
    • edward17 Re: 'Mam Talent' 21.02.11, 20:49
      tak . zgadzam się z tym limitem wiekowym .
      gdy dowiedziałam sie , że Jędrek nie przeszedł i zobaczyłam jak płacze zaczęłam płakac razem z nim sad
      on był genialny . to jego ' wyginam smiało ciało ' było odjazdowe ;DD
    • kukii Re: 'Mam Talent' 21.02.11, 20:56
      Też mi było bardzo żal tego chłopczyka ale..
      dziecko to dziecko ; )
      Wiadomo, że by sb nie poradził z tym wszystkim.
      Musi poczekać jeszcze swoje lata.
      I powinni wprowadzić do MT jakiś przedział typu +14 lat bo mnie już wkurzają te bachory -.-

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka