Dodaj do ulubionych

Tylko rock

18.09.11, 17:17
Hej rockowe kociaki
co uważają w waszej szkole o rockowym stylu i oczywiście muzyce
U mnie jest to totalna masakra a ksiądz uważa ze to JEST GRZECH
Jak dla mnie to ludzie przesadzają
W końcu to It's my life
a oto kilka moich ulubionych piosenek
Bon Jovi - Have A Nice Day, It's my life
Evanescence - What You Want
Linkin Park - Iridescent
Billy Talent - Rusted from the Rain
pozdro big_grin
Obserwuj wątek
    • wampire13 Re: Tylko rock 18.09.11, 18:26
      rock rządzi....
      Linkin Parkserce
      • dark_candy_ Tylko rock 18.09.11, 18:37
        taa ksiądz Natanek, to dopiero zabrania słuchania takiej muzyki, ale nie rozumiem dlaczego?
        uwielbiam rock, metal, a jak się to komuś nie podoba, to ma problem.
    • indianaa Oheyo 18.09.11, 18:39
      U nas na szczęście tak nie ma ;P
      Ja lubię słuchać popu,rocka...czasem metalu , czasem reggae .
      Kocham Papa roach , Nirvanę, Nickelblack ,Evanescence i Janis Joplin serceserceserce
    • rock_lovu Re: Tylko rock 18.09.11, 18:39
      U nas każdy styl jest dopuszczalny, oprócz "dziwkarskiego". Nikt się nie czepia, tylko pomalowanych paznokci i ogólnie makijażu, tylko delikatny w postaci kredki do oczu i tuszu do rzęs. Kolczyki dopuszczalne prawie wszystkie, niektóre trzeba ściągać, ale to też zależy od nauczyciela, każdy jest inny i toleruje co innego.

Pozdrawiam, rock_lovu wink
      • charlotte__ Re: Tylko rock 18.09.11, 18:45
        U nas na szczęśnie nie ma takiego problemu z nauczycielami.. No może oprócz niektórych lasek, które zgrywają się, że są punkami albo rastamanami.. Masakra. To jest czasem gorsze niż to żeby Cię wyzywali bo słuchasz rocka.
      • abbey_girl Re: Tylko rock 18.09.11, 18:46
        U mnie nie ma problemu, glany itp. na korytarzu to częsty widok. Ksiądz też chyba nic nie mówi tongue_out
    • marsjanka115 x__x 18.09.11, 18:48
      no po prostu że to jakieś je*ane wyjce , dzieło szatana itp.
    • rememberina Re: Tylko rock 18.09.11, 18:49
      u nas czasem robią dziwne miny lub tego rodzaju rzeczy... no i malowac się nie można. czasem też się nauczyciele czepiają naszego wyglądu, ale rzadko.
    • kamila885femme Re: Tylko rock 18.09.11, 18:53
      w mojej szkole należę do nielicznej grupy ok. 10 osób i nie przejmujemy się opinią innych, a jeśli ktoś przesadzi to poprostu dostaje z glana ;P
      • wiki3113 Re: Tylko rock 18.09.11, 18:59
        U mnie jest raczej spoko,właściwie to jeszcze za bardzo tego oceniać nie mogę,bo chodzę do 1 gim i w szkolę rozeznana jeszcze tak bardzo nie jestem.Ale w klasie większość słucha rocka,a co do religii to jeszcze tej lekcji nie miałam ,więc nie wiem czy ktoś się będzie czepiał.
        • black...rose Re: Tylko rock 18.09.11, 19:06
          W mojej szkole, wyśmiewają, wytykają palcami...Chociaż są nieliczne osobniki, które też słuchają rocka, nie afiszują się tym jakoś dla własnego spokoju, ale jeżeli już nas(nieliczne osobniki)ktoś z tego powodu wyśmieje, to mamy na to wyebane, bo po co się przejmować zdaniem ludzi, którzy nic dla nas nie znaczą. No bo co znaczy dla mnie taka słit elitka? Nic, więc mam ich zdanie w dupie. Pozdrawiam
    • nienormalna. Re: Tylko rock 18.09.11, 19:22
      Billy Talent kochać!! serce
      a u mnie to jakoś problemu nie ma bo po szkole same metale chodzą więc chyba przywykli do wyjątkowych upodobań muzycznych .
      • norrmalna Re: Tylko rock 18.09.11, 19:32
        U mnie sie nikt nie czepia, sporo osob slucha rocka, na przerwach widze sporo dziewczyn w koszulkach z wizerunkami zespolow rockowych, jest tez kilka metali, nikt nic do nich nie ma.
        • roxy11 Re: Tylko rock 18.09.11, 21:06
          u mnie od czasu Kamila Bednarka jest era reggae -.-.
          ale myślę, że większego problemu z rockmanami by nie było.
          • smileyy776 Re: Tylko rock 18.09.11, 21:18
            Nie wiem nie znam jeszcze dobrze mojego gimnazjum w końcu to pierwsze tygodnie,ale chyba nauczyciele tego nie tolerują...
    • by_moonlight Re: Tylko rock 18.09.11, 21:24
      W mojej szkole liczba osób słuchających rocka i metalu jest tak duża, że absolutnie nikt się nie czepia. Glany, ciemny ubiór, kostki - standard. Aczkolwiek poza szkołą spotkałam się z zaczepkami, ale to kwestia przyzwyczajenia.
      I życie bym oddała, żeby móc spotkać się z Natankiem i powiedzieć, co myślę o jego jakże cudownych naukach.. Bo przecież "coś się dzieje". : o
      Ja wprost uwielbiam Papa Roach. Potrafię ich słuchać godzinami. Ostatnio w szczególności "Kick in the teeth". A poza tym też Linkin Park, Evanescence, Hollywood Undead, Bullet For My Valentine (wkręciłam chyba troszkę metalu, ale to nic - nie lubię szufladkowania gatunków).
    • creeping_death nie. 18.09.11, 21:46
      Gratuluje księdzu zerowego pojęcia o muzyce ciekawe czy mówią mu coś takie zespoły jak Led Zeppelin czy Queen one grają rocka i nic nie mają wspólnego z szatanem ,666 itd. jeszcze gdyby się przyczepił do Behemotha to bym zrozumiała każdy ma prawo słuchać co chce jeżeli ktos lubi Slayera to nie znaczy,ze juz jest satanistą i się z nimi utożsamia.
    • anahi_loveyou Re: Tylko rock 19.09.11, 13:59
      teraz jestem w takiej szkole,gdzie wszyscy kochają rocka i metal - zajebista szkoła big_grin

rock rządzi ! : Queen, Scorpions, Metallica, Sum 41, Guns n' Roses , Nirvana serce
    • jagoda1602 Re: Tylko rock 19.09.11, 14:07
      U mnie w klasie wiele osób słucha rocka, parę metalu i nikomu nic do tegowink
    • leper_messiah Re: Tylko rock 20.09.11, 17:01
      U mnie nauczyciele nie są jakoś wyczuleni na tym punkcie, o ile nie "rozpowszechniamy satanistycznych treści". Jak moja koleżanka napisała na swojej wizytówce fragment tekstu "The Number Of The Beast" Ironów i katechetka to zobaczyła to prawie zawału dostała XD Ale to katechetki, one się nie znają na muzyce : DD
    • inbloom *______* 17.01.12, 11:38
      Gadają na mnie ''szatan , emo , zjedz kota '' a kiedyś wołali ''Kurt , Bunt , Tyyyy Nirvana !'' Najpierw mnie to denerwowało teraz się z tego śmieję i sama podchodzę do ludzi i złośliwie mówię że zjem im kotka jak się nie odwalą . A ksiądz nic do takiej muzyki nie ma big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka