drabina 21.06.11, 20:57 Myśleliście o czymś,a tu po kilku minutach dzieje się to o czym myśleliście. Mieliście takie sytuacje ? Bo ja ostatnio właśnie tak. (jak był już ten temat to kosz) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: Przyszłość. 21.06.11, 22:11 Bywało.Np. przy piosenkach- mówiłam, co zaraz będzie leciało. Chociaż częściej zdarza mi się jednocześnie powiedzieć coś z kimś z bliskich bądź czytać w jednym momencie słowo, które w tej samej chwili słyszę w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
majlentis Re: Przyszłość. 22.06.11, 12:44 U mnie podobnie. U mnie było tylko tak ze coś mi sie śni a za pare dni to sie dzieje w rzeczywistości Mam tak od dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Przyszłość. 22.06.11, 12:50 Zdarza się, myślę że to przez moje prorocze powołanie xD Najczęściej zdarza mi się przewidywać wynik jakiegoś głosowania, albo jaką piosenkę puszczą na danym kanale muzycznym ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Przyszłość. 22.06.11, 14:56 Kiedys zgadywałam jaka bedzie nastepna reklama w tv. Kilka razy mi sie udało Odpowiedz Link Zgłoś
shunra Re: Przyszłość. 22.06.11, 18:07 Czasami zdarza mi się powiedzieć to samo słowo w tym samym czasie co koleżanka. Jak kogoś cięgle obserwuje np. koleżanki w szkole jestem wstanie przewidzieć jak się zachowają lub co powiedzą w danej sytuacji i często to się sprawdza. potrafię przewidzieć zakończenie niektórych książek, zwłaszcza tych tandetnych romansów o wampirach przeważnie zawsze kończą się tak samo Moja siostra czasami opowiada mi swoje sny i niektóre z nich potem się sprawdzają zawsze jak przyśni jej się coś złego mam stracha czy to się nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś