wercia 18.06.11, 15:20 tak jak w temacie ja niestety jestem beztaleńciem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilolita Mam niesamowity talent ! 18.06.11, 19:30 Mam naprawdę nadzwyczjany talent - pakowanie się w kłopoty i granie ludziom na nerwach Odpowiedz Link Zgłoś
vanesa Re: Mam niesamowity talent ! 18.06.11, 19:46 Podobno ślicznie śpiewam i pięknie gram na fortepianie chodź mało ćwicze xD Odpowiedz Link Zgłoś
ania98 Re: wooow : ) 23.06.11, 14:02 ja też i nawet nawet rysuje msroxy napisał(a): > ja jeżdże konno ;d > Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy każdy ma jakiś talent (; 22.06.11, 23:14 może jeszcze po prostu go nie odkryłaś ja osobiście gram na fortepianie skrzypcach i gitarze chodzę do teatru znaczy gram żeby nie było chodziłam kiedyś na ballet ale to moja życiowa porażka chodziłam na kursy wokalne ale raczej głos mam przeciętny wygrałam parę maratonów w bieganiu a tak poza tym to dużo rysuję maluję i piszę opowiadania komponuję piosenki takie ot nieprzydatne twórcze talenty Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: Macie jakiś talent 23.06.11, 13:25 Ja osobiście nie wiem czy mam, ale mówią mi że mam talent do języków obcych, szczególnie do j. angielskiego i do muzyki . Odpowiedz Link Zgłoś
music11 Re: Macie jakiś talent 23.06.11, 13:30 Aktorstwo,malarstwo. ale to nie sa wielkie talenty... kazdy trzeba podszkolić,ne? ^___^ Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Macie jakiś talent 23.06.11, 14:30 myślę, że śpiew, gra na fortepianie , mówią mi ,że mam talent do wiolonczeli, oczywiście balet <3 <3 <3 <3 mówili mi też ,że ładnie rysuję. oprócz tego mam talent do języków. wygrywam wszystkie konkursy z polskiego. miałam np. 12. miejsce w konkursie ortograficznym. i bonusowo talent do rozwalania kasy xd Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia15 Chyba tak... 23.06.11, 14:56 Gram na pianinie(skończyłam wczoraj szkołę muzyczną), teraz sama uczę sie na gitarze. Podobno ładnie śpiewam. Od niedawna jestem w zespole, co mnie strasznie uskrzydla i trochę uwierzyłam w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: Macie jakiś talent 23.06.11, 14:57 ładnie śpiewam i mam dobre podejście do zwierząt Odpowiedz Link Zgłoś