Dodaj do ulubionych

kiedy zaczęłyście chodzić na randki?

• bull_ brrr, 02.05.11, 13:37
      nienawidzę tego słowa. wykreślam go z mojego słownika.
      wolę określenie 'spotkanie', bezpieczniejsze i bezpretensjonalne.
      jeśli chodzi o mnie to coś tam było/nie było. zależy jak kto rozumuje to pojęcie.

ha, jestem troszkę cyniczna : - D
    • karolcia.96.96 Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 13:38
      a ja mam 15 lat i też nie miałam ani chłopaka ani nie byłam na randce. Chciałabym mieć ale nie na siłę. Poczekam na jakiegoś fajnego i normalnego... smile big_grin
    • lovelena Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 13:42
      Też nie lubię tego słowa i również nie byłam. Po co spieszyć się na chama? Lepiej poczekać i poświęcić czasu fajnej osobie a nie iść tylko żeby móc powiedzieć, że się już było.
    • pauline_demi Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 13:43
      Ja w tym roku skończyłam 16 lat i jeszcze ani nie byłam na randce, ani nie miałam chłopaka tongue_out

Nie przejmuj się, na każdego przyjdzie czas, a lepiej dłużej poczekać na gościa, który rzeczywiście jest coś wart, niż teraz umawiać się z palantami, którzy nie mają za grosz czegokolwiek smile
    • mweezy . 02.05.11, 13:44
      Randka to głupie słowo. Wiesz, w większości dziewczyny zmyślają lub koloryzują te swoje historie podbojów miłosnych. Nie warto niczego przyspieszać na siłę i się przejmować. Na każdego przyjdzie pora. Na ciebie również, tym bardziej, że masz dopiero 13 lat.
    • kinia1a Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 13:55
      Według mnie sama powinnaś stwierdzić że jestes gotowa na randkowani z chłopakami. To nic złego.. Przecież każda z nas jest inna.. Po prostu różnie to bywa. Więc się nie łamsmilewink
      • megi13 . 02.05.11, 14:03
        Mam prawie 15 lat i jeszcze ani razu nie byłam xd nawet chłopaka nie miałam xd co tam przyjdzie mój czas wink
        • k_stew748 Re: . 02.05.11, 14:07
          ja też mam 14 lat ( i niedługo skończę ) i nie chodzilam na randki ani nie mialam chlopaka. nie przejmuj się, ja mysle ze nadejdzie czas kiedy będziemy randkować. wink
    • beautiful_ Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 14:04
      Nie ma w tym nic złego... Ja mam za niedługo 16 lat i też jeszcze z nikim nie chodziłam, wcale się tego nie wstydzę a miałam parę propozycji tyle że to ja sama nie chciałam mieć na razie chłopaka. Ty powinnaś znaleźć chłopaka wtedy jak będziesz tego chciała a nie dlatego że koleżanki już miały a ty nie smile
    • selenka1992 Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 14:06
      Pierwsza randka to duży krok w zyciu... Ja na pierwszej randce byłam w te walacje. Ale po tej randce bardzo tego żałowałam.... sciana Zastanów się...... czy to ten?uncertain
    • nati123 ja zaraz mam randke. <3 02.05.11, 14:09
    • justyna192 Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 14:15
      Ja 12 maja skończę 15 i nigdy nie miałam chłopaka bo jestem dla nich jak to mówili "za dziwna"
    • klema Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 14:17
      ja mam prawie 15 i też nie byłam smile ;p
      • hilary_fanka Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 14:22
        Za 3 miesiące skończę 15 lat i również jeszcze nigdy nie byłam na randce. To nie jest żaden wstyd. Dziewczyny z twojej klasy pewnie nawet specialnie nie lubią tych chłopaków, chodzą z nimi, żeby móc się chwalić. Tak to już jest z babami. sciana
    • grenade Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 14:24
      sciana
      • tayluver_ Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 14:26
        ja w maju skończę 16 lat i także na randce jeszcze nie byłam.
        w sumie to nie widzę w tym jakiejś ważnej potrzeby. nie to nie ;>
    • majucha Randki 02.05.11, 14:46
      Ja mam 14 lat wink
      I miałam 2 chłopaków ale to nie było prawdziwe chodzenie..

Tak naprawdę nie miałam nikogo.. Moja koleżanka w tym roku miała już 5 chłopaków ;-/
      Ja może trochę żałuję bo każdy potrzebuję miłości ale głupio mi chodzić z chłopakiem za rękę czy coś ;-P
    • klaudia2059 Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 14:46
      wiesz ja mam 16 lat w maju i byłam niby na paru randkachsmile ale to zależy nie trzeba się spieszyć smile
    • seneka4 Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 14:51
      Lepiej poczekać na odpowiedniego chłopaka z którym warto będzie iść na pierwszą randkę. wink
    • madalena Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 15:13
      ja mam 16 i jeszcze nigdy z nikim nie byłam.
    • wilkolak Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 15:27
      też nigdy na randce nie byłam a mam 13 latserce
    • frau_jonas Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 15:40
      Pocieszę cię. Mam 16 lat i nigdy nie byłam na randce.
    • bad_alex jak miałam 13 lat. pierwszy raz poszłam . -.- 02.05.11, 15:41
      • sylwek11 Re: jak miałam 13 lat. pierwszy raz poszłam . -.- 02.05.11, 15:46
        Pójdź kiedy będziesz na to gotowa , a nie dlatego , że twoje koleżanki już były .sciana
        • trafik101 Re: 03.05.11, 09:54
          Ja mam 15 lat byłam na randce, potem chodziłam z chłopakiem przez ok miesiąc. Zdaje mi się że to jest wiek odpowiedni gdyż młodsze dziewczyny nie są na tyle dojrzałe.
    • benna94 Ja niedługo kończe 17 lat i nie byłam na randce. 02.05.11, 16:00
      Co zrobić, taka prawda.
      • paulla1872 Re: Ja niedługo kończe 17 lat i nie byłam na rand 02.05.11, 21:59
        ja też wink
        • majka1314 ;) 03.05.11, 20:11
          Ja mam prawie 16 lat i jeszcze nigdy nie byłam na randce... Ale szczerze mówiąc to jakoś mi się specjalnie nie spieszy. Radze ci: Nie idź na randkę tylko dlatego, że jeszcze nigdy na niej nie byłaś i chcesz to już mieć za sobą. Po prostu czekaj, a na pewno okazja sama do ciebie przyjdzie wink
    • greenpoint kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 16:06
      Nie przejmuj się tym zupełnie, widać jesteś szanującą się osobą. Przyjdzie taki czas że Ty będziesz miała cudownego,jedynego chłopaka z którym będziesz chodzić na randki a Twoje koleżanki..cóż.wink
    • adusiax Miłość mnie zaskoczyła 02.05.11, 16:06
      do stycznia tego roku nie zalezało mi na randkach czy chlopakach. Ogolnie chlopcy interesowali mnie na poziomie 'kumpel' zawsze mialam z nimi dobry kontakt i przyjaznilismy sie, nie chodzi o to ze nikt mnie nigdzie nie zapraszal, tylko ze ja wszystkich chlopakow traktowalam na rowni. W styczniu na wospie 'poznalam' chlopaka. w sumie to on mnie zauwazyl i napisal do mnie. zaczelismy sie umawiac. i tak naprawde wlasnie w ten sposob zaczely sie moje pierwsze randki i jak na razie ostatnie, bo ten chlopak jest teraz moim chlopakiem i bardzo go kocham. niesamowity gosc. czasami lepiej poczekac na kogos wyjatkowego, kto wyda sie wlasciwy, niz biegac od chlopaka do chlopaka a potem dostac miano puszczalskiej.
    • selena123kotek Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 16:15
      A więc ja mam prawie 12 lat i nie byłam jeszcze na randce (chyba że za randke można zaliczyc krótki spacer z nie moim chłopakiem)nie martw sie jeszcze sie nachodzisz na randkismile
    • bozita Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 16:18
      mam tyle samo lat co ty nie martw sie ja też jeszcze nie byłam na prawdziwej randce
      • alexandra120 Pierwsza randka... 02.05.11, 16:28
        Heh...Na pierwszej randce miałam 13 lat...tongue_out Chyba...tongue_out Wiem, że to był niewypał...No ale trudno...Ostatnio chodziłam z chłopakiem prawie pół roku(zerwał, bo znalazł sobie inną...;/) a teraz tylko czekam aż ktoś mnie zaprosi...tongue_out
    • sweetona Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 16:32
      mam prawie 14 lat i nigdy nie byłam ; )). nie przejmuj sie < 3.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka