mileylovexxx 20.04.11, 20:27 Hejka od dzisiaj mam psiaka ale nie wiem jak go nazwac wyglada tak: Jest bardzo slodki i niewinny taka przytulanka ;D Prosze o propozycje imionek ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mileylovexxx Re: Imie dla psiaka? 20.04.11, 20:28 mysle o imieniu dżeki , max albo teddybear bo z bliska wyglada jak niedzwiadek ale podawajcie swoje propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
kkttooss Re: Imie dla psiaka? 20.04.11, 20:40 Zdjęcie mi nie wchodzi, więc nie mam pojęcia . A mój pies ma Nike <Najki> ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
shanaja Re: Imie dla psiaka? 20.04.11, 20:40 powinno być max dwusylabowe, zeby pies mógł je łatwo skojarzyć. Np. mi się podoba Sky albo Dance z angielska to Jak będzie dłuższe to i tak będziesz je zdrabniać i pies pogubi się, jak w końcu na niego wołasz. Poza tym musisz sama zdecydować Pozdrawiam , Shanaja Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi tylko nie max! to takie pospolite imię! 20.04.11, 20:41 dżeki bardzo ładnie jest. a czan to już jak najbardziej. dżejden to też ładne imię x-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: tylko nie max! to takie pospolite imię! 20.04.11, 20:56 Gandi, Lucky, Dżeki ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ann14 Imie dla psiaka? 20.04.11, 20:57 Może Bruno? Nie wiem dlaczego ale bardzo podoba mi się to imię dla psa Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous : D 20.04.11, 21:16 Do niego pasowałoby Shadow [ czyt . szadoł ] , po angielsku cień ; albo Ares [ mój piesek ma tak na imię ] , albo podoba mi się też Bruno Odpowiedz Link Zgłoś
mileylovexxx Dziękuje mervelous 21.04.11, 20:30 Od teraz nazywa się Shadow i nawet zaczął reagować Więc wielkie dziąki Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: Imie dla psiaka? 20.04.11, 21:21 Max 2 sylaby, ale spoko, jakbyś go nie nazwała to i tak będziesz do niego po jakimś czasie mówić "ksywką". Mój pies nazywa się Sonia, ale mówię na niego w zależności od sytuacji i humoru, albo "psowi" (kiedyś ktoś z rodziny się tak przejęzyczył i tak zostało), albo "bonjour" (z francuskiego dzień dobry, reaguje na to lepiej niż na swoje prawdziwe imię... nie wiem dlaczego). Na Sonia też reaguje ale rzadko kiedy to mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
nickiminaj Re: Imie dla psiaka? 20.04.11, 21:21 śliczny i kochaniutki ten Twój piesek ja zawsze marzyłam, że jak będę miała pieska chłopca to dam mu na imię Czaki, można mówić też Czakuś Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynka008 Re: Imie dla psiaka? 20.04.11, 21:49 mogłabyś wstawić jeszcze raz fotke pieska bo mi sie nie wyświetla Odpowiedz Link Zgłoś
kahmelka12 Re: Imie dla psiaka? 20.04.11, 21:54 hmmmmmm.... no więc podpatrz jak sie psiak zachowuje naprzykład jest milusiński no to weż sobie w google tłumacz przetłumacz to np. na wloski i juz masz imie dla psa ;********* Odpowiedz Link Zgłoś
coca_cola Re: Imie dla psiaka? 20.04.11, 22:05 proszę wejdźcie www.kotek.pl/kotek_forum/02,3000,124486258,124486258,Tradycje_wielkanocne.html zapraszam i przepraszaam za spam Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: Imie dla psiaka? 20.04.11, 22:20 Tito Kandi (chociaz to troche bardziej dla suczki) Dido Lilo House (lubie dr. haousa) Cziko Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo Lucky . czytaj: Laki . 20.04.11, 22:25 czyli szczęście ja sama nazwałam tak swojego psa . Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Imie dla psiaka? 20.04.11, 22:56 Dżeki, Dżeki. Świetnie mi się kojarzy, pies mojej babci tak się wabił, uwielbiałam go. ;] Ponadto imię powinno być raczej krótkie, niestety nie mam konkretnych pomysłów. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
rasberry Pies 20.04.11, 23:07 słyszałam, ze pies powinien miec imie zaczynajace sie na .r. nie wiem czy to prawda ;D moje propozycje: - riley (rajli) -rambo -ringo -rocky (roki) kocham psy www.mojpupil.pl/modules.php?name=Imiona Odpowiedz Link Zgłoś
misiaaa132 Re: Imie dla psiaka? 21.04.11, 11:12 no nie wiem np na mojego psa wołam Walduś A moja sąsiadka ma spa o imieniu Zuzia i super to wygląda jak ide z nim na spacer wołam 'walduś' aa jakiś gościu się ogląda;P hehehe jest w tedy duuzo smiechu;P np.. Skubi, Czoko, Tobi, Dragon, Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 mój się nazywa bafi... 22.04.11, 09:12 To pies, nie suczka? To może Sparkey? Dość popularne. Moja znajoma ma psa o imieniu Killer. Mi się strasznie podoba imię Sky, ale myślę o nazwaniu tak ewentualnego dziecka, nie psa Sąsiedzi nazwali psa Tuptuś. Czasami mówią też Tupcio. Zobacz tu: Tekst linka Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś