Dodaj do ulubionych

Czesław Mozil.

• 5 Czesław Mozil. 17.04.11, 17:58
      Słyszałam o nim przed X Factor, ale nie zagłębiałam się w jego twórczość. Teraz żałuję, jest świetny.
    • julka_18 17.04.11, 18:03
      zaskoczył mnie. jego teledyski pasują akurat do jego wieku,
      nie spodziewałam się, tak szczerze. big_grin jego głos jest cudowny,
      piosenki oryginalne, fajnie jest mieć kogoś takiego w Polsce *.*
      jeśli chodzi o jego akcent... nic dodać, nic ująć, jego akcent jest
      cudowny, uwielbiam jak się zacina i jąka XD ogólnie baaardzo
      go lubię, gość ma talent smile
    • goga14 zgadzam się :D 19.04.11, 15:27
      ja się z Tobą zgadzam w 100% big_grin
    • alice087 : DD 19.04.11, 15:35
      uwielbiam Go z koleżankamibig_grin

zamierzamy sobie zrobić koszulki z napisem " I <3 Czesław Mozil"
      noale to takie nasze wymysły XD

o jego muzyce już od dłuższego czasu wiem... kiedyś poprzez koleżanki słuchałam " Maszynka do Świerkania"
    • innocence_ Re: Czesław Mozil. 19.04.11, 15:48
      Słyszałam o nim przed x factor, ale jakoś nie zainteresowała mnie jego muzyka.
      A oglądając x factor straaasznie się z mamą śmiejemy.
      A jego muzyka fajna jest ;]
    • evanescence24 Re: Czesław Mozil. 19.04.11, 16:07
      lubię Czesia. teraz może nie słucham go tak często, x factor też nie oglądam; ale generalnie fajny facet.
    • mila13 Re: Czesław Mozil. 19.04.11, 16:10
      Właśnie się tego bałam.Znałam Czesia już wcześniej jeszcze grubo przed xfactor a teraz się zacznie jak z tym głupim Bednarkiem te wszystkie nastolatki będą się nim jarać ehh ... nie smacznie.
    • madalena Re: Czesław Mozil. 19.04.11, 16:15
      nie słucham, nie mój klimat.
    • squashybanana Re: Czesław Mozil. 19.04.11, 16:29
      ja dopiero niedawno odkryłam jego muzykę i niemal od razu się zakochałam. jest naprawdę genialny, zupełnie inny od pozostałych znanych mi wokalistów. co do teledysków - są bardzo nietypowe, wręcz dziwne, i to mi właśnie w nich odpowiada. ;D
    • happiness .;)))) 19.04.11, 16:56
      artysta absolutnie wyjątkowy.
      ma świetne piosenki i teledyski.
      a akcent to już dopiero ma świetny < 3
      a co do x facktora to wkurzają mnie osoby,które nagle zaczęły się jarać Czesławem,bo pokazał się w TV i jest nagle modny
      fajnie jeśli ktoś go poznał i polubił,gorzej jeśli to skończy się wraz z końcem show.
      aczkolwiek bez niego ten program nie byłby taki fajny : ))
      • mhmm.zuz Re: .;))))- do hapiness 20.04.11, 12:51
        tak, Czesława pozanałam dzięki X factor, choć byłam na jego otwartym koncercie w Sopocie. Na próbie ściślej mówiąc...;p i żałuję strasznie, bo teraz bym poszła na cały koncert. Jaram się nim i tak pozostanie. wink nie jest dla mnie modnym newsem ale osobą z ciekawą osobowością tworzącą fajną, alternatywę xD Dlatego też cieszę się że wystąpił w X factorze bo dał się poznać z jak najlepszej, śmiesznej, zabawnej strony wink
        • happiness mhmm.zuz 20.04.11, 14:37
          jeżeli go poznałaś dzięki x factor i naprawdę polubiłaś to super smile
          ja po prostu mam do czynienia w klasie z wieelką fanką Czesława,która najpierw uważała,że ma głupi akcent i niefajne piosenki,a teraz nagle się nim jara,bo pokazał się w telewizji i o coś takiego mi chodziło.
          zresztą napisałam,iż fajnie jeśli ktoś go dzięki temu show poznał i polubił,tylko gorzej jeśli to się skonczy wraz z końcem programu i miło,że w nim wystąpił smile
          aczkolwiek to tylko moje zdanie,więc nie musicie się nim sugerowac : )
    • alice94_ Re: Czesław Mozil. 20.04.11, 12:35
      A mnie się on nie podoba ;d
      Ale to tylko moje zdanie .
      • roxy11 Re: Czesław Mozil. 22.04.11, 15:17
        kur*a,
        dzięki X Factor się narobiło tych pseudofanek, które 'loffciają Czesia', ale z twórczości potrafią wymienić tylko 'Maszynkę do świerkania'.
        czekam, aż przyjdzie ten cały telewizyjny szał i pozostaną prawdziwi fani.
        • julii Re: Czesław Mozil. 23.04.11, 14:22
          jakoś szczególnie za nim nie przepadam, ma kilka dobrych piosenek, tyle.
    • zuzka11 !!! 03.05.11, 07:28
      Niektóre piosenki ma całkiem fajne wink
    • misio Re: Czesław Mozil. 03.05.11, 13:48
      Czesiu! Lubię go i jego muzykę.
      Twórczość Czesława pokazał mi brat już jakiś cza temu. Pierwszy raz usłyszałam "Maszynę do ćwierkania" i się śmiałam. Potem przesłuchałam całą płytę i bardzo mi się spodobała. Jego druga płyta to już niewypał, ale pierwsza - bomba! Poza tym jako juror w Xfactora jest świetny. Zawsze mam wylew z jego akcentu i tego, że nie umie się wypowiedzieć xd
      Wkurza mnie jednak to, że ludzie docenili jego muzykę dopiero teraz...
      • misio Re: Czesław Mozil. 03.05.11, 13:50
        miało być *Xfactorze* wink
        • pola16 No fajny no. A ten Jego akcent ahhhh;)). 03.05.11, 14:07
    • flo. Re: Czesław Mozil. 03.05.11, 17:19
      pozwolę sobie przytoczyć jedną z moich wypowiedzi.
      wprost uwielbiam cześka. tworzy nietuzinkową muzykę. teksty jego piosenek wydają się być wręcz banalne, a mają 'drugie dno', zresztą bardzo piękne. gatunek kojarzy mi się troszeczkę z folkiem - nie słucham tego, ale muzyka czesława mnie zaczarowała. kiedy mam świetny humor, włączam teledysko do 'mieszka i dobrawy jako początek państwa polskiego' i czuję się jeszcze lepiej. ten klip jest fenomenalny, muzyka także.

a co do x-factora, faktycznie, mam czasami powody do śmiechu przez ten akcent. c;
    • simple. Re: Czesław Mozil. 03.05.11, 20:56
      Ja tam lubie go ^ ^
      • latoya Re: Czesław Mozil. 25.06.11, 00:48
        Jest fantastyczny! Taki prawdziwy w tym co robi. Ostatnio zaczęłam słuchac jego muzyki, która mnie odpręża i jest nowym gatunkiem, a nie jednym z miliona takich samych badziew. Życzę mu dalszych sukcesów
    • mweezy . 30.10.11, 10:25
      Cudny jest. Miałam przyjemność słuchać go na żywo. Ma pomysł na siebie, a w dodatku jest niesamowicie czarujący : )
    • miastowa. Re: Czesław Mozil. 30.10.11, 20:26
      Jak mogłabym nie lubić Czesia ?!

W końcu jest z mojego miasta .serce
    • monia12xd Re: Czesław Mozil. 09.11.11, 20:08
      lubię go. podoba mi się jego piosenka "maszynka do świerkania " wink
    • mandy_jonas Re: Czesław Mozil. 11.11.11, 14:30
      już tak szczerze powiedziawszy trochę o nim zapomniałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka