abbey_girl Re: Piosenka przy, której odpływacie? 03.06.11, 18:14 Green Day "Give me novocaine" - zakochałam się w głosie BJ w tej piosence. Avril Lavigne "Complicated" Odpowiedz Link Zgłoś
justineklove posłuchaj tych 03.06.11, 18:38 solo tu-piękna pisoenka i a partir de hoy posłuchaj sama zobaczysz a tłumaczenie to już wogle Odpowiedz Link Zgłoś
k_laudii Re: Piosenka przy, której odpływacie? 03.06.11, 18:39 JT- Cry Me A River i Like I Love You Beyonce- Best Thing I never Had Odpowiedz Link Zgłoś
claudiaa13 Re: Piosenka przy, której odpływacie? 03.06.11, 18:46 1 Rihanna - California king bed - Unfaithful - What's my name? -Only girl ( In the world) - S&M - Complicated - Cheers -Fading -Skin -fly -man down -all of the lights I ta przy której się najbardziej wzruszam i odpływam przy niej na maxa RIHANNA- LOVE THE WAY YOU LIE (PART II) A inne piosenki -John Mayer - Free fallin' -Azuro - Ti amo -Agnes - big blue wall - Odpowiedz Link Zgłoś
ixlovextwilight Re: Piosenka przy, której odpływacie? 03.06.11, 19:00 Carla Bruni - Quelqu'un m'a dit Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_jasper Re: Piosenka przy, której odpływacie? 03.06.11, 19:22 Lemoniada Gada - Somebody Łzy - Zatańcz ze mną, proszę Odpowiedz Link Zgłoś
stayaway Re: Piosenka przy, której odpływacie? 03.06.11, 19:34 30 Seconds to Mars - The Kill Odpowiedz Link Zgłoś
justine1495 Re: Piosenka przy, której odpływacie? 03.06.11, 19:31 Wiele ich, ale obecnie najbardziej to "Californication" Red Hot Chilli Peppers. I podoba mi się też ta piosenka w wykonaniu Michała Szpaka z X Factor. Na zmianę teraz wałkuję obydwa wykonania. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolak Re: Piosenka przy, której odpływacie? 03.06.11, 19:33 gosia andrzejewicz - zabierz mnie Odpowiedz Link Zgłoś
olka23415 Re: Piosenka przy, której odpływacie? 03.06.11, 19:45 Celine Dion - 'My Heart Will Go On' Linkin Park - 'Leave Out All The Rest' Paramore - 'Decode' Carter Burwell - 'Bella's Lullaby' RBD - 'Que Hay Detras' Evanescence - 'My Immortal' Rihanna - 'California King Bed' Avril Lavigne - 'When You're Gone' Kelly Clarkson - 'Breakaway' Odpowiedz Link Zgłoś
caughtupinyou Re: Piosenka przy, której odpływacie? 03.06.11, 19:58 Barlow Girl - Surrender. Bethany Dillon - Beautiful. Trading Yesterday - She Is The Sunlight. Sum 41 - With me. Long Story Short - Eternal Smile. Imogen Heap - Speeding cars. Odpowiedz Link Zgłoś
mindy44 Re: Piosenka przy, której odpływacie ? 03.06.11, 20:35 Muse - Falling Down <3 Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka17 Re: Piosenka przy, której odpływacie? 03.06.11, 20:42 Pink- Fuckin Perfect Enej- Radio Hallo Selena Gomez- Who says Odpowiedz Link Zgłoś
modniara Re: Piosenka przy, której odpływacie? 03.06.11, 20:36 - One republic feat. Timbaland - Apolizge - Safura - Drip drop - Bruno Mars - The lazy song - Robert M - Just a little bit Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Piosenka przy, której odpływacie? 03.06.11, 20:47 snow patrol - run Odpowiedz Link Zgłoś
olusia... Re: Piosenka przy, której odpływacie? 03.06.11, 20:52 Birdy - Skinny love Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Piosenka przy, której odpływacie? 03.06.11, 20:52 levi kreis - i should go hedley - gunning maroon 5 - she will be loved i takie o tam xd Odpowiedz Link Zgłoś
rose_alie Re: Piosenka przy, której odpływacie? 03.06.11, 23:22 Birdy - Skinny love - kiedy jestem smutna lub mi nudno... Miley Cyrus - When I Look At You - gdy chce się wyciszyć... Jordin Sparks - Battlefield - codziennie śpiewam... Celica Westbrook - New Moon - kiedy nic nie ma sensu... Metric - Eclipse (All yours) - kiedy potrzebuje chwili Zaćmienia i jestem twoja... Avril Lavigne - When You're Gone - wspominam wspaniałe chwile i mam taki dzwonek na telefonie... I chyba tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
suffering Re: suffering 04.06.11, 07:39 don't go - bmth closer - kings of leon - kocham je. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekkxd adele <3 04.06.11, 08:50 Adele - Set fire to the rain ! Adele - Rolling in the deep ! Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_demi Re: Piosenka przy, której odpływacie? 04.06.11, 09:01 Nie będę oryginalna jeśli powiem że kocham Nirvanę - Smells like teen spirit Odpowiedz Link Zgłoś
taylorka. Re: Piosenka przy, której odpływacie? 04.06.11, 10:36 Avril Lavigne - Smile !. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 ; d 04.06.11, 10:41 Nirvana - Something In The Way , Nirvana - You Know You're Right , My Chemical Romance - I Don't Love You , 30 Seconds To Mars - Alibi Guns N' Roses - November Rain Queen - Show Must Go On . Odpowiedz Link Zgłoś
forgotten... <3 04.06.11, 11:34 30 Seconds To Mars- Alibi , The Kill . Apocalyptica -Not Strong Enough . Evanescense -My Immortal . Green Day -Wake Me Up When September Ends . Linkin Park -Waiting For The End . Odpowiedz Link Zgłoś
merle123 Re: Piosenka przy, której odpływacie? 04.06.11, 11:50 no ja mam kilka takich piosenek Bon Jovi - Always Death Note - Light's Theme Evanescence - Anywhere, My Immortal Garou - Je n'attendais que vous Kalafina - Lacrimosa Nightwish - Nemo, Over the Hills and Far Away, Sleeping Sun (cudowny głos Tarji), While Your Lips Are Still Red Scorpions - Send Me an Angel Within Temptation - All I Need, Jillian, Memories Yuki Kajiura - I Talk to the Rain Odpowiedz Link Zgłoś
zxmn Re: Piosenka przy, której odpływacie? 04.06.11, 15:44 Sylwia Grzeszczak - Małe Rzeczy <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kora9104 Re: Piosenka przy, której odpływacie? 04.06.11, 15:49 Ja uwielbiam Eskimo Joe - Setting sun Odpowiedz Link Zgłoś
elena.17 Re: Piosenka przy, której odpływacie? 04.06.11, 16:28 To jedyna Polska piosenka, która wpadła mi w ucho i dobrze mi się jej słucha Patrycja Markowska Hello,Hello no i oczywiście jestem fanką jednej piosenki depeche mode z TVD Enjoy the silence TO JEST HARDKOR Odpowiedz Link Zgłoś
elena98 Re: Piosenka przy, której odpływacie? 04.06.11, 16:33 Marek Grechuta - "Dni których jeszcze nie znamy" Green Day - "21 guns" Paramore - "When it rains" i masa innych Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Piosenka przy, której odpływacie? 04.06.11, 16:36 nie mam takiej o.o nie mam ciarek na żadnej piosence . Odpowiedz Link Zgłoś
neversurrender Re: Piosenka przy, której odpływacie? 04.06.11, 22:18 Creed - With Arms Wide Open. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
edith_ Re: Bush - 40 Miles From The Sun 05.06.11, 12:05 Bush - 40 Miles From The Sun Odpowiedz Link Zgłoś
alamb. Re: Piosenka przy, której odpływacie? 05.06.11, 13:19 Robert Pattinson- Let me sing. Florance and the machine- heavy in your arms. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Piosenka przy, której odpływacie? 10.06.11, 01:28 Aerosmith - I don't want to miss a thing. Pih ft. Chada - im mniej wiesz tym lepiej śpisz. Eldo ft. Hi-fi Banda - twarze. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinke13 Re: karolinke13 12.06.11, 09:10 www.youtube.com/watch?v=zQME-ChSwNM bella's lullaby a jak zaniosłam nuty mojej koleżance która gra na pianinie (ja się uczę i czegoś takiego jeszcze bym nie zagrała) ona po prostu grała to super... nie super obraża to co ona zrobiła... to było piękne, cudowne, wspaniałe, kocham to teraz cały czas tego słucham Odpowiedz Link Zgłoś
wicia15 Re: Piosenka przy, której odpływacie? 14.06.11, 15:58 We are the WORD Zakochałam się w tym Odpowiedz Link Zgłoś