orka16 02.07.11, 19:17 hej jestem ciekawa co myślicie o piosenkach tes ja ja po prostu uwielbiam i chcę znać waszą opinie jak możecie napisalibyście mi innych polskich raperów pomijając tede,peje,wsz,eldo i blady świt??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wicia15 Re: Tes 02.07.11, 20:10 NIE LUBIĘ JEJ!!! Jest okropna, jak ją słyszę to uszy chcą mi odpaść Odpowiedz Link Zgłoś
orka16 Re: Tes 03.07.11, 09:00 ty jej nigdy byś nie słuchała bo to nie twój gatunek muzyczny ja słucham rapu i hip-hopu a ty rock no bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Tes 23.07.11, 19:06 orka16 napisał(a): > ty jej nigdy byś nie słuchała bo to nie twój gatunek muzyczny ja słucham rapu i > hip-hopu a ty rock no bez przesady ojej wielka znawczyni, która słucha hip-hopu. no nie mogę. Dziecko drogie.. nir słuchasz hip-hopu. Hip-hop to KULTURA. dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
donia2107 Re: Tes 03.07.11, 09:57 Emm słuchałam jej piosenkę i uważam że ma niezły głos , jednak ja takiego gatunku jak ty nie słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Tes 23.07.11, 23:07 Nie znam jej. Raczej nie jest zbyt popularna, bo wikipedia takowej pani nie znalazła. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: <megafaceplam> 28.07.11, 14:04 Hip-hop to kultura. A Ty, skoro taka obeznana w tym świecie to powinnaś wiedzieć, że cała muzyka to rap. . . Tes jest okej, ale słuchałam tylko jednej piosenki: Biało-czarni. Ogólnie gustuje w psychorapie; Słoń, niektóre PiHa itd. O.s.t.r., Bezimienni, Hardkorowe brzemienie, Bonson. <- polecam. Odpowiedz Link Zgłoś