Hejj. ;>
Mam problem.. Wczoraj kupiłam sobie szamponetkę (z Marionu) jasny blond. Przeczytałam co dokładnie i w jakiej kolejności powinnam zrobić i przystosowałam się do tego. Kiedy wszystko zrobiłam nie widziałam efektów.. Może lekko mi zjaśniały, ale na prawdę lekko. A nie chodziło mi o minimalne rozjaśnienie tylko przefarbowanie.. Dodam jeszcze ze włosy mam ciemny blond (jak chcesz to zobacz w mojej galerii) ... Takk.. wieem.. z ciemnego na jasny jest trudno przefarbować. ; < NIestety.. Podoba mi się mój naturalny kolor włosów, ale jest już do znudzenia. I pomyślałam że kupię jeszcze jedną szamponetke .. Tym razem troszeczke jaśniejszą od poprzedniej. (kupiłam z tej samej firmy). Znów brak efektów.. Ja nie odpuszczę bo jestem meGGa uparta i muszę dojsć do celu.. Więc poszłam znów do miasta i kupiłam kolejną szamponetke tylko że tym razem z Palette . Również jasny blond... Myślałam że dostanę Załamania Nerwowego kiedy i ta nic nie zmieniła... Wszystko dokładnie przeczytałam i dostosowałam się do treści i tu znów to samo... Już nie wiem co mam zrobić i jakiej szamponetki użyć. Proszę doradźcie coś. I nie usuwajcie bo na prawde mi zależy.. ; D
Z góry Dzięki