Dodaj do ulubionych

Prima Aprilis!

31.03.11, 20:12
Robicie znajomym jakiś kawał? Planujecie coś może grupowo na jutro? Albo urządzają coś u Was w szkole z okazji tego dnia? U nas uczniowie uczą, zamiast nauczycieli big_grin. Osobiście mam zamiar zrobc jakis dowcip klasie. Jutro tez możecie napsac, czy wpadłyście.
+Jak traktujecie żarty? Obrażacie sie, a może śmiejecie sie razem z resztą? ;D
Obserwuj wątek
    • seneka4 Re: Prima Aprilis! 31.03.11, 20:22
      Nie planuję nic szczególnego. Dla mnie prima aprilis to dzień jak co dzień. W szkole chyba też nic ciekawego nie organizują. Taka niestety jest moja szkoła ,że nigdy się nic nie dzieję. ;c
      • anja_ Re: Prima Aprilis! 31.03.11, 20:27
        może coś będzie. ja nikomu żartów nigdy nie robię, bo mam dendencję do śmiania się.
    • cikicikita Re: Prima Aprilis! 31.03.11, 20:39
      mam juz pomysły zeby nabrać ludzi ze szkoły i rodzine xD
    • trufla Re: Prima Aprilis! 31.03.11, 20:43
      Nie robię żartów i raczej na nic się nie zanosi u mnie w szkole, ale zobaczymy...
    • pattrysia Re: Prima Aprilis! 31.03.11, 20:58
      ja już mam przygotowane kawały tylko czekam
    • smileyy776 Re: Prima Aprilis! 31.03.11, 21:05
      Taaak nam wywiesili karteczkę z napisem : "Wszyscy uczniowie prosimy ubrać się jutro na zielono" haha od razu się kapnęliśmy , że to żart , a ja obmyślam kawały tongue_out myślę , że w szkole coś odwalą wink
      • majka04 Re: Prima Aprilis! 31.03.11, 21:16
        coś się na pewno wymyśli . xd
    • ciapolka __________________________________________________ 31.03.11, 21:22
      nie, nic nie robie. według mnie to jest idiotyczne
    • roxana09 Re: Prima Aprilis! 31.03.11, 21:30
      my mamy ubrać się na kolorowo , no i jutro jest u nas dzień `bez pytania` no ale mamy kartkówkę z histy, więc .. ja mam kilka pomysłów na nabranie przyjaciół . ;dd
    • madzia2710 Denerwują mnie te ,,żarty"... 31.03.11, 21:31
      Ja z tego dnia nie kożystam.
      • morelka227 Re: Denerwują mnie te ,,żarty"... 31.03.11, 22:34
        Lubię się pośmiać itd. ale to święto bardziej mi się kojarzy ze złośliwością uncertain
    • jane_ Re: Prima Aprilis! 01.04.11, 11:34
      rozprowadzałam po szkole darmową primaaprilisową reklamę szkolnej gazetki - zwykła kartka a4, z jednej strony, że nowy numer już w przyszłym tygodniu, na odwrocie - najważniejsze "newsy", oczywiście jakieś bez sensu.

poza tym nic nie planowałam i nikt mnie nie wkręcił. zwykły dzień.
    • sandrolaxd Re: Prima Aprilis! 01.04.11, 12:10
      Ja nic nie robię. U mnie w szkole to jest zwykły dzień tylko robią sobie żarty sami uczniowie(raczej). Ale pewnie moja klasa coś odwali bo akurat mamy lekcję z luzackim nauczycielem.xd
      • paramorehayley_ Re: Prima Aprilis! 01.04.11, 12:36
        mnie przyjaciółka nieźle wkręciła dziś rano, że jeden z moich ulubionych zespołów wydaje nową płytę (na co się zdecydowanie nie zanosiło). potem jeden kolega wkręcił wychowawczynię, że się śmietnik pali za oknem.
    • katsuumi_17 Re: Prima Aprilis! 01.04.11, 13:52
      Nabrałam całą rodzinkę, że wczoraj zostawiłam portfel i w nim stówę na przystanku, nabrali się, nabrali smile
    • yuitza Re: Prima Aprilis! 01.04.11, 15:42
      Raczej nie obchodzę tego święta, nie widzę potrzeby.
      • marszalinka Re: Prima Aprilis! 01.04.11, 15:51
        Nie, poniewaz moja klasa nienawidzi tego swieta a ja cos chcialam wyknuc razem z nimi. Osobiscie tez nie kocham tego swieta ale jakis jeden zart by zrobic wypadalo.
    • pulii_ . 01.04.11, 20:55
      żarty mi się nie udają. chyba potnę się latarką.
      + mnie najłatwiej nabrać. ale nie żebym dramatyzowała, moja mina po usłyszeniu żartu jest rozbrajająca.
      • minaslia Re: . 01.04.11, 21:32
        U nas cała szkoła zamieniła sale lekcyjne, a nauczyciele w paranoję wpadli hahahaha. Tylko, że oni wzięli to zbyt poważnie i jakieś fochy stroili ;/. Ale pomysł był ekstra ; ))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka