Dodaj do ulubionych

a nocą...

01.03.11, 16:35
Właśnie przychodzą do mnie koleżanki ( za chwile, będą u mnie w domu przez pare dni bo ich rodziców nie ma) na nocowanie i wogóle. Ale nie mamy pomyśłu co robić. Oczywi,ście nie mamy zamiaru spać tylko robić coś co będzie bardziej zajmujące. Macie jakies pomysły na jakiś fajny maraton filmowy? Będzie nas 6 + ja. Mogą być filmy i komedie, i dramaty, i horrory, i romanse, i horrory. Byle były fajne, ciekawe i na tyle długie żeby śmy miały noc z głowy, pliis i dzięki za odpowiedzi

answer
Obserwuj wątek
    • koaal Re: a nocą... 01.03.11, 16:41
      mam to gdzieś ; d
      może lepiej się koleżanek zapytaj, a nie nas?
      • kkttooss Re: a nocą... 01.03.11, 16:47
        koaal napisał(a):

> mam to gdzieś ; d
        > może lepiej się koleżanek zapytaj, a nie nas?

Masz to gdzieś? - nie wypowiadaj się . Proste ;]

A co do pytania to zależy co lubią Twoje koleżanki ale mogę Ci polecić :
        The Ring, The Ring 2,13 dzielnica, Rewanż, Poczuj rytm, 8 mila, Honey, Krok do sławy.. hmm.. no nie wiem co jeszcze. Coś na pewno wymyślicie razem wink
      • yume Re: a nocą... 01.03.11, 16:47
        koaal, po to zapytała, żebyśmy ewentualnie mogły jej pomóc. dlaczego od razu tak niegrzecznie? ><

jeśli chodzi o film, to polecam "wywiad z wampirem". gwarantuję, że będzie wam się podobał <3.
    • miastowa. Re: a nocą... 01.03.11, 19:21
      komedie : kac vegas , raj dla par , cztery gwiazdki , przyjaźn

komedie romantyczne : cztery gwiazdki , pewnego razu w rzymie , listy do Julii , Mamma mia ( fajny ale to taki musical czy coś )

horrory ; wzgórza mają oczy , kiedy dzwoni nieznajomy , koszmar z ulicy wiązów ( wersja z 2010 z Kellanem Lutzem ), oszukać przeznaczenie , ring itd

maraton zmierzchowy : wiadomo co oglądać

dramaty ; twój na zawsze , ostatnia piosenka , bez mojej zgody , sekretne życie pszczół , wciąż ją kocham

i jeszcze maraton o nastolatkach : elita , stowarzyszenie wędrujących jeansów , trzynastka , juno , nastolatki i miłostki

mam nadzieję że pomogłam
      • urszulka2691 Re: a nocą... 01.03.11, 19:29
        filmy już wyzej ktos podał ale chyba nie bd tylko filmy ogladac...
        poróbcie sobie glupie makijarze albo pobawcie sie w łsawne gwiazdy filmowe i muzyczne i je naśladujciewink
        • pimpusia Re: a nocą... 05.03.11, 21:24
          zobaczcie WAMPIRY I ŚWIRY!! smiech gwarantowany xD
    • arasha OMG?! 05.03.11, 21:34
      malo to bylo watków o filmach i horrorach 'szukac' nie boli!
      • morphine_ American Pie, 40 dni i 40 nocy - komedie ;) 05.03.11, 21:45
    • olckaa Re: a nocą... 05.03.11, 22:00
      Koszmar z ulicy wiązów , wszystkie części
      a jak chcecie się bać to polecam Paranormal activity 1 i 2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka