gorzata.14 ;) 05.09.11, 18:19 Oczywiście mam słabość do gum do żucia, ciast, lodów Odpowiedz Link Zgłoś
edith_ Re: ;) 06.09.11, 22:13 Do cynamonu,rożnych rodzi sera,książek,Skandynawii i oczywiście do Villego Valo i Chris'a Corner'a. Odpowiedz Link Zgłoś
viahonesty słabość. 06.09.11, 22:24 'ian somerhalder'!! ;>> z resztą, chyba nie jestem jedyna.. ..od słodyczy oczywiście też!! ;^^ Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Green Day i czekolada. 09.09.11, 22:38 Słodycze, w tym głównie czekolada, frugo, metroseksualni faceci, Slash, muzyka niektórzy artyści/stki, no i tyle obecnie przychodzi mi na myśl, ale z pewnością jest tego więcej ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
drabina Re: Green Day i czekolada. 10.09.11, 12:33 Ja osobiście kocham Frugo,żelki no i ogólnie słodyczy. Lubię też czytać książki,a uwilbiam oglądać filmy.<3 Odpowiedz Link Zgłoś
fanclubkovu Hmm... 10.09.11, 12:45 ...muzyka , książki , pryncypałki , milky way'e , białe liony no i oczywiście Kovu Odpowiedz Link Zgłoś
hooodooo . 11.09.11, 19:39 słodycze, filmy romantyczne, chuck bass, patrick wolf, white lies i plotkara <3 moje miłości Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: Słabość. 15.09.11, 20:47 Mam słabość do słodyczy, jak my wszyscy Do szwedzkich kryminałów ostatnio, od pysznej herbaty.. Odpowiedz Link Zgłoś
ayumi. Słabość. 16.09.11, 18:58 do tańca , czekolady , batoników , lodów , gorącej czekolady , mleka , shaków , takiej cielputkiej herbatki, nutelli i frugo [pomarańczowe] . x3 Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Słabość. 16.09.11, 22:03 Red hotsi , papryczki Conversy Gorąca czekolada Wszystko co ze Starbucksa Duże miasta Zelki akuku Saga zmierzch Adele Milka jogurtowa Frugusie pomarańczowe i zielone Owocjogurt z maca Odpowiedz Link Zgłoś
beejbi chipsy / chrupki . 16.09.11, 22:56 Zdecydowanie. No i herbata . Bez tego się nie obędzie. Chociaż jestem z siebie dumna. Dziś nie tknęłam w ogóle chipsów. Muszę się oduczyć tego jeść :d. Odpowiedz Link Zgłoś
avye Słabość. 21.09.11, 17:44 szejków , mleka , frugo , czekolady , pizzy , brokuł , batonów , pepsi , fanty , żelki , conversy , bransoletki , t-shirty z postaciami z bajek . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
camper_kala Re: Słabość. 23.09.11, 18:56 jejciu ja mam słabość do Michała Kubiaka!!! Misiek jest taki słodki(jakby co to on gra w siate w reprezentacji Polski) i jak go widze na jakiejś stronie albo na meczu to o mało zawału nie dostaje!!!! bosh taki słodki!!! a teraz biedny jest w szpitalu, biedny misiek Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Re: Słabość. 23.09.11, 19:04 do dłuższych włosów u chłopaka, muzyki tworzonej przez 30 Seconds To Mars, słodyczy, ogólnie muzyki, książek (ale nie w sensie naukowym) i wiele innych rzeczy by się jeszcze znalazło. Odpowiedz Link Zgłoś
sanique Re: Słabość. 23.09.11, 22:21 Do slodyczy mam słabość chyba od zawsze. ;> Odpowiedz Link Zgłoś