luuluu moje MUST HAVE 23.08.11, 19:57 to tak : 2 pary spodni rurek spódniczka na występy botki buty EMU < kozaki > 2 nowe sweterki bluza nowa bluzka 2 nowe apaszki i chyba tyle ;P Odpowiedz Link Zgłoś
k.adamowicz :D 23.08.11, 20:04 ten ostatni sweterek w serduszka jest cudowny, też miałam zamiar go kupić, w ogóle uwielbiam odzież z House niestety w tym sezonie u mnie trochę krucho z kasą, więc nie kupię sobie za dużo, ale mam już dużo swreterków , bluzy , kurtkę i botki . dokupię więc sobie tylko adidasy, jeszcze nie wiem jakie, najlepiej czarne i może jakieś bluzki z dłuższym rękawkiem Odpowiedz Link Zgłoś
ollxx Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 20:06 Kupię: - białą koszulę - czarną spódnicę - buty - brązową torbę - kilka topów Odpowiedz Link Zgłoś
answer Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 20:15 Sukienkę, najlepiej na ramiączkach Parę fajnych T-shirtów, duużo rureeek, płaszcz i kurtkę ramoneskę Odpowiedz Link Zgłoś
littleflair Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 20:18 Tak naprawdę to sama nie wiem co jest mi do końca potrzebne, ale jutro wybieram się na mega zakupy także myślę, że coś wymyślę Z pewnością porozglądam się za jakimiś spodniami (cygaretki) i może jakiś fajny żakiet. Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 20:22 buty, najchętniej workery lub kozaki na płaskiej podeszwie, spodnie ale z jakiegos materiału nie jeans, koszula? może jakaś fajna czapka Odpowiedz Link Zgłoś
olewka111 Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 20:37 chciałabym koszulę z długim rękawem, bluzę lub sweter Odpowiedz Link Zgłoś
fuckinbad Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 20:35 beżowy płaszcz, jasny (jakiś kremowy najlepiej) albo ciemnobrązowy komin, butelkowozielony sweter i karmelowo-brązowe botki na niskim obcasie. to moje Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 20:45 Kilka bluzek na długi rękaw, sweter, szal i może buty (tenisówki/trampki) + jakieś spodnie, jak będą. P.s mam taką bluzę, do której podałaś link, tylko różową . Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 21:01 mam już rurki ale jeszcze botki na (koturnie!), listonoszka torba, najlepiej brązowa, sweterki już kupiłam. i ramoneskę tez juz mam . Odpowiedz Link Zgłoś
gossipka. Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 21:02 spodnie, marynarka z podwijanymi rękawami, sweterek, bluza przez głowę, t-shirty Odpowiedz Link Zgłoś
mhmm.zuz Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 21:11 -bluza bejsobolowka ;p -botki z h&m'u ^^ -spodnie dzinsy- rurki i jakies czarne może - koszula w kratę - buty nas wyyysokim obsasie ale nie typowe szpile I chyyba tyle. Jeszcze najchetniej kupiłabym jedne convers'y ale nie wiem czy mi sie uda ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mhmm.zuz moje. 23.08.11, 21:12 -bluza bejsobolowka ;p -botki z h&m'u ^^ -spodnie dzinsy- rurki i jakies czarne może - koszula w kratę - buty nas wyyysokim obsasie ale nie typowe szpile I chyyba tyle. Jeszcze najchetniej kupiłabym jedne convers'y ale nie wiem czy mi sie uda ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
chilling ;] 23.08.11, 21:26 ja to w sumie kupiłam już sobie spodnie, kilka bluzek. płaszczyk mam z zeszłego roku <3 jeszcze muszę sobie kupić buty koniecznie, szal także mile widziany. i jakieś grube swetry bo nie mam, ale to dopiero bardziej przy zimie Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 21:31 Mam zamiar kupić czarny sweterek i spódnice. Przydałyby się też nowe rurki. Ale jeszcze zobaczę Odpowiedz Link Zgłoś
kamusia99 jeśli chodzi o ciuchy to raczej wszystko oprócz... 23.08.11, 21:31 bluzy i kardiganu ale chce teraz bardziej iść w kosmetyki oprocz rzeczycczysto pielęgnacyjnych chce zakupić cienie neutralne albo cuś... a to teraz taskie wszystko drogie eh... Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka Mhm. 23.08.11, 21:33 Plan rzeczy do nabycia - w moim wypadku - pozostaje tylko... planem. Mam swoją wishlistę i w ciągu 2 lat zrealizowałam 3 punkty, oto ona: 1) Brązowe, materiałowe, zwężane spodnie (mam). 2) Szary, ciepły, rozpinany sweterek za tyłek (mam). 3) Bluzeczka w kremowo - brązowe paski, najlepiej na krótki rękaw (mam). 4) Płaszczyk w kolorze mlecznej kawy, za tyłek, przepasany w pasie (nie mam). 5) Czarne, kryte a'la botki na koturnie (nie mam). 6) Jasny, kremowy komin - zamiast szalika (nie mam). 7) Granatowa marynarka, a'la Mosquito (nie mam). 8) Bejsbolówka, koniecznie ciemny granat (nie mam). 9) Takie tam - jeansy, jedna para - to dlatego, że moje ukochane się przetarły. Wymienione wyżej rzeczy kupiłam\chcę kupić w przystępnej cenie, dlatego to tyle trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
buniaczek541 Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 21:36 jeszcze o tym nie myślałam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
szukajmnie Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 21:38 trampki,szaliki,bluza,spodnie, ewentualnie jeszcze jakaś listonoszka. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga6064 Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 21:44 śliczne te sweterki <3 chyba zajrzę do housa po nie ;d też zamierzam kupić jakieś spodnie, sweter i bluzę Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 21:47 1. bluzę przez głowę. 2. szmaragdowo-zielone rurki. 3. kokardki do włosów. 4. perfumy. 5. sweterek biały. 6. parę t-shirtów. 7. trampki. 8. sukienkę na rozpoczęcie roku. Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 22:17 Byłam wczoraj Kupiłam takie jedwabiste buty, pare bluzek, spodnie i coś tam jeszcze Ale jeszcze pojade Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 22:32 muszę gdzieś znaleźć sztyblety. Odpowiedz Link Zgłoś
lena1297 to i tamto a mianowicie... 23.08.11, 22:35 ...już nic dzisiaj byłam na takich zakupach kupiłam śliczna ramoneskę ,2 kardigany ciemno szary i granatowy,trampki i inne jesienne bzdety które były (a może i nie byly)mi potrzebne co prawda w planie mam zakup jeszcze jakiś odjechanych botków na obcasie i to wszystkooo! PS. Czekam na moją wymarzoną torbekę która była moim nr 1 z must have wiec jestem Odpowiedz Link Zgłoś
natusia445 Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 22:56 Taa,też muszę iść na zakupy.Moje MUST HAVE to: -botki -spodnie ( rurki ) -jakaś bluzka ( mam już wypatrzoną ) -sweterek Odpowiedz Link Zgłoś
sweeting Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 23:08 swetry, bluzy, jeansy rurki, może jakieś T-shirty i chusta Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 23:08 jeszcze się nie zastanawiałam. na pewno bluzki bo zawsze mi brakuje i może nowe adidasy (koniecznie za kostkę) bluzy niedawno kupiłam (takie długie) i płaszczyk też więc nie trzeba. chyba, że jeszcze jedną-dwie bluzy. Odpowiedz Link Zgłoś