Dodaj do ulubionych

Podróż Waszych marzeń... :)

• variablegirl Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 17:15
      Dubaj, Japonia, Watykan, Rosja
    • kiiingus Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 17:16
      kochani, jezeli macie wolna chwilę zapraszam na mojego bloga, mam nadzieję, że znajdziecie w nim coś dla sb wink kiiingus.blogspot.com/
    • kakusiaa__ Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 17:28
      Ja bym chciała pojechać do Meksyku, Hiszpanii, Korea Południowa, Brazylia, Karaiby : DD .
    • zxmn Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 18:06
      byłam w Chorwacji ale mam zamiar jechac do Włoch i Hiszpanii big_grin kocham podróżować dlatego mam zamiar zwiedzić cały świat ;] może mi się uda tongue_out
    • aga19970207 Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 19:07
      Ja najchętniej odwiedziłabym Hiszpanię,Włochy,Meksyk,Francja, Argentyna,Brazylia i Karaiby ,New Jork,Maiami, i w ogóle całe stany Zjednoczone ha
      brawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawosuspicious
      Jest na pewno jeszcze wiele krajów jakie chce zwiedzić ale to za dużo pisania suspiciousbig_grin

• misio Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 19:27
      Trochę tego jest, więc po kolei:
      *Europa > Szwecja: Sztokholm, Niemcy: Berlin (jeszcze raz, ale chciałabym porządnie zwiedzić), Frankfurt nad Menem, Hamburg, Kolonia, Austria: Wiedeń, Chorwacja (znowu ^^), Francja: szczególnie Paryż, Włochy: Rzym, Mediolan, Neapol, Florencja, Wenecja, Grecja: Ateny i Saloniki, Hiszpania: Madryt, Barcelona, Wielka Brytania: Londyn
      *Australia > Sydney
      *Azja > Indie: Bombaj
      *Afryka > Egipt: Kair, Giza, Aleksandria
      *Am Południowa: Buenos Aires, Sao Paulo, Rio de Janeiro, Kolumbia: szczególnie Barranquillę, bo tam się urodziła moja idolka
      *Am Północna: Całe Stany Zjednoczone i Meksyk

mogłabym trak wymieniać i wymieniać, ale mi się nie chce... xd
    • justa68 Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 19:32
      mi się marzy Egipt, Hiszpania, Włochy i Wielka Brytania lub Ameryka
    • trufla Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 19:43
      Jeszcze raz Egipt. To miejsce jest po prostu obłędne, Bardzo fascynuje mnie tamtejsza kultura, historia i zabytki. Btw. ludzie są tam bardzo przyjacielscy i sympatyczni. Niesamowite miejsce...
    • vondyska Re: Podróż Waszych marzeń... :) 11.04.11, 20:12
      Cały świat ;p Kiedyś widziałam taką reklamę z Master Carts, jak laska miała koszulki z kilku krajów. Ja też bym chciała mieć kolekcję z takimi koszulkami big_grin Ale pierwszym miejscem którym chciałabym zwiedzić to MEKSYK <3 Kocham ten kraj za kulturę, obyczaje. A potem to wszystkie po kolei. ;D Każdy kraj na świecie, KAŻDY ma w sobie to coś tongue_out I chcę to wszystko poznać i uwiecznić na fotografii ;D
    • kropeczka23 Re: Podróż Waszych marzeń... :) 12.04.11, 09:42
      Ja bym chciała pojechać do Londynu, Los Angeles, Włoch, Hiszpanii i Paryża ! ;ppp
    • wiolaa Re: Podróż Waszych marzeń... :) 12.04.11, 09:51
      ja bym chciała do Australii i do Ameryki Północnej . ; ))
    • lovejustin__ Re: Podróż Waszych marzeń... :) 12.04.11, 09:53
      hm.. byłam już we Włoszech, na Słowacji, W Czechach i Niemcy. ale marzy mi się podróż do Indii i USA. <3 wymiękam przy tych krajach. <3
    • cukierkova Podróż dookoła świata <3 12.04.11, 09:58
      • witka Re: Mmmm wakacje:* 12.04.11, 10:53
        Na pewno chcę znowu poelcieć do USA i tym razem zwiedzić Hollywood. miejsce która także pragnę zobaczyć to Dubaj gdzie wszystko jest naj! serce w te wakacje niestety nigdie ni ejade oprócz rekolekcji, za to nastepne zapowiadają się bardzoo ciekawie;p
    • twilightowa2226 Bługaria 12.04.11, 11:21
      Marzę aby pojechać do takich krajów gdzie jest dużo plaż i jest bardzo gorąco. Mieszkam na pomorzu, dlatego nie wyobrażam sobie wakacji bez pływania w morzu.
      Chciałabym odwiedzić Bułgarię oraz poopalać się na jednej z ich wspaniałych plaż. pragnę też powrócić do Włoch, ponieważ bardzo mi się tam podobało rok temu
      • mikessa Re: Wszędzie ! 12.04.11, 14:31
        Do Japoni, Dubaju, USA, Francji, Niemiec
    • esperanza. ;> 12.04.11, 15:19
      marzy mi się tylko Aberdeen i pojadę tam kiedyś cool
    • agalda Anglia ;) I tylko Anglia... 13.04.11, 14:21
      Chcę tam zamieszkać na zawsze wink
      • lovebug . 13.04.11, 14:31
        a chcę do stanów sobie wybyć.
    • nickaa Re: Podróż Waszych marzeń... :) 19.04.11, 18:32
      Karaiby, Japonia ( Tokio ) może Nowy Jork. chciałabym się również wybrać po raz drugi do Londynu.
    • vanfron_lovely mhm,.tu 19.04.11, 19:33
      STANY ZJEDNOCZONE <3
      KANADA <3
      Hiszpania .
      Francja .
      Wyspy Karaickie .kiss
    • a_vie California! 21.04.11, 15:07
      słoneczna California to raj na ziemi oczywiście, nowy york, też.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka