Dodaj do ulubionych

Przyszłość.

21.06.11, 20:57
Myśleliście o czymś,a tu po kilku minutach dzieje się to o czym myśleliście.
Mieliście takie sytuacje ?
Bo ja ostatnio właśnie tak.

(jak był już ten temat to kosz)
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Re: Przyszłość. 21.06.11, 22:11
      Bywało.Np. przy piosenkach- mówiłam, co zaraz będzie leciało. Chociaż częściej zdarza mi się jednocześnie powiedzieć coś z kimś z bliskich bądź czytać w jednym momencie słowo, które w tej samej chwili słyszę w telewizji.
      • anulka Re: Przyszłość. 22.06.11, 11:45
        czasami tak mam
    • nickiminaj Re: Przyszłość. 22.06.11, 00:05
      tak
    • majlentis Re: Przyszłość. 22.06.11, 12:44
      U mnie podobnie. U mnie było tylko tak ze coś mi sie śni a za pare dni to sie dzieje w rzeczywistości wink Mam tak od dziecka
      • jessicakaulitz Re: Przyszłość. 22.06.11, 12:50
        Zdarza się, myślę że to przez moje prorocze powołanie xD
        Najczęściej zdarza mi się przewidywać wynik jakiegoś głosowania, albo jaką piosenkę puszczą na danym kanale muzycznym ^^
    • nessy96 Re: Przyszłość. 22.06.11, 14:56
      Kiedys zgadywałam jaka bedzie nastepna reklama w tv. Kilka razy mi sie udało wink
    • shunra Re: Przyszłość. 22.06.11, 18:07
      Czasami zdarza mi się powiedzieć to samo słowo w tym samym czasie co koleżanka. Jak kogoś cięgle obserwuje np. koleżanki w szkole jestem wstanie przewidzieć jak się zachowają lub co powiedzą w danej sytuacji i często to się sprawdza. potrafię przewidzieć zakończenie niektórych książek, zwłaszcza tych tandetnych romansów o wampirach przeważnie zawsze kończą się tak samo tongue_out
      Moja siostra czasami opowiada mi swoje sny i niektóre z nich potem się sprawdzają zawsze jak przyśni jej się coś złego mam stracha czy to się nie stanie. shock

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka