nickiminaj 13.08.11, 10:28 ... tych samych wykonawców co wy? moja mama słucha Eminema, tak jak ja, a jak jest z waszymi rodzicami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misio Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 10:46 Nie. Moi rodzice słuchają innej muzyki niż ja. Jeśli w ogóle znajdą czas, żeby jej posłuchać xd Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1602 Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 10:57 Z moimi różnie bywa. Mama czasem Musów słucha, a tacie ostatnio spodobała się piosenka Marsów. Ja z kolei przestawiam się coraz bardziej na ojcowską muzykę. Metallica, Nirvana itd. itp. Ale z Marsów nie zrezygnuję nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
secret Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 12:46 ja mam bardzo dobry kontakt z mamą słuchamy tego samego np :30stm ''prawie''Selene to nie Ale jak mama jakiegoś wykonawcy nie słucha to wie co ja słucham nie ma nic przeciwko Odpowiedz Link Zgłoś
glusia Re: czy wasi rodzice słuchają... 16.08.11, 20:52 Tata- różnych, ale najbardziej lubi The Beatles, mama- eski, rmf, Odpowiedz Link Zgłoś
esay Re: czy wasi rodzice słuchają... 17.08.11, 10:38 Tata niesłucha muzyki, a mama słucha to co ja bo wole starsze kawałki np. the kinksów, whitney houston czy tiny turner Odpowiedz Link Zgłoś
michaelka Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 10:59 Tak. Moja mama jest wielką fanką Michaela i to ona zaraziła mnie miłością do Niego. Więc można nawet powiedzieć , że to ja słucham tego co ona ( bo ona jest starsza jakby nie było xd). Ale na odwrót też można tak to ująć. Razem z mamą słuchamy też Nirvany , AC/DC , Guns`N Roses itp. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowamamba24 Reggae♥ 17.08.11, 13:28 Mój tata tak jak ja słucha muzyki Reggae(on lubi jeszcze Rocka). Moja mam lubi muzykę klasyczną,ale Boba też czasami słucha Odpowiedz Link Zgłoś
stayaway *______* 13.08.11, 10:59 nikt w mojej rodzinie nie słucha tego co ja...jestem jakimś ufo Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: *______* 13.08.11, 12:19 nikt w mojej rodzinie nie słucha tego co ja...jestem jakimś ufo [2] Odpowiedz Link Zgłoś
squash Re: *______* 17.08.11, 14:41 nikt w mojej rodzinie nie słucha tego co ja...jestem jakimś ufo [3] Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: *______* 28.01.12, 14:35 ogółem to wygląda tak: -PATRYCJA, PRZYCISZ TO! Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 11:00 Moja mama lubi niektóre kawałki Rihanny. a tata wgl te nowości zawsze na płytę i do samochodu i przy kompie ich słucha... ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
donia.19 Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 11:03 moja mama raczej nie słucha Tokio Hotel , ale czasem gdy puszczam płyte mówi "ejj..całkiem fajna ta piosenka" i potem śpiewa ze mną refren ;] , natomiast ojczym....hmmm...on słucha muzyki klubowej Odpowiedz Link Zgłoś
nickiminaj @donia.19 13.08.11, 11:14 moja mama też Tokio Hotel raczej tak nie słucha, ale jak puszczam sb ich płytę, to też mówi czasami, że fajna piosenka, czy coś w tym stylu ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 11:06 Moj tata i ja lubimy niektóre te same piosenki i wykonawców . Czasem tata słucha tych co ja już wcześniej słuchałam a czasem jest na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 11:16 Tak, dokładnie tych samych Odpowiedz Link Zgłoś
blue.balloon Re: czy wasi rodzice słuchają... 17.08.11, 14:30 Moi rodzice uwielbiają kawałki i zespoły, których słuchali, gdy byli młodzi. Queen, AC/DC, Limahl, Led Zeppelin. Choć teraz media nie puszczają już tej dobrej muzyki i wciskają wszystkim pop. Mojej mamie wpadło w ucho One Republic. A tato woli Rockowe brzmienia. Mimo iż jest zwolennikiem Nirvany i AC/DC to nie pogardzi My Chemical Romance. Odpowiedz Link Zgłoś
shunra Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 11:21 Nie moi rodzice jak już czegoś słuchają to jest to discopolo. Mojej muzyki matka nie znosi a dla ojca jest obojętna. Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death niby tak... 13.08.11, 11:59 tata teraz wgl muzyki nie słucha O.o raz mu pusciłam paranoid w sklepie nawet zaczął spiewac potem sie dowiedzilam,ze słuchał kiedys AC/DC i Black sabbath ogolnie klasycznego rocka.nawet ma karton z mnóstwem kaset. moja mama zupełnie jej nie pojmuje słucha ogolnie rasmusa,U2 niby lubi piosenki gunsów i jakąs tam ballade metalliki ale ich nie lubi co jest naprawde głupie bo ocenia wykonawców po wygladzia a nie muzyce O.o ale raczje słucha popu co dla mnie na minus. albo tez lubi piosenki Queen ale zespolu nie lubi bo Freddie dobra nie koncze w kazdym razie - moja mamy nawet jakby słuchała tego co nienawdze to i tak ja kocham;3 Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death Re: niby tak... 13.08.11, 12:02 ła nie sorry lubi Red Hotów tez ale jak pokazłam basiste to sie przestraszyła O.o no ale jakos to toleruje. Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 12:30 Raz kiedy jechaliśmy na zakupy to im puściłam CAŁĄ płytkę Taylor Swift ( miałam przegraną Taylor Swift Deluxe Edition do której dodałam kilka piosenek z Beautiful Eyes) uznali że jest za bardzo usypiająca dziękuję za uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess . 13.08.11, 12:35 Moja mama w sumie nie słucha Eminema, ale go lubi. Podobają się jej jego piosenki, a zwłaszcza Not Afraid i Like Toy Soldiers. I uwielbia Linkin Park, ale na punkcie tego zespołu to już ma obsesje i pozwolę sobie zaznaczyć, że lubiła ich jeszcze gdy nie byli dosyć sławni. Do tego ma bzika na punkcie wokalisty, Chestera. A i jeszcze lubi Lady Gage, za głos. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: . 13.08.11, 12:40 Raczej nie za bardzo ... Zdarza się, że podoba mi się jakaś piosenka, którą oni słuchają i na odwrót . Odpowiedz Link Zgłoś
twihards_xd Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 13:28 moi rodzice słuchają Zakopower i Enej lubie ich też, ale wole rock,a Odpowiedz Link Zgłoś
blackbleach Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 13:44 mój tata słucha niektórych zespołów co ja. mama to już zupełnie inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
anty_twilight Re: czy wasi rodzice słuchają... 15.08.11, 21:22 Ta wszystkich których słucham (Eminem, MJ, Nirvana itd. ) to debile, idioci i pedały ; /// . To juz prędzej ja słucham czasem tego co oni.. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 13:50 Moja mama słucha Lady Gagi i czasem płyty Lady Gagi są w jej odtwarzaczu samochodowym.A mój tata nie ma czasu na słuchanie muzyki... Odpowiedz Link Zgłoś
kociara24 Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 13:56 Moja mama słucha GaGi jak ja Nawet ma ją na dzwonku Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 14:01 Moja mama słucha Lady GaGi Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 14:15 czasem. mój tata słucha czasem nirvany i queen. a mama myslovitz c; Odpowiedz Link Zgłoś
maryann Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 14:56 Nie moi rodzice słuchają inne rzeczy . Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 15:02 mój tata słucha dość podobnej. Odpowiedz Link Zgłoś
hooodooo . 13.08.11, 15:03 tak, mój tata słucha muse, white lies, editors, u2 ito. i to jest fajne, bo dzięki temu mogę jeździć na koncerty ;q Odpowiedz Link Zgłoś
hera.xd Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 15:16 Moja mama słucha Beyonce Odpowiedz Link Zgłoś
nickiminaj Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 19:39 może ktoś jeszcze się wypowie? : ) Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: czy wasi rodzice słuchają... 13.08.11, 19:45 Prawie wcale nie słuchają muzyki, bo nie mają czasu. Może mama czasami posłucha piosenek, które puszczają w radiu. A poza tym, większa część wykonawców, których utwory słucham, by im się nie spodobała. Odpowiedz Link Zgłoś