Dodaj do ulubionych

Tylko kolega? ...

13.05.11, 19:46
Do mojej klasy chodzi chłopak-strrrasznie mi się podoba. serce Na początku podchodził do mnie i wgl, a teraz już rzadko. Ale jest wiele takich ,,dziwnych" sytuacji. Problem w tym, że on (wiem co pomyślicie-jakiś dziwny ,,gejuś" albo cos) woli się kumplować z dziewczynami. Gada ze wszystkimi dziewczynami. Nie wiem czy mnie też traktuję jako koleżankę czy może mu się podobam...crying Do tego ma w swoim mieście przyjaciółkę (chyba tylko przyjaciółkę). Nie wiem co mam o tym myśleć... Nawet w miarę często się zdarze, że popatrzymy sb w oczy...serce Chciałabym wiedzieć co on o mnie myśli... Nie wiem co robić... Pomocy!!!crying sciana
Obserwuj wątek
    • niezniszczalna Re: Tylko kolega? ... 13.05.11, 20:00
      Błagam...crying
      • aguniapl99 ;) 13.05.11, 20:22
        Hmm.... miałam podobną sytuację. Możesz np. koleżankę zmotywować, żeby poszła na "przeszpiegi". Czyli spytała Go co o tobie myśli.
        Jednak, że najlepszym sposobem było by moim zdaniem spytanie się o to Jego prosto w oczy. Umów się z Nim na spacerek i spytaj. Jeśli powie, że nic nie czuje to będziecie się kumplować. Mozliwe jednak, że się uda i będziecie piękną oraz szczęśliwą parą.
        Odwagi dziewczyno wink
        Dasz radę, wierzę w Ciebie brawobrawopiwopiwokiss
    • eurodont Re: Tylko kolega? ... 13.05.11, 20:33
      eh mam taki sam problem -.-
      • jolene_ Re: Tylko kolega? ... 13.05.11, 20:38
        moja koleżanka miała tak samo... w końcu spotkała się z nim, szczerze pogadali i ... od tamtego dnia aż do dzisiaj są parą. więc powodzenia c:
    • ania040995 Re: Tylko kolega? ... 30.05.11, 21:04
      mam podobnie tyle że mój pytał się koleżanek czy mam chłopaka iwg..I te powiedziały że tak i ten teraz zarywa do innej,podoba mi się strasznie i nie mogę na to patrzeć..;<
    • mickey.mouse Re: Tylko kolega? ... 01.06.11, 20:44
      niewiem co ci powiedzieć , mam ten sam problem sad
    • justynap1995 Re: Tylko kolega? ... 01.06.11, 22:13
      luuzwink chłopaki są trudnymi istotami,a my jeszcze bardziej XD hmm... skoro cię wg zauważa to jest dobrzesmile jeśli znasz jego koleżanki to wykorzystaj towink wyciąg z nich cośwink jeśli jeszcze nie piszecie to zmień towink jeśli nie masz jego kom to na nk czy fejsiesmile
      i po jakimś czasie sama zauważysz czy traktuje cię tylko jako koleżankę czy jak coś więcej, a jeśli to drugie to pogadaj z nim o tymsmile najważniejsze to to zebvyście dużo rozmawiali ze sobą, a nie tylko pisalibig_grin<br />
      powodzeniawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka