Dodaj do ulubionych

2xJęzyk!!;P..:)

22.03.11, 21:13
Hejwink
Dziś w "Rozmowy w toku" zaciekawił mnie jeden artykółtongue_out:]^^
Ludzie rozcinają sobie języki żeby mieć2!! jak ja na to patrzyłam to aaż mnie mdliło!! Sądzą ,ze jeden język to "wybryk natury " i ,że treba go uwolnić..Po co ludzie robią takie rzeczy??Chcą być w jakiejśsekcie??tongue_out
Co o tym sądzicie?kissbig_grinwinksmileserceconfusedshock
Obserwuj wątek
    • psota_21 Re: 2xJęzyk!!;P..:) 22.03.11, 21:24
      shockshockshockshockshockshock
    • bellacullenx Re: 2xJęzyk!!;P..:) 22.03.11, 21:30
      Ohydne, wgl. nie wiem jak można takie coś sb zrobić!
      Obrzydziło mnie to totalnie, ale gorsze jeszcze było jak przyszedł ten z takim tunelem w uchu, jak sobie to zdjął to taki flak z tego ucha... fuj
      • kara4454 Re: kara4454 22.03.11, 21:35
        bo to emo gdyby mogli to by se całe ciało pocieli na maxa
      • pola16 Trzeba mieć nieźle nawalone w głowie. 22.03.11, 21:36
        Innego powodu nie dostrzegam, aby to robić. Jeśli język miałby być taki jaki Oni chcą mieć to człowiek już dawno, dawno temu zapewne by ewoluował...
      • klaudia_25 Nasrane mają we łbach =P 22.03.11, 21:52
        • bella32 Re: Nasrane mają we łbach =P 26.04.11, 17:43
          To chore jak ktoś sobie coś takiego robi i do tego obrzydliwe uncertain sciana shock
    • pauu26 Re: 2xJęzyk!!;P..:) 22.03.11, 21:36
      źle to wszystko odebrałaś. nie wszyscy, którzy to robią chcą 'uwolnić języki' i uważają jeden język za wybryk natury. to, że jedna dziewczyna tak powiedziała nie świadczy, że oni wszyscy tak uważają. dziewczyno jaka sekta ? jeśli ktoś ma tatuaż to też myślisz, że należy do sekty ? bo moim zdaniem to jest na takiej samej zasadzie. podoba się im modyfikacja ciała. tyle.

mi się to osobiście nie podoba i trochę mnie to przeraża, ale nie mam nic przeciwko osobą, które taki język posiadają.
      • rozowelizaki Re: 2xJęzyk!!;P..:) 23.03.11, 20:53
        pauu26 napisał(a):

> źle to wszystko odebrałaś. nie wszyscy, którzy to robią chcą 'uwolnić języki' i
        > uważają jeden język za wybryk natury. to, że jedna dziewczyna tak powiedziała
        > nie świadczy, że oni wszyscy tak uważają. dziewczyno jaka sekta ? jeśli ktoś ma
        > tatuaż to też myślisz, że należy do sekty ? bo moim zdaniem to jest na takiej
        > samej zasadzie. podoba się im modyfikacja ciała. tyle.
        >
        > mi się to osobiście nie podoba i trochę mnie to przeraża, ale nie mam nic przec
        > iwko osobą, które taki język posiadają.
        nie mogłabym tego lepiej powiedzieć tongue_out
    • rememberina Re: 2xJęzyk!!;P..:) 22.03.11, 21:44
      po prostu im się to podoba, tak jak niektórym kolczyki w pępku.
    • evanescence24 mnie się podoba 22.03.11, 21:53
      i co? <3
      • katsuumi_17 To kwesita gustu. 23.03.11, 14:40
        Jeśli komuś się to podoba, to nikt nie ma prawa im tego zabronić. Wielu ludzi traktuje to jak ozdobę.
        • katyk props 23.03.11, 20:32
          dla mnie to głupota, ale wiele ludzi uwielbia wszelkie modyfikacje ciała, nawet te najbardziej ekstremalne
    • madzia2710 Okropne! 23.03.11, 14:43
      W życiu bym czegoś takiego nie zrobiła!
      A właściewie to po co?!
    • plombrng_mary Re: 2xJęzyk!!;P..:) 23.03.11, 14:43
      wiem widziałam chwilę jak oglądałam z mamą ale było to tak obleśne że przełączyłyśmy sciana
    • anonimowa13 1 słowo: błeee! 23.03.11, 14:47
    • maja920 Re: 2xJęzyk!!;P..:) 23.03.11, 14:52
      Hehe zapomniałam tego obejżeć ale widziałam zwiastun w sklepie jak stałam w kolejce z kumpelą ;p
      ochyda po co oni to robią ?tongue_out
    • marzka Re: 2xJęzyk!!;P..:) 23.03.11, 15:08
      Fuj!!! ;tongue_out
    • kropka_myslnik To chore. 23.03.11, 17:18
      Obrzydliwe i w ogóle: fuj!

A tak przy okazji: pisze się: 'artykuł'.

Myślnik
    • smileyy776 Re: 2xJęzyk!!;P..:) 23.03.11, 17:24
      Jak bym tak nie zrobiła ,ale podziwiam takie osoby.Po prostu są inne , im się to podoba.

We were born this way , baby !
    • marsjanka115 x__x 23.03.11, 17:26
      sami mówili że to głównie w podtekście seksualnym chyba już na tyle duża jesteś że wiesz o co chodzi tongue_out
    • paulla1872 mi się to podoba, ale ... 23.03.11, 18:53
      ... nie zrobiłabym czegoś takiego
    • dominikax3 Re: 2xJęzyk!!;P..:) 23.03.11, 20:29
      widziałam to i po prostu ohydne!
      nie wiem po co ludzie to robią przecież to jest paskudne!
    • noitsnotgood są różne pojęcia estetyki. nie czepiać się, 23.03.11, 20:46
      i najwyraźniej takie właśnie pojęcie mają ludzie robiący sobie takie języki. Im się to najzwyczajniej w świecie podoba. Nie róbcie z tego afery.
      Jeśli przyczepiacie się do piercingu i temu podobnych, zacznijcie się przyczepiać też do gejów i innych ludzi, którzy się zmieniają na innych, niż ustalone standardy.
    • katyk Dajcie spokój 23.03.11, 20:54
      Już to pisałam, ale napiszę jeszcze raz. Wiele ludzi jest fanami wszelkich rodzajów modyfikacji ciała, nie tylko "standardowych" tatuaży i piercingu - mnie się takie coś nawet podoba, wiecie? Nie znaczy to jednak, że sama dałabym sobie przedzielić język. To, że ktoś inaczej postrzega piękno nie znaczy, że jest "psychiczny" bądź "ma nasrane we łbie".

Widać, jak inni ludzie są tolerancyjni i otwarci na inne poglądy. To, co napisałam powyżej, nie jest prawdą - takie zabiegi rozcinające język mnie obrzydzają, co nie oznacza, że ludzie decydujący się na nie są ode mnie gorsi.

A tatuaże mogą być fajne. Zombie Boy<3 devil
      • gola. ._. 23.03.11, 21:04
        bez przesady.
      • kawaiikimie Re: Dajcie spokój 26.04.11, 19:24
        Według mnie, jest to kwestia gustu. Jednak jest pewna granica. No i wg. mnie została ona przekroczona.

Mi się to kompletnie nie podoba, uważam, że to przesada. Kolczyki (oprócz tunelu)- OK. Tatuaże (ale nie całe ciało)- OK.

Trzeba znać pewną granicę.
    • coldprincess Re: 2xJęzyk!!;P..:) 23.03.11, 21:07
      jak ktoś chce to niech sobie robi z ciałem to co mu się podoba. jego własność. mi się to nie podoba, ale to zależy przecież od gustu.
      tak na marginesie, więcej tych minek wstawić się nie dało? powinni robić limity..
      • koloorowa. Re: 2xJęzyk!!;P..:) 22.04.11, 22:19
        to jest obrzydliwe..
    • a_vie Re: 2xJęzyk!!;P..:) 21.04.11, 20:54
      to zwykłe rozszczepienie języka, tzw. split.
      modyfikacja ciała i już. ludzie robią to bo im się podoba, bo chcą zobaczyć jak to jest.
      wiem, że zaraz zjawi się masa dzieci w tekstem 'jak to sie moze komus podobac' albo 'ci ludzie musza być chorzy' a ja odpowiadam, że tak samo nie rozumiem jak mozna nosić legginsy do zwykłej bluzki albo, że trzeba byc chorym żeby nakładac sobie tone tapety na ryj.
    • trufla Re: 2xJęzyk!!;P..:) 22.04.11, 21:52
      Dla mnie to głupota...
    • alyson96 Re: 2xJęzyk!!;P..:) 26.04.11, 16:34
      robią bo im się podoba. Proste.
    • lenisis Re: każdemu podoba się co innego. 26.04.11, 16:47
      może chcą się wyróżniać , bo po prostu nie chcą być szarakami. chcą być inni i im tego nie zabronisz.
      a co do kolczyków we wnętrzu ucha - jakaś dziewczyna nazwała to "tunelem" . to jest prawdziwe debilstwo -,- gdy wyciągnie się je z ucha zaczyna strasznie śmierdzieć, ponieważ skóra gnije. tak więc będą 50-latkami z takimi rzeczami w uszach -.-
    • madalena Re: 2xJęzyk!!;P..:) 26.04.11, 18:34
      strasznie to wyglądam. ;/ ludzie już nie mają co wymyślać.
      • donia.19 Re: 2xJęzyk!!;P..:) 26.04.11, 18:42
        to wygląda okropnie . jest wręcz niesmaczne i odrażające.
        • elena98 Re: 2xJęzyk!!;P..:) 26.04.11, 19:14
          Jak dla mnie jest to ohydne i wzbudzające we mnie odruch wymiotny...
    • buuum ___ 01.05.11, 16:40
      niby fajniej się całuje...
      ja bym sobie nigdy czegoś takiego nie zrobiła, a co Ci ludzie robią to w sumie ich sprawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka