Dodaj do ulubionych

czy wasi rodzice słuchają...

13.08.11, 10:28
... tych samych wykonawców co wy?
moja mama słucha Eminema, tak jak ja, a jak jest z waszymi rodzicami?
Obserwuj wątek
    • nickiminaj odświeżam 13.08.11, 10:34
    • misio Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 10:46
      Nie. Moi rodzice słuchają innej muzyki niż ja. Jeśli w ogóle znajdą czas, żeby jej posłuchać xd
      • jagoda1602 Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 10:57
        Z moimi różnie bywa. Mama czasem Musów słucha, a tacie ostatnio spodobała się piosenka Marsów. Ja z kolei przestawiam się coraz bardziej na ojcowską muzykę. Metallica, Nirvana itd. itp. Ale z Marsów nie zrezygnuję nigdy.tongue_out
      • secret Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 12:46
        ja mam bardzo dobry kontakt z mamą słuchamy tego samego np :30stm ''prawie''Selene to nie wink Ale jak mama jakiegoś wykonawcy nie słucha to wie co ja słucham nie ma nic przeciwkowink
      • glusia Re: czy wasi rodzice słuchają... 16.08.11, 20:52
        Tata- różnych, ale najbardziej lubi The Beatles, mama- eski, rmf,
        • esay Re: czy wasi rodzice słuchają... 17.08.11, 10:38
          Tata niesłucha muzyki, a mama słucha to co ja bo wole starsze kawałki np. the kinksów, whitney houston czy tiny turner smile
    • michaelka Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 10:59
      Tak. serce
      Moja mama jest wielką fanką Michaela i to ona zaraziła mnie miłością do Niego.serce
      Więc można nawet powiedzieć , że to ja słucham tego co ona ( bo ona jest starsza jakby nie było xd).
      Ale na odwrót też można tak to ująć.
      Razem z mamą słuchamy też Nirvany serce , AC/DC , Guns`N Roses itp.
      • malinowamamba24 Reggae♥ 17.08.11, 13:28
        Mój tata tak jak ja słucha muzyki Reggae(on lubi jeszcze Rocka).
        Moja mam lubi muzykę klasyczną,ale Boba też czasami słuchabig_grin
    • stayaway *______* 13.08.11, 10:59
      nikt w mojej rodzinie nie słucha tego co ja...jestem jakimś ufo big_grin
      • lilii_95 Re: *______* 13.08.11, 12:19
        nikt w mojej rodzinie nie słucha tego co ja...jestem jakimś ufo [2]
        • squash Re: *______* 17.08.11, 14:41
          nikt w mojej rodzinie nie słucha tego co ja...jestem jakimś ufo [3]
        • lilii_95 Re: *______* 28.01.12, 14:35
          ogółem to wygląda tak:

-PATRYCJA, PRZYCISZ TO!
    • kropeczka23 Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 11:00
      Moja mama lubi niektóre kawałki Rihanny. serce a tata wgl te nowości zawsze na płytę i do samochodu i przy kompie ich słucha... ; ))
      • donia.19 Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 11:03
        moja mama raczej nie słucha Tokio Hotel , ale czasem gdy puszczam płyte mówi "ejj..całkiem fajna ta piosenka" smile i potem śpiewa ze mną refren ;] , natomiast ojczym....hmmm...on słucha muzyki klubowej tongue_out
        • nickiminaj @donia.19 13.08.11, 11:14
          moja mama też Tokio Hotel raczej tak nie słucha, ale jak puszczam sb ich płytę, to też mówi czasami, że fajna piosenka, czy coś w tym stylu ; )
    • miastowa. Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 11:06
      Moj tata i ja lubimy niektóre te same piosenki i wykonawców . Czasem tata słucha tych co ja już wcześniej słuchałam a czasem jest na odwrót
    • yorkie Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 11:16
      Tak, dokładnie tych samych smile
      • blue.balloon Re: czy wasi rodzice słuchają... 17.08.11, 14:30
        Moi rodzice uwielbiają kawałki i zespoły, których słuchali, gdy byli młodzi. Queen, AC/DC, Limahl, Led Zeppelin. Choć teraz media nie puszczają już tej dobrej muzyki i wciskają wszystkim pop. Mojej mamie wpadło w ucho One Republic. A tato woli Rockowe brzmienia. Mimo iż jest zwolennikiem Nirvany i AC/DC to nie pogardzi My Chemical Romance.
    • shunra Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 11:21
      Nie moi rodzice jak już czegoś słuchają to jest to discopolo. Mojej muzyki matka nie znosi a dla ojca jest obojętna.
    • creeping_death niby tak... 13.08.11, 11:59
      tata teraz wgl muzyki nie słucha O.o raz mu pusciłam paranoid w sklepie nawet zaczął spiewac potem sie dowiedzilam,ze słuchał kiedys AC/DC i Black sabbath ogolnie klasycznego rocka.nawet ma karton z mnóstwem kaset.
      moja mama zupełnie jej nie pojmuje słucha ogolnie rasmusa,U2 niby lubi piosenki gunsów i jakąs tam ballade metalliki ale ich nie lubi co jest naprawde głupie bo ocenia wykonawców po wygladzia a nie muzyce O.o ale raczje słucha popu co dla mnie na minus. albo tez lubi piosenki Queen ale zespolu nie lubi bo Freddie dobra nie koncze w kazdym razie - moja mamy nawet jakby słuchała tego co nienawdze to i tak ja kocham;3
      • creeping_death Re: niby tak... 13.08.11, 12:02
        ła nie sorry lubi Red Hotów tez ale jak pokazłam basiste to sie przestraszyła O.o no ale jakos to toleruje.
    • plombrng_mary Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 12:30
      Raz kiedy jechaliśmy na zakupy to im puściłam CAŁĄ płytkę Taylor Swift ( miałam przegraną Taylor Swift Deluxe Edition do której dodałam kilka piosenek z Beautiful Eyes) uznali że jest za bardzo usypiająca tongue_out

dziękuję za uwagę
    • coldprincess . 13.08.11, 12:35
      Moja mama w sumie nie słucha Eminema, ale go lubi. Podobają się jej jego piosenki, a zwłaszcza Not Afraid i Like Toy Soldiers.
      I uwielbia Linkin Park, ale na punkcie tego zespołu to już ma obsesje i pozwolę sobie zaznaczyć, że lubiła ich jeszcze gdy nie byli dosyć sławni. Do tego ma bzika na punkcie wokalisty, Chestera.
      A i jeszcze lubi Lady Gage, za głos.
      • charlotte__ Re: . 13.08.11, 12:40
        Raczej nie za bardzo ... Zdarza się, że podoba mi się jakaś piosenka, którą oni słuchają i na odwrót .
    • sakura134 Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 13:17
      nieeee....
    • twihards_xd Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 13:28
      moi rodzice słuchają Zakopower i Enej smile lubie ich też, ale wole rock,a tongue_out
    • blackbleach Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 13:44
      mój tata słucha niektórych zespołów co ja. mama to już zupełnie inna bajka.
      • anty_twilight Re: czy wasi rodzice słuchają... 15.08.11, 21:22
        Ta wszystkich których słucham (Eminem, MJ, Nirvana itd. ) to debile, idioci i pedały ; /// . To juz prędzej ja słucham czasem tego co oni..
    • smileyy776 Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 13:50
      Moja mama słucha Lady Gagi i czasem płyty Lady Gagi są w jej odtwarzaczu samochodowym.A mój tata nie ma czasu na słuchanie muzyki...
    • kociara24 Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 13:56
      Moja mama słucha GaGi jak ja
      Nawet ma ją na dzwonku
    • olcissia_1998 Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 14:01
      Moja mama słucha Lady GaGi tongue_out
    • kiwi Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 14:15
      czasem. mój tata słucha czasem nirvany i queen. a mama myslovitz c;
    • mary_ Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 14:48
      Niestety nie.
    • maryann Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 14:56
      Nie moi rodzice słuchają inne rzeczy .
      • niemampomyslu Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 15:02
        mój tata słucha dość podobnej.
    • hooodooo . 13.08.11, 15:03
      tak, mój tata słucha muse, white lies, editors, u2 ito.
      i to jest fajne, bo dzięki temu mogę jeździć na koncerty ;q
    • hera.xd Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 15:16
      Moja mama słucha Beyonce smile
      • jenga98 Tak, ja, moja mama i tata słucham metalu 13.08.11, 15:18
    • nickiminaj Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 19:39
      może ktoś jeszcze się wypowie? : )
    • koralina94 Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 19:45
      Prawie wcale nie słuchają muzyki, bo nie mają czasu. Może mama czasami posłucha piosenek, które puszczają w radiu. A poza tym, większa część wykonawców, których utwory słucham, by im się nie spodobała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka