29.12.11, 17:05
Chciałabym was zapytać, czy warto kupować książkę pt. "szeptem". No więc pytam: Czy warto kupować książkę pt. "szeptem"?
Wiele osób ją poleca, ale tak naprawdę nie wiem o czym ona jest. Czy ktoś może mi W SKRÓCIE o niej opowiedzieć? I są w niej jakieś wątki romantyczne (bardzo mi na tym zależy smile ) ??

Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi wink
Obserwuj wątek
    • cotton.caandyy. Re: "Szeptem" 29.12.11, 17:15
      KUPUJ! CHOLERNIE WARTO!
      Książka jest o .... kurde, nie da się tego streścić - musisz sama przeczytać !
      i Oczywiście, jak najbardziej - SĄ WĄTKI ROMANTYCZNE ! jest dość sporo miłości ^ ^

<br /> nie zastanawiaj się- kupuj !
      • marti1515 Re: "Szeptem" 29.12.11, 19:01
        cotton.caandyy. napisał(a):

> KUPUJ! CHOLERNIE WARTO!
        > Książka jest o .... kurde, nie da się tego streścić - musisz sama przeczytać !
        > i Oczywiście, jak najbardziej - SĄ WĄTKI ROMANTYCZNE ! jest dość sporo miłości
        > ^ ^
        >
        > <br /> nie zastanawiaj się- kupuj !
        No - nie powiem- przekonałaś mnie XD jesteś niezła
        • cotton.caandyy. Re: "Szeptem" 29.12.11, 20:20
          huhuhu ;> polecam się na przyszlość big_grin
    • wampire13 Re: "Szeptem" 29.12.11, 17:17
      Polecam...przeczytałam wszystkie 3 części i uważam , że to jest zarąbiste. Jeśli chodzi o wątki romantyczne, to cała ta książka opiera się na miłości. Głównym wątkiem jest właśnie miłość anioła do śmiertelniczki i przeszkody jakie muszą pokonać, by być razem.

Warto.
    • coldprincess Re: "Szeptem" 29.12.11, 19:23
      Przeczytałam "Szeptem" dlatego, bo wiele osób mi ją polecało, zapewniając, że książka jest świetna. Szczerze mówiąc, oczekiwałam od niej bardzo dużo, bo się naprawdę cholernie zawiodłam.
      Jeżeli oczekujesz od książki, żeby Cię zaskakiwała i ciekawiła to zdecydowanie nie sięgaj po "Szeptem". A jeżeli chcesz typowej odmóżdzającej książki w której po przeczytaniu początku od razu znasz zakończenie, to nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś po tę lekturę sięgnęła.
      Oczywiście w "Szeptem" jest wątek miłosny (jakżeby inaczej?). Właściwie książka nie opiera się na niczym innym.
      Jasne, czasami są momenty w których dzieje się coś prócz wzdychania głównej bohaterki do jej aniołka, ale trwają one krótko i nie są zbyt ciekawie opisane.
      Szczerze mówiąc to ja żałuje wydanej kasy na tę książkę. ale to już zależy od Twojego gustu czy "Szeptem" Ci się spodoba.
      Moja końcowa ocena to 5/10.
      I tak dużo.
      • wampire13 Re: "Szeptem" 29.12.11, 19:44
        @coldprincess
        Szeptem jest bestsellerem, więc jakby ta książka była tak denna jak uważasz to na pewno by nim nie została.
        Wg mnie mimo, że może i jest przewidywalna, ma w sobie to coś co popycha dalej i ten niesamowity klimat..
        Do takich książek trzeba mieć poprostu wyobraźnię *-*

Ale ok, to twoje zdanie też się liczy.

• pamietnik Re: "Szeptem" 29.12.11, 20:06
          Książka jest fajna!!
          Opowiada o aniołach, upadłych aniołach.....nie pamiętam dokladnie tongue_out
          Jest książka z wątkami:
          fantastycznymi
          miłosnymi
          kryminalistycznymi

jest fajna!!!
          Ale ja bym na twoim miejscu najpierw przeczytała chociaż pierwszy rozdział na ebooku.Ja przeczytałam całą z ebooka :3

Chyba, że nie lubisz ebooków tongue_out
          • bellatrix. Re: "Szeptem" 29.12.11, 20:21
            Jedna z najlepszych książek jakie w życiu przeczytałam. Choć szczerze mówiąc w moim życiu takich "najlepszych książek " książek było dużo i mogłabym z nich utworzyć "Top 100". Warto ją kupić zamiast jakiejś z mnóstwem metafizycznych zdań, których i tak większość będzie ci trudno zrozumieć, bo tak zazwyczaj jest. Kup to, co cię interesuje. Nie kupuj bo ktoś powiedział, że jest "odmóżdżająca" z całym szacunkiem dla użytkowniczki. Chodzi mi o to, że ona ma inny gust ty także. Co jest w książce? Jeżeli lubisz romanse to coś dla ciebie. Choć to tylko bardzo mała namiastka z tego, co możesz tam znaleźć. Coś takiego jak "Zmierzch" tyle, że w tej książce wszystko dzieje się szybciej, ostro, a jeżeli ktoś ma tendencję do czytania książek, które dają jakąś lekcję to na pewno też wyciągną morał z tej książki. Ja wyciągnęłam i to wielki, ale to zależy od osoby. Książka jednym słowem niesamowita, cóż. Z pewnością lepsza niż książka utwierdzająca jakie to życie jest złe. A uwierz mi, że takich pełno bo ja naprawdę dużo czytam. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam. ; )
    • nessy96 Re: "Szeptem" 29.12.11, 20:13
      ja sądze o tej książce to samo co coldprincess.
    • monik4 Re: "Szeptem" 29.12.11, 20:17
      nie czytałam więc nie wiem
    • agapi Re: "Szeptem" 08.01.12, 19:49
      Oj, warto. Ubielbiam tę książkę. Wątek romantyczny jest przez caluteńką książkę, także nie masz się o co bać. Świetna jest ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka