gorzata.14 13.07.11, 10:42 No więc ostatnio przeczytałam w gazecie że w tym roku najmodniejszy jest różowy lakier. Im bardziej różowy tym lepiej. Ostatnio nawet kilka razy sobie pomalowałam na różowo paznokcie . A wy co o tym sadzicie? Malujecie pazurki na różowo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudia_25 Re: Kolor lakietu do paznokci. Jaki w tym modny? 13.07.11, 11:04 Nje lubię różowego wole niebieski, żółty, zielony itp. Odpowiedz Link Zgłoś
buuu. Re: Kolor lakietu do paznokci. Jaki w tym modny? 23.08.11, 16:43 Czerwone paznoknie są zawsze modne, a teraz jest szał na pękające lakiery Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: x__x 13.07.11, 16:53 Ale pod pękający musi być jakiś modny lakier Odpowiedz Link Zgłoś
alicecullen13 Re: x__x 13.07.11, 17:02 mi siię pękające nie podobają. Wolę klasyczne Maluję na różówo, pomarańczowo, zielono, niebiesko, fioletowo, żółto, czarno... teraz mam białe i muszę przyznać że fajnie to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
emisia1 =) 13.07.11, 21:18 W jakim czasopiśmie to przeczytałaś, bo jeśli to nie Vogue to lepiej nie maluj na róż! Teraz modne są kolorowe lakiery różowy też może być, ja mam bardzo ładny odcień, ale szczerze to wolę odcienie niebieskiego i pomarańczowego koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
paramore.x33 Re: x__x 17.08.11, 17:36 zgodzam się- modne są lakiery pękające. często czytam jakieś gazetki o modzie itd i pierwszy raz słysze, by różowy lakier był modny! ani w aktualnie trwającym - letnim sezonie, ani w sezonie jesień/zima. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1602 Nienawidzę różowych lakierów 20.08.11, 18:52 Są ohydne. O tym, że są modne też pierwszy raz słyszę, ale może to dlatego, że mało mnie obchodzi co jest modne, a co nie. Lakiery pękające mam i bardzo mi się podobają, jednak kiedy szał na nie się skończy, też będę ich używać. Odpowiedz Link Zgłoś
ginkinka Re: Kolor lakietu do paznokci. Jaki w tym modny? 15.07.11, 20:07 ja maluję na turkusowo ^^ jest modny i do wielu rzeczy pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
nutelly Re: Kolor lakietu do paznokci. Jaki w tym modny? 15.07.11, 21:54 ja uwielbiam miętowy Zapraszam nutelly.freecast.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dominisiaaa Re: Kolor lakietu do paznokci. Jaki w tym modny? 15.07.11, 22:06 na różowo paznokci nie maluję. może raz miałam pomalowane. obecnie moje pomalowane są na zielono. teraz modne są pękające lakiery. ale jaskrawe kolory w wakacje raczej nie wyjdą z mody. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
meandyou4ever Re: Kolor lakietu do paznokci. Jaki w tym modny? 16.07.11, 17:38 Ja osobiście aż tak bardzo nie zwracam uwagi na to jakie paznokcie są modne ale jeżeli coś mi przypadnie do gustu to tak robię Teraz np. modne są paznokcie tak pomalowane że 4 maż na 1 kolor a 5 ( to ten przed ostatni ) na inny, ja tak robię. mam teraz 4 czerwone a przed ostatni czarny. Ale ostatnio miałam tak z różowymi Odpowiedz Link Zgłoś
zapiekanka Wolę pomarańcze,fiolety i żółcie...:) 16.07.11, 17:52 Mam lakiery koloru ciemnego,błyszczącego różu,oraz jasnego tzw."barbiowego".Nie maluję się jednak nimi często.Słyszałam,iż modne są maty,ale...róże?Nie miałam pojęcia!Ostatnio wolę pomarańcze,fiolety i żółcie.Te pierwsze świetnie podkreślają opaleniznę. Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi . 17.08.11, 13:00 na różowo rzadko, ale mam jeden taki lakier. teraz lubię lakiery granatowe, bordowe, miętowe no i koralowe. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
szalona12345 Re: . 17.08.11, 16:02 Tak maluję . Co sądzę o różowym lakierze ? Zależy jaki odcień czy jasny czy ciemny . Nie mam nic do tego koloru czasem lubię sobie pomalować pazurki na ten kolor , ale jak coś to bardzo jasny . Ja lubię strasznie kolor miętowy i większość kolorów , ale neonowych . Odpowiedz Link Zgłoś
ilovevampires16 Ja malowalam kilka razy, ale.. 17.08.11, 18:21 takim delikatnym ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ta_co_kocha_go Re: ;D 17.08.11, 18:58 na różowo to nieee, ale pomarańczowy jest modny. Ogólnie w tym roku są modne kolory lakierów dające po oczach ;D Odpowiedz Link Zgłoś
cookie292 Re: Ja malowalam kilka razy, ale.. 17.08.11, 19:36 Różowy może być, ale jakiś jasny. Wolę inne kolory Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Kolor lakietu do paznokci. Jaki w tym modny? 17.08.11, 18:40 Pff. mnie tam nie obchodzi co jest modne. Ważne żeby mnie się podobał Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Kolor lakietu do paznokci. Jaki w tym modny? 17.08.11, 18:52 nie wiem jaki jest mody ale ja mam teraz taki jaskrawy różowy słodki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
foczka Mam teraz miętowy, ale najbardziej lubie niebieski 17.08.11, 19:05 taki retro niebieski! mrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
kama182 Re: Kolor lakietu do paznokci. Jaki w tym modny? 17.08.11, 19:18 najmodniejsze są takie żarówy i jasne kolory ;p modny jest też lakier pękający moja koleżanka niedawno taki miała i fajnie wyglądał ;p Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Kolor lakietu do paznokci. Jaki w tym modny? 17.08.11, 22:20 Malowałam na różowo bardzo dawno temu, gdzieś 1,5 roku. Teraz wolę jasne lakierki, no i spodobał mi się ostatnio jasny niebieski. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Słyszałam, że niebieski. 18.08.11, 15:56 Ja sama najczęściej mam czarne, a ostatnio też kupiłam ten 'pękający'. Odpowiedz Link Zgłoś
mng12 Re: Kolor lakietu do paznokci. Jaki w tym modny? 20.08.11, 13:05 Próbowałaś miętowy w kolorze niebieskim ? Na wszystkich pokazach np . Chanel ,Gucci .Wszystkie modelki miały pomalowane na miętoowy ,turkusowy . Sama mam taki lakier i jest boski,wszystkie moje koleżanki go pożyczają ) Odpowiedz Link Zgłoś
spoongie Re: Kolor lakietu do paznokci. Jaki w tym modny? 20.08.11, 18:40 Już nie pamiętam jakie byly kolory modne ,ale ja osobiście używam ostrego koloru(czerwono-różowego), delikatnego pomarańczu, delikatnych(pod kolor paznokcia) róży ,ale chcę kupić sobię matowy(nie wiem jaki kolor) lakier. Odpowiedz Link Zgłoś
nutelly Re: Kolor lakietu do paznokci. Jaki w tym modny? 20.08.11, 20:53 zdecydowanie miętowy nutelly.freecast.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lovedamon1059 Re: Kolor lakietu do paznokci. Jaki w tym modny? 21.08.11, 22:41 Czasem maluje , bo uwielbiam różowy . ale teraz , mam jasny fiolet , i mi się podoba . Odpowiedz Link Zgłoś
papaya1 Re: Kolor lakietu do paznokci. Jaki w tym modny? 22.08.11, 17:28 Ja uwielbiam różowe pazurki Fajnie, że w tym sezonie ten kolorek króluje. Polecam lakier Heana Colour Obsession - róż fluo, fantastyczny kolor i super jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 nie wiem, nie kieruję się modą. 23.08.11, 10:50 noszę to, co mi się podoba, maluję paznokcie na taki kolor, jaki lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 24.08.11, 12:32 Modne są pastelowe bądź bardzo żywe kolory - fioletowy, niebieski, różowy, zielony. Pękające też są modne, tak samo jak klasyka - czerń, szarości, biel i czerwień. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 24.08.11, 12:33 mweezy napisał(a): > Modne są pastelowe bądź bardzo żywe kolory - fioletowy, niebieski, różowy, ziel > ony. Pękające też są modne, tak samo jak klasyka - czerń, szarości, biel i czer > wień. Zapomniałabym dodać, że aby modnie wyglądać, nie należy malować paznokci u stóp i dłoni tym samym kolorem. Haha, się doedukowałam czytając "Skarb" zwinięty z Rossmana. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: . 24.08.11, 12:55 Dosłownie WSZYSCY malują paznokcie na niebiesko. Ja w ogóle ich nie lakieruję,a już w szczególności nie na najmodniejsze kolory. Nie podążaj za trendami, noś to,co Ci się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna... Re: Kolor lakietu do paznokci. Jaki w tym modny? 24.08.11, 14:21 ja maluję..... nawet teraz mam pomalowane na ten kolor, ale żeby nie było nie jestem maniaczką różowego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Kolor lakietu do paznokci. Jaki w tym modny? 24.08.11, 19:12 tak maluję na różowo i to nawet często ostatnio też zaczął podobać mi się biały ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rock_lovu Re: Kolor lakietu do paznokci. Jaki w tym modny? 24.08.11, 19:17 Wolę raczej neonowe kolory, typu błękitny, żółty, turkusowy. Odpowiedz Link Zgłoś