Dodaj do ulubionych

Pudet atujacy Pomożcie :).

18.08.11, 09:39
Na nowy rok szkolny postanowiłam kupić sobie jakiś dobry puder matujący (możne być antybakteryjny). Mam tłustą cerę z trądzikiem. Jaki Wy mi polecacie? Cena tak około do 30 złotych, no i żeby można było go kopic w znanych drogeriach typu Rossmann.
P.S. Nie polecajcie mi pudru Synergen z Rossmanna. Miałam go i był klapą na mojej twarzy. Nawet dobrze mi korektora nie przykrył i miałam ślady. To nie wyglądał za ładnie.
Mam nadzieję,że mi pomożecie.
Pozdro
Golden_Star
Obserwuj wątek
    • golden_star Puder matujacy miało byc w temacie:). 18.08.11, 09:50
      Sorki za błędy w tekście, bo dopiero teraz je zauważyłam.
    • golden_star Odświezam. 18.08.11, 11:10
    • uga0 Re: Pudet atujacy Pomożcie :). 18.08.11, 11:13
      Spróbuj jakiegoś droższego z Astora albo Rimmela
      może Maybelline - Stay Matte
      Zapraszam na mojego bloga o kosmetykach : )
      • golden_star uga0 18.08.11, 11:32
        JA tych tanich nie mam zamiaru kupować, a jak być coś to Stay matte jest bodajże z Rimmela, a Maybelline ma Dream matte powder.
        • klaudia_25 . 18.08.11, 17:27
          Pójdź do rosmana i sprawdź tongue_out
    • gorzata.14 Re: Pudet atujacy Pomożcie :). 18.08.11, 17:40
      Idź do jakiegoś większego Rossmana pochodź po nim a coś znajdziesz.
      • chilling Re: Pudet atujacy Pomożcie :). 18.08.11, 19:12
        ja bym Ci radziła kupić " i.d mineral veil " mam taki, dobrze mi służy , ale kupiłam go w sephorze . smirk
    • eziek11 Re: Pudet atujacy Pomożcie :). 18.08.11, 19:22
      wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11846
      Szczerze Ci go polecam. Znajdziesz w Rossmanie bez problemu smile
      Używam go od bardzo dawna (nieczęsto, ale mi się przydaje) i mogę stwierdzić, że sprawdza się na prawdę świetnie, przynajmniej na mojej twarzy. Zresztą poczytaj sobie opinie na tej stronie, którą Ci podałam. A kiedy będziesz stała w słońcu, to można zauważyć na twarzy takie złote drobinki big_grin Jak dla mnie rewelacyjny puder w na prawdę niskiej cenie, aż się zdziwiłam, że jest tak dobry za 7 zł !
      • golden_star :) 18.08.11, 19:44
        Wizaza znam, a ja chciałam taki puder w kamieniu, bo mam dwa w płynie (fluidy) smile. wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=33188&recenzja=542983 (z Francji kupiłam) i krem tonizujący synergen.
        • pola16 Re: :) 18.08.11, 19:51
          Na pudrach do Twojej cery się nie znam, ale warto iść do niewielkiej drogerii, w których można spotkać przyjaźnie nastawione ekspedientki. Wiem co mówię, mam 'swoją' w pobliskiej drogerii wink.
          • golden_star Pola, ja też mam taka eksedientkę. 18.08.11, 19:59
            Tez mała osiedlowa drogeria, ale maja same kijowe pudry, bo się pytałam (zamiast pudru dała mi próbkę fluidy. Ludzie, puder i fluid to dwie rożne rzeczy). To z Rimmela albo Maybelline nie mają. Jutro z mamusią idę do Rossmanna smile< bo samej mi nie pozwala kupować takich rzeczy hehe.
            • estrellaa Re: Pola, ja też mam taka eksedientkę. 18.08.11, 20:05
              idź do drogerii , ekspedientka ci pomoże wybrać .
    • golden_star Odświezam. 18.08.11, 22:02
    • golden_star Juhu :). 19.08.11, 18:47
      Byłam dzisiaj w Rossmannie i upatrzyłam sb 3 pudry. Jeden z Manhattanu Clearface, drugi Rimmel Stay matte, a Maybelline Affinniton. Jutro idę kupić. Heh. .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka