thekill. 13.08.11, 14:08 zwracam się głównie do dziewczyn z Kotkowego Echelonu. chcę zapytać czy widziałyscie reklamę perfumy z sephory z Jaredem? ;d i nie, nie jestem fun girl. -.- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
never_ Re: Jared Józek Leto. xd 13.08.11, 14:11 nie widziałam. i wydaje mi się ze Jared reklamował Hugo Bossa . Odpowiedz Link Zgłoś
thekill. Re: Jared Józek Leto. xd 13.08.11, 14:14 własnie! Hugo Boss, nie mogłam sobie przypomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy Re: Jared Józek Leto. xd 13.08.11, 17:20 widziałam, pomimo tego ze lubie Jareda, reklama wydaje sie zwyczajna, troche nudna tak tak nie jestem w niego zaslepiona i mam własne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
brett Re: Jared Józek Leto. xd 14.08.11, 23:03 reklama jest Hugo Bossa. widziałam, nie za bardzo mi się podoba, taka... nie-jaredowa. swoją drogą, nie "fun girl", bo to nie ma nic wspólnego z "zabawą", czyli angielskim słówkiem "fun", tylko "fangirl". Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1602 Re: Jared Józek Leto. xd 14.08.11, 23:09 Tak, widziałam. Taka reklama, jak reklama, ale wyglądał dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Jared Józek Leto. xd 14.08.11, 23:13 Widziałam. I strasznie Józka "ulizali", taki grzeczny i wgl...Jared jak nie Jared. Ogólnie reklamę mogli zrobić lepszą. Btw- Piszę się "FAN girl" lub "Fucking girl", a nie "Fan girl". Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Jared Józek Leto. xd 14.08.11, 23:14 song napisał(a): > Widziałam. I strasznie Józka "ulizali", taki grzeczny i wgl...Jared jak nie Jar > ed. Ogólnie reklamę mogli zrobić lepszą. > Btw- Piszę się "FAN girl" lub "Fucking girl", a nie "Fan girl". > A nie "Fun girl" * sorry Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1602 Re: Jared Józek Leto. xd 14.08.11, 23:21 Song, avatara się zmieniło?O.O A, że przylizany, fakt, ale FG by więcej chodziło gdyby go nie przylizali. Ale Jaredowi polecam na tvn tylko w filmach się pokazywać, bo jak mnie ktoś zapyta "widziałaś tego faceta z reklamy?", to się postrzelę. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 . 21.08.11, 19:08 Fucking girl -.-' Niestety... Gdyby dali Józkowi reżyserować tą reklamę to ja myślę, że byłaby +18 xd Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ . 14.08.11, 23:20 a nie mogłaś się o to spytać na echelonie ? po co zakładać kolejny temat.. Odpowiedz Link Zgłoś
thekill. Re: . 17.08.11, 19:05 jolene_ nie, nie mogłam. nie należę do echelonu, i może nie chcę się wcinać niepotrzebna. a tak na marginesie do tych co mi zwrócili uwagę, odnosnie błędu, to dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
30sekunddomarsa Re: Jared Józek Leto. xd 16.08.11, 00:22 Widziałam. Jared bardzo mi się spodobał w wersji eleganckiej tylko za krótkie włosy ma w tej reklamie. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Jared Józek Leto. xd 16.08.11, 08:56 Niestety nie widziałam. Na TVN, tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 A tak wgl 16.08.11, 10:12 To tutaj jest duzo echelonu, którego nie znam z FKE xd Więc cześć, o Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Jared Józek Leto 17.08.11, 18:11 No... widziałam, ale ta reklama jakaś taka... nie za bardzo mi się podoba, i tyle o.O Jared jest w niej taki... grzeczny, nie mój styl. Nie jego styl, co gorsza! Odpowiedz Link Zgłoś
emi30stm Re: Jared Józek Leto. xd 20.08.11, 17:45 no widziałam tylko na necie, ale powiem, że za bardzo go w photoshopie "poprawili" ... Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_wiedzma Re: widziaaaaałaaam! ^^ 21.08.11, 13:49 Jest mi cholernie przykro, bo teraz FG mają super okazję świrować ;/ Jeśli chodzi o samą reklamę... Nie reklamują w niej Jareda, tylko perfumy, a taki już jest klimat, pomimo tego, że J jakoś nie masuje mi jako grzeczny chłoptaś, reklama jest dobra A zapach świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
carriejustme Re: Jared Józek Leto. xd 25.08.11, 21:42 Reklama jak reklama, ale mi się podoba Macie racje jakiś taki grzeczny, ulizany jak nie on Ale zapach świetny Odpowiedz Link Zgłoś