lissa. 26.04.11, 17:30 Jaki styl preferujecie Seksowny (skóra,szpilki,kuse sukienki) czy dziewczęcy (floral,balerinki,spódniczki)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roxy11 Re: Seksi czy dziewczęco? 26.04.11, 17:40 połączenie tego i tego. za młoda jestem, żeby chodzić w szpilkach i sukienkach nie zakrywających tyłka. btw. dlaczego jako przykład dziewczęcości podałaś Honey? jeśli ona jest niewinna i słodka, to ja dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 26.04.11, 18:05 pogadamy jak dorosnę do wieku w którym będę mogła się ubierać jak chcę Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 marsjanka115 29.04.11, 17:19 podpisuję się pod tym. c; bynajmniej "seksi" ani "dziewczęca" nie jestem. ani nie będę. lol. Odpowiedz Link Zgłoś
secret Re: Seksi czy dziewczęco? 26.04.11, 18:24 na razie dziewczęco (wiek ) potem w jak się dorośnie to się zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
wunia kiwi. 29.04.11, 16:09 jak nie wiesz, co to jest styl hipsterski to sobie poczytaj w internecie -.- Odpowiedz Link Zgłoś
natana Re: Seksi czy dziewczęco? 26.04.11, 18:20 Ja wolę styl dziewczęcy. W ogóle nie podobają mi się dziewczyny, które mają 13lat, a założą szpilki, w których nie umieją chodzić. Wymalują się jak by to moja mama powiedziała: "pudernice" i zrobią sobie grzywkę, która nawet nie wygląda jak grzywka. Ubierajmy się jak na swój wiek, a nie jak kobiety co mają 30lat. Oto moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
domaa Re: Seksi czy dziewczęco? 26.04.11, 23:08 natana napisał(a): > Ja wolę styl dziewczęcy. W ogóle nie podobają mi się dziewczyny, które mają 13l > at, a założą szpilki, w których nie umieją chodzić. Wymalują się jak by to moja > mama powiedziała: "pudernice" i zrobią sobie grzywkę, która nawet nie wygląda > jak grzywka. Ubierajmy się jak na swój wiek, a nie jak kobiety co mają 30lat. O > to moje zdanie. Tak też tak uważam. Ja ubieram się dziewczęco (wiek), ale jak będę dorosła to zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Seksi czy dziewczęco? 26.04.11, 18:29 Nie no narazie to tak bardziej dziewczęco, bo jestem młoda , ale jak będę starsza to seksownie lecz dziewczęco też ;d Van w tym i w tym wygląda wspaniale Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Seksi czy dziewczęco? 26.04.11, 18:31 trochę tego i tamtego ale wolę dziewczęcy look Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Seksi czy dziewczęco? 26.04.11, 18:57 Narazie jestem mała, więc raczej bardziej dziewczęco, ale gdy będę już dorosła to tak i tak xd Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Seksi czy dziewczęco? 26.04.11, 20:49 Ani tak, ani tak. Nie lubię krótkich sukienek (do których nie mam figury) i szpilek, których nie lubię, bo... nie. Nie noszę żadnych ochydnych kwiatuszków, balerinki to moim zdaniem najgorsze buty oprócz białych kozaczków, a spódniczki noszę bardzo rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
redhead Re: Seksi czy dziewczęco? 26.04.11, 20:57 Ja raczej dziewczęco, ale czasem szpilki się założy na jakieś wyjście... Tak na codzień to balerinki na koturnie ( takim 5-6 cm) jakieś dzinsy, bluzka, sweterek i wio. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Seksi czy dziewczęco? 26.04.11, 21:22 I tak i tak, ale co do 'seksownego' stylu to najlepiej żeby nie był nadto wyzywający. Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Seksi czy dziewczęco? 27.04.11, 14:31 w sumie to nie ubieram się ani tak ani tak. Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Seksi czy dziewczęco? 28.04.11, 17:23 Nie wiem jak to określić. Szpilek nie noszę, bo jestem za młoda, kuse sukienki też nie, skórę lubię (kurtki). Spódnic, floralu nie cierpię. Balerinki nawet. Może opiszę co noszę w takim razie? Trampki, t-shirty z nadrukami, jeansy. Ale lubię też nosić płaszcze i botki. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie ani jedno ani drugie.. 28.04.11, 20:11 dla mnie nie liczy się jakies pomykanie w seksi ciuchac czy udowadnianie kwiatkami, że się jest dziewczyną. ja nią jestem, chociaż mam krótkie włosy i chodzę w glanach, niekoniecznie dopasowanych spodniach i skórach, bo mam cos co się nazywa: wdzięk i pewnosc siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Seksi czy dziewczęco? 29.04.11, 16:21 Boże drogi... Nic z tych rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 29.04.11, 16:38 Ja seksi? O losie, hahahahahahahhaahhaa, nie jestem ani seksi, ani wyjątkowo dziewczęca i nie mam wyrobionego stylu. Jeszcze się uczę, jeszcze myślę jak chcę wyglądać. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
niki405 Re: Seksi czy dziewczęco? 29.04.11, 16:38 Ani tak ani tak.... Ja uwielbiam kolor czarny, biały , troche rózu, może krem...! Wiec ja wolę czarne spodnie , fajowe trampki , jakis fajny T-shirt i do tego niezła bluza... Inny strój nie wchodzi w gre...! hehe... nie lubie mdławych sukieneczek... OCHYDA;p heee Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Seksi czy dziewczęco? 02.05.11, 00:42 ja sekszi i dziewczęca ? buhahaha ! Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil # 02.05.11, 01:11 To zależy na kim. Ja nie reprezentuje ani jednego ani drugiego, zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś