mika1604 09.01.12, 15:47 kotki pomocy jak sie ubrac na 18 do kolezanki, to jest w styczniu i nie wiem co am wlozyc czy macie moze pomysly jakies, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.a.m. Re: 18-stka, pomocy 14.01.12, 23:20 Ostatnio też miałam okazję wybrac się na osiemnastkę kolegi i powiem tak najlepiej by było i wygodnie ale też musi być ładnie. Więc ja wybrałam dwa zestawy czarną sukienkę oraz na pózniej granatową bluzke bez ramiączek jasne rurki i połyskująca biżuterie. Sprawdziło się w 100%. Tu znajdziesz trochę inspiracji polecam somethingsee.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
diabolusxxx Re: 18-stka, pomocy 15.01.12, 19:47 normalnie, jak na imprezę, bluzka, spodnie czy sukienka. Odpowiedz Link Zgłoś
firefly3 Re: 18-stka, pomocy 21.05.12, 16:00 Given that it is January and it's cold, you have to dress warm. The house will be warm, but as you went, that's .. xd dress, black opaque tights and The leather jacket Odpowiedz Link Zgłoś
mamba___ Osiemnastka 31.05.12, 14:30 To zależy, czy koleżanka robi domówkę, czy imprezę w klubie. Teraz i tak każdy chodzi jak chce.. koszula i jeansy, sukienka.. coś w czym będziesz wyglądać fajnie i czuć się swobodnie. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś