Dodaj do ulubionych

Twoja klasa ;)

• trufla Re: Twoja klasa ;) 04.04.11, 17:19
      Uwielbiam całą moją klasę. Trafiłam na wspaniałych ludzi...
    • green_alien Re: Twoja klasa ;) 04.04.11, 17:39
      To może jakoś po kolei tongue_out
      Numer pierwszy jest dzieckiem neo i dokucza naszej niepełnosprawnej koleżance. Numer drugi to pokemon, co nosi różowe ciuszki. Numer trzeci to nasza mająca obsesję na punkcie koni koleżanka, w miarę okej. Numer 4 to lanser. Nie lubimy się od przedszkola. Numer 5 to kujonka, co zachowuję się jak dzieciak i rozkazuję wszystkim. Numer 6 to spoko gościu, jedyny normalny z chłopaków. 7,8 to debile. 9 nie lubię. 11 jest spoko. 12 to kłamczucha. 14 to świr i rasista. 15 to strasznie nerwowa dziewczyna, co wszędzie wywołuję kłótnię. Nie chce mi się dalej pisać, ale moja klasa i szkoła to jedno wielkie zbiorowisko debili bez serca.
    • shrek. Re: Twoja klasa ;) 04.04.11, 17:47
      moja klasa? kocham ją. zgrani jesteśmy. niestety najgorsza z nas klasa w szkole pod względem nauki xd . czy będę za nimi tęsknić? ależ naturalnie. nie wyobrażam sobie teog, że kiedyś każdy będzie gdzie indziej..
    • pizza_girl Re: Twoja klasa ;) 04.04.11, 17:56
      Moja klasa jest w porządku, na pewno lepsza od tej z poprzedniej szkoły. Nikt na nikogo nie donosi, jesteśmy w miarę zgrani, ze wszystkimi mam dobry kontakt choć jest kilka denerwujących osób. smile
    • cesautres ;) 04.04.11, 18:08
      hm no nawet fajna jest ta klasa , jesteśmy troche nie zgrani , każdy raczej trzyma sie w swojej grupie , ale sobie nie przeszkadzamy ; ) za kilkoma osobami napewno bede tesknić ;p

Klasa w podstawówce była straszna -,-
    • lili96reggae Re: Twoja klasa ;) 04.04.11, 18:21
      No moja klasa nie jest fajnasad
      Jeszcze kilka tygodni temu powiedziałabym bez wahania że moja klasa jest the best!!
      ale teraz nie...
      w mojej klasie porobiły się paczki i niestety już nie jesteśmy zgrani sad
      Do mojej przyjaciółki połowa klasy się nie odzywa a ja się od niej nie odwróć...
      Dziewczyny jakieś dziwne się zrobiły dwulicowe i wg.
      Nie bd tęsknić chyba ze za moją przyjaciółkąsmile
      W poprzednich latach czasami było lepiej, a czasami gorzej. Teraz jest do bani!! sad
    • anahi_loveyou Re: Twoja klasa ;) 04.04.11, 18:36
      moja klasa jest dziwna.
      przez 2 lata dziewczyny obrabiały sobie dupy i się kłóciły. Teraz w 3 klasie nawet jakoś ostatnio zaczęliśmy się całą klasą ze sobą zgrywać.
      Myślę,że gdyby nie chłopaki to byłoby nudno. A tak to prawie na każdej lekcji oni coś tworzą i jest wesoło big_grinbig_grin
      Oczywiście bez moich 4 przyjaciół nie wytrzymałabym spokojnie tych 3 lat .

Stwierdzam,że będę tęsknić za tą klasą,aczkolwiek jej nie lubię.
    • estrellaa Re: Twoja klasa ;) 04.04.11, 18:42
      na temat mojej obecnej klasy nie będę się wypowiadać , przemilcze tę spawę . natomiast moja klasa w podstawówce była można powiedzieć udana , choć oczywiście byli w niej ludzie , którzy doprowadzali mnie do szału . z większością mam wspaniały kontakt do dziś .
      • koloorowa. Re: Twoja klasa ;) 19.04.11, 17:09
        u mnie w klasie jest 17 osób, bo jestem w integracyjnej i moja klasa jest jak by podzielona na dwie grupy, ta 'integracyjna' gdzie są te sałbi uczniowie i uposledzeni i 'normslni' czyli tacy na ludzie, którzy oczywiście przeklinają, ale nie wszyscy. ogl to lubie ją, ale czasem mnie wku...a bo mamy tak dziecinnych chłopaków, że masakra. wink
        • koloorowa. Re: Twoja klasa ;) 19.04.11, 17:09
          koloorowa. napisał(a):

> u mnie w klasie jest 17 osób, bo jestem w integracyjnej i moja klasa jest jak b
          > y podzielona na dwie grupy, ta 'integracyjna' gdzie są te sałbi uczniowie i upo
          > sledzeni i 'normslni' czyli tacy na ludzie, którzy oczywiście przeklinają, ale
          > nie wszyscy. ogl to lubie ją, ale czasem mnie wku...a bo mamy tak dziecinnych c
          > hłopaków, że masakra. wink

sory:
          *normalni
          *luzie
    • estera102 Re: Twoja klasa ;) 04.04.11, 18:49
      moja aktualna klasa ( z gimnazjum ) jest beznadziejna . po pierwsze jest 28 dziewczyn i 4 chłopaków , z czego około 5 dziewczyn jest normalnych ( chociaż teraz zaczęły pic i palić i mówią cały czas o tym ) a reszta (dla przykładu ) podnosi kredkę i śmieje się że jest czerwona . co do chłopaków to jest dwóch żuli , jeden nawet miły ale brzydki i gruby a czwarty jest kończonym idiotą - maminsynkiem udającym JP -ka
      i mimo że minęły już dwa lata dalej tęsknie z moją klasa z podstawówki i czuję że żadna klasa nigdy jej nie zastąpi i nic nie przywróci dawnych przyjaźni z czasów 4-6 sad
    • linda Re: Twoja klasa ;) 04.04.11, 18:54
      Chodziłam w życiu do 4 szkół. Pierwsza klasa była dla mnie okropna. Druga była nawet fajna , ale było to zbyt dawno żeby to pamiętać. Teraz zmieniłam się ja i pewnie całe grono z tamtej szkoły. Następna klasa d , której uczęszczałam ( 3 ) była okropna - dokładnie 4/5 klasa. Wszyscy palili i wgl nie wiadomo było komu można ufać a komu nie. W dniu zakończenia podstawówki wyszłam nie żegnając się z nikim i do tej pory mijając się z tymi ludźmi na ulicy zakładam kaptur ,aby mnie nie rozpoznali. Dzisiejsza klasa ( 3 gim ) jest w porządku , ale mogłoby być lepiej.W sumie jest nas 16 osób. Będę tęsknić za 2 osobami smile
    • xmadziunia14x Re: Twoja klasa ;) 04.04.11, 19:42
      Niezbyt lubię swoją klasę, ponieważ to grupki, ja się trzymam tylko z trzema dziewczynami. Reszta nas nie obchodzi, nie jest to zgrana klasa. Oczywiście, że nie będę tęsknić za osobami z mojej klasy.
      Pamiętam poprzednie. Były o wiele lepsze.
    • cytruus Re: Twoja klasa ;) 12.04.11, 19:11
      ja mam taką klasę, że normalnie nie wytrzymam. -.- Każdy się kłóci bez przerwy, piszą na siebie na necie, niektóre osoby za przeproszeniem drą mordy jak tylko mogą, i wgl wstyd mi za moją klasę..
    • oolluussiiaa96 Re: Twoja klasa ;) 12.04.11, 21:54
      myslalam w podstawowce ze nie bedzie lepszej juz klasy dla mnie ale sie mylilam. w gimnazjum nasza klasa fajnie sie zgrywa, jest zabawna i wgl. nie zamienilabym jej na zadna inna.
    • bizzbee Re: Twoja klasa ;) 14.04.11, 00:28
      moja obecna klasa jest mocno średnia, bliżej trzymam się tylko z jedną dziewczyną, przyjaciółką w sumie. nie, że ich nie znosze, po prostu nic mnie z nimi nie łączy, większość jest strasznie niedojrzała, nie mamy wspólnych tematów. w byłej klasie dopiero pod koniec zgraliśmy się, może niekoniecznie chciałabym wracać do podstawówki, ale miło by było widywać ich częściejsmile
    • vaniney Re: Twoja klasa ;) 14.04.11, 01:25
      moja klasa jest fajna.moje poprzednie klasy były fajne.LUBIĘ TO!
    • ladies_frutti Re: Twoja klasa ;) 16.04.11, 11:55
      Ja mam pojebaną klasę, która na początku Cie wku...a, a później oczekuje przeprosin.
    • klaudsons klaudsons. 21.04.11, 10:29
      Moja poprzadnia klasa była najlepsza-przede wszstki zgrana. A teraz nas rozdzielili, doszly jakies pajece... wtf? Jak ktos sciaga to kabluja a sami nie lepsibig_grin beznadzieja
    • elena98 Re: Twoja klasa ;) 21.04.11, 10:44
      Nie jest tak tragicznie chociaż zachwycona nie jestem. Pierwsze cztery lata było super, ale jak doszły do nas trzy kolejne osoby to ciągle były jakieś 'problemy', które pozostawię bez komentarza indifferent
    • aszulka Re: Twoja klasa ;) 21.04.11, 10:46
      hmm. teraz moja klasa zrobiła się (prawie) cudowna!
      niestety to 3 gim wiec za 2 miesiące koniec.\

w zasadzie, to chłopaki niesamowicie dojrzeli, z większością można o wszystkim pogadać wink osoby, z którymi do niedawna praktycznie nie gadałam, spędzają ze mną co drugą przerwę! czuje, że się teraz zgraliśmy. ale jeszcze kilka miesięcy temu nie było tak kolorowo, wszyscy byli podzieleni, bylo wile kłótni, ale teraz jak ktos kogos nie lubi poprostu nie wzraca na niego uwagi zamiast obrażać :]

nawet teraz zdarzają się jakieś sprzeczki, ale poza tym mam tam jedną przyjaciółkę i sporo dobrych kolegów i to mi wystarcza! sądze, że będę tęsknić, ale większość idzie to zespolu szkol z mojej miejsowosci (lieceum, tech i zawo) więc tak czy siak, często będziemy się widywać big_grin
    • kolejnezmiany Re: Twoja klasa ;) 21.04.11, 10:46
      wręcz uwielbiam moją klasę! jesteśmy chyba najbardziej zgraną klasą w szkole.oczywiście jest u nas paru "odludków
      smirk".
    • madziusiaaaa Re: Twoja klasa ;) 21.04.11, 11:15
      Moja klasa jest zarąbista ! big_grin
      Zawsze się coś dzieje ! Jak chwile nauczyciela nie ma to masakra !
      Jest taka dziewczyna ! Wkurza wszystkich bo by sie tylko uczyła i kapuje wszystko indifferent
      • diamond_girl12 Re: Twoja klasa ;) 21.04.11, 11:22
        Moja klasa jest świetna ! Może nie zawsze jesteśmy zgrani, ale trzeba to umiemy . big_grin
        Za wszystkimi będę tęsknić. Za jednymi bardziej, za drugimi mniej, ale na pewno będę .
    • lenisis Re: Twoja klasa ;) 21.04.11, 11:50
      my mamy każdego w klasie :
      metal, dres, emotikon (inaczej pokemon) , menelówę, chyba z 8 osób przynajmniej bez jednego rodzica lub po rozwodzie, sportowców w każdą dyscyplinę .
      kogo chcieć więcej ? -,-

a ogólnie nie jest tak źle xd
    • blondgirl Re: Twoja klasa ;) 21.04.11, 11:58
      Ogólnie lubię swoją klasę ;p
      Z większością się dobrze dogaduję ;p
      Są u nas takie osoby nie lubiane w klasie przez wszystkich ... i z nimi się nie dogadujemy wink
      Ale na pewno be tęskniła za wszystkimi big_grin
      Z nimi zawsze można się pośmiać coś nabroić big_grin
    • sandrolaxd Re: Moja klasa ;) 21.04.11, 12:03
      Moją klasę tworzą zaje.biści ludzie.big_grin Zawsze jest śmiechowo, mamy tyle pomysłów na minutę. Jest nas trochę dużo 27 . xd u nas w szkole to sporo. xd Kilka osób jest trochę starszych, ale jakoś tam się dogadujemy.xd Są tu tzw. kujony, nieuki, i osoby które są takie nieśmiałe i wgl. nic się nie odzywają. W klasie mamy taką jakby elitę, tworzą ją te fajniesze osóbki. big_grin
      Na pewno będę tęsknić, za klasą, ale jak na razie nie rozstajemy się. Wszyscy mieszkamy we wsiach obok siebie, więc w sumie to można się spotkać itd.
      • karolinke13 Re: Moja klasa ;) 21.04.11, 12:22
        moja klasa jest za*ista - no może oprócz takiej jednej co ją nazywają ''pierdziocha" być może się domyślacie dlaczego... ja ogólnie jestem z wszystkimi w zgodzie ale nie lubię tej ''pierdziochy'' :p jest nas w klasie 12 to źle bo dyrka zdąży każdego odpytać ale ytlko ona mnie wkur*ia - inni nauczyciele są spoko... nauczyciele mówią że nasza klasa jest najgorsza ze szkoły bo na koniec najwyższa średnia to 3.75 i ma ją taki fajny chłopakkiss ja napewno bd tęsknić za mojom kl ale narazie nie nażekam bd się tym martwić później... mam jeszcze inną kl w szkole muzycznej ale tak chodzą takie cioty i debile że szkoda gadać. POZDRAWIAM całą naszą kl z KISIELSKA
    • january29 Re: Twoja klasa ;) 21.04.11, 12:26
      Uwielbiam swoją klasę! Wszyscy sobie pomagają, lecz czasami nie potrafimy się zgrać.
      Ale organizujemy wypady za miasto wycieczki, więc jest swietnie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka