Dodaj do ulubionych

Podróż Waszych marzeń... :)

• ola.s Hiszpania !!!!!! ;d 07.04.11, 19:49
    • squashybanana Re: Podróż Waszych marzeń... :) 07.04.11, 21:57
      mi marzy się podróż dookoła świata. ;3 a kraje, które najbardziej chciałabym odwiedzić, to Japonia, Australia, Wlk. Brytania, USA, Francja, i Norwegia. <3
    • magda17145 Re: Podróż Waszych marzeń... :) 08.04.11, 00:53
      Francja, Ameryka, Karaiby, Jamajka, Barbados, Holandia, Anglia, Indie .;dd big_grin
    • veryanka Podróż Waszych Marzeń 08.04.11, 04:06
      Najchętniej to zwiedziłabym cały świat, ale póki co może być Tajlandia l Indie, może dzięki chiquita.eu/pl/pl/7marzen.html uda mi się zrealizować choć jedno z tych smile
    • madalena Re: Podróż Waszych marzeń... :) 08.04.11, 15:43
      Hiszpania, Portugalia, Francja, Wielka Brytania, Egipt, Indie, USA, Meksyk, Brazylia, Włochy.
    • grenade Re: Podróż Waszych marzeń... :) 08.04.11, 20:09
      Toruń, Kraków, Londyn, Paryż, Los Angeles, Honolulu, Wenecja, Nowy Jork, Barbados, Saint Tropez... smile
    • niki0796 czesc 10.04.11, 01:09
      Ja bardzo chcialabym pojechac do Indii.. to jedno z moich marzen.. choc z opowiedzi znajomych trzeba sie na wizyte tam pychicznie przygotowac. Chcialabym rowniez poleciec na hawaje i spedzic tam miesiac miodowy..jeszcze USA...ciekawi mnie wielki swiat, ale to jest chyba najbardziej do zrealizowania. jest jeszcze kilka miejsc..ale wszystkiego sie nie da miec...zwiedzilam juz sporo krajów..ale te sa moim glownym kierunkiem, do ktorego bede dazyc, bo wiem, ze warto.winkwinktongue_out
    • annie0310 Re: Podróż Waszych marzeń... :) 10.04.11, 09:00
      O ja do Nowy Jork Los Angeles Meksyk Barcelona Londyn Karaiby Hawaje. No i na pewno Brazylia Włochy Francja.smile Oj dużo dużo. A największą podróżą wymarzoną to Barcelona i zobaczyć mecz FC Barcelony na stadionie w Camp Nou.big_grin
    • the_kristen chciała bym pojechać do... 11.04.11, 12:37
      chciała bym pojechać do indi , angli , arizony, nowego yorkubig_grin
    • seneka4 Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 12:55
      Norwegia - a najchętniej bym tam zamieszkała. wink
    • lovegaga13 Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 13:03
      Amerka polnocnabig_grin
    • olciasandra111 ;) 11.04.11, 13:40
      Kocham Urugwaj dlatego też chciałabym tam byc, a nawet i mieszkacwink
    • splash Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 13:57
      Chciałabym być we wszystkich krajach na świecie! big_grin
    • olcissia_1998 Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 14:08
      Moja wymarzona podróż? Już taką zaplanowałam, ale nie wiem, czy się wydarzy big_grin

Na początek pojechałabym do Egiptu obejrzeć piramidy, przejecha się na wielbłądach itp. big_grin
      Następnie podróż do jakiegoś miasta w Afryce, żeby zobaczyć, jak tam wygląda życie.
      Potem pojechała bym do Tokyo w Japonii, żeby zobaczyć te ich wszystkie nowoczesne rzeczy itp.
      Kolejne by były Chiny. Taka cisza by tam była wink
      Ostatnia by była Hiszpania, w końcu najlepsze na koniec xD
      Zwiedziłabym Barcelone smile

Marzenia xp
      • aden.xd Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 14:20
        hm.. numerem jeden jest oczywiście Japonia, zapewne zwiedziłabym te bardziej znane miasta jak Tokio, Osaka, ale i te mniej... marzy mi się także wycieczka samochodem po caałym USA, ale od małego chciałam zobaczyć Nowy York.
        Spacery po hiszpańskiej plaży także są moim marzeniem(które mam nadzieję, niedługo się spełni) Nowa Zelandia, Irlandia, Australia.. Europa tak samo,Włochy, Francja, Niemcy, Anglia... a więc nic, tylko się spakować i jechać. ;>
    • marzas12 Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 14:38
      chciałąbym zobaczyć dosłownie wszystko. podróże to moja wielka pasja i mam nadzieje że moje największe marzenie się kiedyś spełni. chciałabym być kimś w rodzaju Martyny Wojciechowskiej.
    • aga457 Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 14:56
      chciałabym zobaczyć dosłownie wszystkosmilesmile Kocham podruże ale na żadrnej jeszcze nie byłam no tylko w polsce. Podróz dookoła świata
    • espinozaa Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 15:08
      Indie ( Bombaj ) , gdzie znajduje sie produkcja najwieksza kinowa czyli Bollywood ! Meksyk ( Monte Rey ) I Hiszpanie < 3 serceserceserce
    • jb.0la Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 15:26
      Oj, duuużo tego. Japonia (Tokio), Chorwacja (wszystko jedno xd), Niemcy (Berlin !, Hamburg, Monachium), Francja (Paryż !), Anglia (Londyn), Ameryka (LA lub NY), Grecja (chyba Ateny), Hiszpania (Malaga, Madryt, Barcelona) i Włochy (Rzym, Mediolan).
    • rastamanka Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 15:32
      Jamajka, Nowy Jork, Hiszpania, Australia, Karaiby, Indie głównie Dubaj, Rio de Janeiro, RPA, Maroko i wiele innych wink)
    • czekoo. Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 15:36
      Moim wielkim marzeniem jest podróż do Włoch serce
      Już mam zamiar uczyć się języka włoskiego wink
      Miasta, które chciałabym odwiedzić to Mediolan i Rzym, ale także jakieś inne.
    • asia... ;) 11.04.11, 15:52
      Hiszpania i Barcelona<33
    • pattinsonowa007 Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 16:07
      jowi95 napisał(a):

> Do jakich krajów chcielibyście pojechać?Jakie miasta pragniecie odwiedzić? Może
      > wakacyjne plany...? Ja chętnie odwiedziłabym Hiszpanię,Włochy,Meksyk i Nową Ze
      > landię.Miastem,które chciałabym zobaczyć jest Dubaj - oaza centrów handlowych i
      > najwyższych oraz luksusowych hoteli wink Myślę,że Argentyna,Brazylia i Karaiby t
      > o równie ciekawe miejsca! wink

Ja marzę o Anglii, Londynie. Pojechać spotkać tą i ową gwiazdę, wróciłabym w siódmym niebie. <3 !
    • superagniesia Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 16:11
      ja chce do finlandi (helsinki najbardziej ) i zbadać trójkąt bermudzkismirk XD
    • amandala Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 16:17
      Kanada,Brazylia,Włochy,Francja.No i oczywiście Jamajka!!!big_grinbig_grinbig_grin
    • patrysia441 Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 16:29
      Chce zwiedzić cały świat!!smile Chce podróżować zwiedzać legendarne zabytki i oczywiście poznać dużo ciekawych ludzi oraz ich kulturębig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka