squashybanana Re: Podróż Waszych marzeń... :) 07.04.11, 21:57 mi marzy się podróż dookoła świata. ;3 a kraje, które najbardziej chciałabym odwiedzić, to Japonia, Australia, Wlk. Brytania, USA, Francja, i Norwegia. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
magda17145 Re: Podróż Waszych marzeń... :) 08.04.11, 00:53 Francja, Ameryka, Karaiby, Jamajka, Barbados, Holandia, Anglia, Indie .;dd Odpowiedz Link Zgłoś
veryanka Podróż Waszych Marzeń 08.04.11, 04:06 Najchętniej to zwiedziłabym cały świat, ale póki co może być Tajlandia l Indie, może dzięki chiquita.eu/pl/pl/7marzen.html uda mi się zrealizować choć jedno z tych Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Podróż Waszych marzeń... :) 08.04.11, 15:43 Hiszpania, Portugalia, Francja, Wielka Brytania, Egipt, Indie, USA, Meksyk, Brazylia, Włochy. Odpowiedz Link Zgłoś
grenade Re: Podróż Waszych marzeń... :) 08.04.11, 20:09 Toruń, Kraków, Londyn, Paryż, Los Angeles, Honolulu, Wenecja, Nowy Jork, Barbados, Saint Tropez... Odpowiedz Link Zgłoś
niki0796 czesc 10.04.11, 01:09 Ja bardzo chcialabym pojechac do Indii.. to jedno z moich marzen.. choc z opowiedzi znajomych trzeba sie na wizyte tam pychicznie przygotowac. Chcialabym rowniez poleciec na hawaje i spedzic tam miesiac miodowy..jeszcze USA...ciekawi mnie wielki swiat, ale to jest chyba najbardziej do zrealizowania. jest jeszcze kilka miejsc..ale wszystkiego sie nie da miec...zwiedzilam juz sporo krajów..ale te sa moim glownym kierunkiem, do ktorego bede dazyc, bo wiem, ze warto. Odpowiedz Link Zgłoś
annie0310 Re: Podróż Waszych marzeń... :) 10.04.11, 09:00 O ja do Nowy Jork Los Angeles Meksyk Barcelona Londyn Karaiby Hawaje. No i na pewno Brazylia Włochy Francja. Oj dużo dużo. A największą podróżą wymarzoną to Barcelona i zobaczyć mecz FC Barcelony na stadionie w Camp Nou. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kristen chciała bym pojechać do... 11.04.11, 12:37 chciała bym pojechać do indi , angli , arizony, nowego yorku Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 12:55 Norwegia - a najchętniej bym tam zamieszkała. Odpowiedz Link Zgłoś
olciasandra111 ;) 11.04.11, 13:40 Kocham Urugwaj dlatego też chciałabym tam byc, a nawet i mieszkac Odpowiedz Link Zgłoś
splash Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 13:57 Chciałabym być we wszystkich krajach na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 14:08 Moja wymarzona podróż? Już taką zaplanowałam, ale nie wiem, czy się wydarzy Na początek pojechałabym do Egiptu obejrzeć piramidy, przejecha się na wielbłądach itp. Następnie podróż do jakiegoś miasta w Afryce, żeby zobaczyć, jak tam wygląda życie. Potem pojechała bym do Tokyo w Japonii, żeby zobaczyć te ich wszystkie nowoczesne rzeczy itp. Kolejne by były Chiny. Taka cisza by tam była Ostatnia by była Hiszpania, w końcu najlepsze na koniec xD Zwiedziłabym Barcelone Marzenia xp Odpowiedz Link Zgłoś
aden.xd Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 14:20 hm.. numerem jeden jest oczywiście Japonia, zapewne zwiedziłabym te bardziej znane miasta jak Tokio, Osaka, ale i te mniej... marzy mi się także wycieczka samochodem po caałym USA, ale od małego chciałam zobaczyć Nowy York. Spacery po hiszpańskiej plaży także są moim marzeniem(które mam nadzieję, niedługo się spełni) Nowa Zelandia, Irlandia, Australia.. Europa tak samo,Włochy, Francja, Niemcy, Anglia... a więc nic, tylko się spakować i jechać. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
marzas12 Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 14:38 chciałąbym zobaczyć dosłownie wszystko. podróże to moja wielka pasja i mam nadzieje że moje największe marzenie się kiedyś spełni. chciałabym być kimś w rodzaju Martyny Wojciechowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
aga457 Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 14:56 chciałabym zobaczyć dosłownie wszystko Kocham podruże ale na żadrnej jeszcze nie byłam no tylko w polsce. Podróz dookoła świata Odpowiedz Link Zgłoś
espinozaa Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 15:08 Indie ( Bombaj ) , gdzie znajduje sie produkcja najwieksza kinowa czyli Bollywood ! Meksyk ( Monte Rey ) I Hiszpanie < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 15:26 Oj, duuużo tego. Japonia (Tokio), Chorwacja (wszystko jedno xd), Niemcy (Berlin !, Hamburg, Monachium), Francja (Paryż !), Anglia (Londyn), Ameryka (LA lub NY), Grecja (chyba Ateny), Hiszpania (Malaga, Madryt, Barcelona) i Włochy (Rzym, Mediolan). Odpowiedz Link Zgłoś
rastamanka Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 15:32 Jamajka, Nowy Jork, Hiszpania, Australia, Karaiby, Indie głównie Dubaj, Rio de Janeiro, RPA, Maroko i wiele innych ) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoo. Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 15:36 Moim wielkim marzeniem jest podróż do Włoch Już mam zamiar uczyć się języka włoskiego Miasta, które chciałabym odwiedzić to Mediolan i Rzym, ale także jakieś inne. Odpowiedz Link Zgłoś
pattinsonowa007 Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 16:07 jowi95 napisał(a): > Do jakich krajów chcielibyście pojechać?Jakie miasta pragniecie odwiedzić? Może > wakacyjne plany...? Ja chętnie odwiedziłabym Hiszpanię,Włochy,Meksyk i Nową Ze > landię.Miastem,które chciałabym zobaczyć jest Dubaj - oaza centrów handlowych i > najwyższych oraz luksusowych hoteli Myślę,że Argentyna,Brazylia i Karaiby t > o równie ciekawe miejsca! Ja marzę o Anglii, Londynie. Pojechać spotkać tą i ową gwiazdę, wróciłabym w siódmym niebie. <3 ! Odpowiedz Link Zgłoś
superagniesia Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 16:11 ja chce do finlandi (helsinki najbardziej ) i zbadać trójkąt bermudzki XD Odpowiedz Link Zgłoś
amandala Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 16:17 Kanada,Brazylia,Włochy,Francja.No i oczywiście Jamajka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patrysia441 Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 16:29 Chce zwiedzić cały świat!! Chce podróżować zwiedzać legendarne zabytki i oczywiście poznać dużo ciekawych ludzi oraz ich kulturę Odpowiedz Link Zgłoś