meredith. Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 19:45 moja mama ostatnio zaczęła słuchać Maroon 5.. Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover o niee. 13.08.11, 22:38 moi rodzice mają zupełnie odmienny gust muzyczny. moja mama uwielbia Adrzeja Piasecznego, Papa D i Irę, a mój tata Mozarta, Bethovena, Chopina itd. więc - jak widać - zupełna niezgodność repertuaru. xD Odpowiedz Link Zgłoś
gola. Re: czy wasi rodzice słuchają... 16.10.11, 01:25 w końcu od kogoś się zaraziłam, obydwoje choć w większej mierze tata. Odpowiedz Link Zgłoś
aggg Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 22:50 Tak, moja mama ma podobny gust muzyczny do mojego. Odpowiedz Link Zgłoś
twilightowa2226 Moja mama też słucha Eminema. 13.08.11, 23:00 Czasami mówi do mnie. Ej Sylwia puść mi głośno Eminema! Odpowiedz Link Zgłoś
nothing... Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 23:00 Nieee... Mamy kompletnie różny gust muzyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 23:08 czasem spodoba nam się jakaś piosenka z radia. ale to rzaaaaaaaaaaaaaaaadko. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Mój tata kocha Rihanne z tym swoim "rampapapam" 13.08.11, 23:13 to jego ulubiona piosenka XD Odpowiedz Link Zgłoś
my.versace Re: czy wasi rodzice słuchają... 14.08.11, 17:18 Tak! Mama słucha (i uwielbia jak ja) Marillon'u, Kate Bush i Katie Malua'y. Czasami też Florance and tys machine i Blackfield. Tata tak samo jak ja AC/DC. Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 w sumie to chyba tak... 15.08.11, 15:34 tata tak jak ja Red Hot Chili Peppers a ja od niego zaraziłam się pasją do Beatlesów i Queen a mama słucha Zakopower i takich jakiś dziwnych rzeczy typu Alphawill czy jakoś tak...zakopower jest spoko...słucham pojedynczych piosenek ale reszty nie Odpowiedz Link Zgłoś
ilovevampires16 Re: czy wasi rodzice słuchają... 15.08.11, 20:00 Mój tata słucha Rihanny i Roberta M tak jak ja Ale on ogólnie lubi podobną muzykę jak ja ;p Moja mama ma trochę inny gust ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
rockwomen ;p 16.08.11, 12:03 Mój tata słucha tego co ja ;D Czyli metal. Tata słucha metalu 24 lata, a ja 8. A mama różnie.;d Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: czy wasi rodzice słuchają... 16.08.11, 18:15 mój tato trzyma się raczej tych starszych zespołów jak np. Queen, Depeche Mode itp. mama podobnie, ale w przeciwieństwie do taty, niektóre współczesne piosenki się jej podobają. lubi "Paramore-Fences", "Justin Timberlake-Dead and gone" Odpowiedz Link Zgłoś
happiness_11 Re: czy wasi rodzice słuchają... 16.08.11, 18:18 oj nie!!! ja słucham rocka moja mama muzyki klasycznej a tata popu Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie_109 Re: czy wasi rodzice słuchają... 16.08.11, 18:18 Moja mama bardzo lubi Ewę farną tak jak ja, i tata też. Odpowiedz Link Zgłoś
claud.12354 Czy wasi rodzice słuchają... 16.08.11, 18:19 O nie. Znaczy mama słucha co jest w radiu, a tata....tata słucha ze swoich czasów ;p np. Dżem, choć mi też się oni podobają ;P i takie różne mniej znane dla mnie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: czy wasi rodzice słuchają... 16.08.11, 18:20 zupełnie inni. moi rodzice słuchają "pod budą", "dżem", "stare, dobre małżeństwo". ja tylko anglojęzycznych wykonawców. choć czasem też "dżemu" Odpowiedz Link Zgłoś
tusia145 Re: czy wasi rodzice słuchają... 16.08.11, 18:21 Moja słucha Rihanny, Seleny Gomez, JoJO, Demi Lovato JEST BARDZO MŁODZIEŻOWA Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: czy wasi rodzice słuchają... 16.08.11, 18:27 W większości przypadków tak. Ale sama odkrywam też zespoły. Jak podobają się moim rodzicom to fajnie, jak nie to trudno. Ale to moi rodzice zarazili mnie rockiem i prawdziwą, dobrą muzyką. Nie mówię, że inna jest zła... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: czy wasi rodzice słuchają... 16.08.11, 18:30 Mój tato słucha Linkin Park i różnych podobnych zespołów co ja i mój brat też tego słucha Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 raczej nie. 16.08.11, 18:31 moja mama lubi radiowe hity, ABBĘ, Rubika, Arasha i takie tam różne, a tata słucha metalu itd. ja w sumie wielu gatunków słucham, ale akurat nie tego, co oni nawet moja siostra lubi to, czego ja nie znoszę - jazz i musicale. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: czy wasi rodzice słuchają... 16.08.11, 18:32 Bardzo często słuchamy podobnej muzyki. Mój tata w większości odkrył i pokazał zespoły, których słucham, ale ja też mam swoje ulubione, których on nie może przetrawić. Moja mama za to zaraziła mnie muzyką klasyczną i filmową bo takiej głównie słucha. Tak, mamy podobny gust, ale nie we wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś