Dodaj do ulubionych

Jaki telefon wybrać?

26.06.11, 17:00
Właśnie szukam nowego telefonu. Interesuje mnie czy jesteście zadowolone ze swoich. Doradźcie mi jaki wybrać, proszę. wink Uprzedzam jednak, że nie chcę telefonu wyłącznie na dotyk. smile Ma to być dosyć nowoczesna, wygodna, niedroga komórka z dużą ilością pamięci. To byłby mój ideał. smile
Obserwuj wątek
    • avrilka_lavigne Re: Jaki telefon wybrać? 26.06.11, 18:20
      Osobiście polecam Samsung - monte. Niedrogi , dotykowy i do tego z Androidem big_grin Wymiata. Tylko troche malo pamieci i ja sobie dokupilam . No ale jak na telefon za 350 zl to i tak jest swietny
      • carolls Re: Jaki telefon wybrać? 27.06.11, 10:46
        Dziękuję, ale nie chcę całego na dotyk. Zamierzam kupić nokie c6, ale niestety jest bardzo droga indifferent
        • cullen_ka Nokia... 27.06.11, 12:36
          Zerknij...
          Nokia C3 Touch and Type - super
    • iampositive TU! 27.06.11, 13:23
      Ja bym raziła nokię x3 02 Touch and Type : D Bardzo dobry telefon
      • carolls Re: TU! 27.06.11, 14:33
        dziękuję, kiss właśnie zastanawiałam się nad tymi telefonami. czy mają osobne wejście na kartę pamięci i ile pamięci mają ogólnie?
        • pola16 Re: TU! 27.06.11, 14:53
          Tamte takie sobie jak dla mnie. A może ten?
          • carolls Re: TU! 27.06.11, 17:27
            jest super, ale trochę drogi. mimo to dziękuję kiss
    • ilovevampires16 Re: Jaki telefon wybrać? 27.06.11, 18:02
      Ja mam samsunga Corby, ale już mi się znudził.. Ogólnie jest spoko.
      Wiem, że wszedł model samsung Corby 2 [z Wi-Fi] i Samsung corby pro [z klawiaturą qwerty] xD

Ja teraz chcę sobie wymienić na Sony Ericsson xPeria x10 mini pro [mały, poręczny i z klawiaturą qwerty]
    • pauliska1212 Re: Jaki telefon wybrać? 27.06.11, 18:34
      ja mam samsung corby i kupiłam go jak dopiero wchodziły telefony dotykowe, wtedy każdy kupował avila, corbi, delpgi lub Lg cookie coś takiego xd
      teraz jest duuużo większy wybór, ja bym chciała samsung wave, podobno dobry no i ładny xd
    • secrets LG Swift Me 27.06.11, 23:43
      Naprawde dobry ; ) Ja jestem zadowolona. Ma Wifi, nawigacje i dobrze sie nim pisze smsy brawo
    • lavenderblond Re: Jaki telefon wybrać? 28.06.11, 03:08
      Kazdy wie ze najbardziej zaje*ista jest nokia c3 z ktorej wlasnie pisze
      klawiatura qwerty wcale nie jest zla , jest bardzo dobra, moim zdaniem takie telefony sa dedykowane dla nastolatek. Tak zawsze jakos mi sie te telefony kojarza ; )
      jest po cenie , ma wi fi , dodatek do niej to karta pamieci , bateria trzyma mega dlugo , co mnie dziwi bo ciagle siedze na internecie i palringo , nigdy jeszcze nie zawiodlam sie na nokii, telefon intuicyjny bardzo jest nie zaluje zakupu
      mialam wybrac miedzy nokia c3 a nokia e 75 czy jakas taka. Ale c trojka rzadzi ;p
      nigdy nie bylam tak zadowolona i wiem ze ten telefon nie znudzi mi sie jak inne po paru tygodniach
      ten telefon byl mi przeznaczony
      ; d
      sie spisalam ale kocham pisac na tej klawiaturze
      mysle ze napisalam to w taki sposob ktory mozna ogarnac ;p
      • roxy11 Re: Jaki telefon wybrać? 28.06.11, 08:52
        nokia e51?
        • partyinthe_usa Tylko jedna :) 28.06.11, 21:16
          iPhone 4 - 32 GB pamięci, mnóstwo aplikacji typu prognoza pogody, notatnik, czy też na "te dni"...duży wyswietlacz, telefon dotykowy, szpanerski smile, nowoczesny, i bardzo ituicyjny. Polecam!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka