17.01.12, 19:55
u mojej mamy wykryto jakis czas temu nowotwora mozgu... ustalono, ze 2 lutego zostanie przyjeta do szpitala na operacje.
ona sie boi i ja tez .. nie wiem co mam jej mowic, jak wesprzec na duchu ...

wlasciwie nie wiem czemu to tu napisalam, chyba przez to, ze sama juz nie daje rady ...
Obserwuj wątek
    • xnamex Re: mama 18.01.12, 12:26
      Strasznie mi przykro, ale zapewne nie współczucia oczekujesz. <br />
      Nie wiem, na czym ten zabieg polega, ale powiedz jej, że będzie co ma być, a na pewno ma być dobrze. Nie ma czego się bać, jest mnóstwo takich operacji na całym świecie. Moja mama też miała operacje niedawno, tylko, że na oczy. Balam się, że straci wzrok, ale ludzka natura jest taka, że zazwyczaj szykujemy się na najgorsze, a to - rzadko przychodzi. Na pewno nie będzie źle, a wszystko pójdzie pomyślnie, zobaczysz. <br />
      Pozdrawiam i życze duuużo zdrówka, trzymaj się kiss
    • allys mama 18.01.12, 15:50
      Bądź po prostu dobrą córką.
      Musisz teraz bardzo wspierać mame...
      Jeśli jesteś wierząca - pomódl się, poproś anioły, żeby podczas operacji czuwały nad nią.
      Musicie wierzyć, że wszystko się uda i będzie dobrze.
    • gusia03 ... 19.01.12, 19:01
      bardzo i to bardzo ci współczuje .. 3maj się ; **
    • elisss92 Re: mama 20.01.12, 01:24
      Przechodziłam to samo z moją Mamą, której nie udało się pokonać raka brodawki Vatera. Przede wszystkim- nie pokazuj załamania. Ja tak zrobiłam (chociaż niektórzy odbierali to jakbym się nie przejmowała, ale swój ból przelewałam na bloga, którego ówcześnie prowadziłam [jesli chcesz poczytać- walka-w-rzeczywistosci.blog.onet.pl/). Spędzaj z nią czas, wprowadź do domu uśmiech. Niech chociaż na chwilę zapomni o tym co się dzieje, niech ma w Tobie wsparcie.
      Musisz uwierzyc, że będzie dobrze, bo nadzieja powinna być obecna do końca.

Życzę Twojej Mamie dużo wytrwałości i zdrowia. Tobie pogody ducha i siły, bo to będzie ciężki czas. Przede wszystkim dla psychiki.

Jeśli chcesz zawsze możesz do mnie napisać, bo nikt nie zrozumie sytuacji, kiedy jej nie przeszedł...
    • santii Re: mama 20.01.12, 08:01
      Cześć ! Jest mi przykro z powodu choroby Twojej mamy. Ja też bym była załamana i choc wiem, że nie masz już sił to musisz być silna. Wiele osób choruje na tę chorobę.
      Pamiętaj, że są duże szanse na wyleczenie. smile
      Musicie być silne ! Trzymam kciuki brawo
    • diamond_girl12 Re: mama 20.01.12, 10:04
      Strasznie mi przykro ...
      Ale operacja się uda. Musisz w to wierzyć. Nie pokazuj mamie, jak bardzo się martwisz, bo to ją może zdołować. Jeśli jesteś wierząca, to pomódl się za nią. Ja sama też to zrobię.

Będzie dobrze, trzymaj się. kiss wink
      • kropeczka23 ;C 20.01.12, 18:00
        Musisz wierzyć że operacja się uda..
        Wspieraj mamę, mów że ją kochasz. serce
        Pomagaj.. Rób wszystko żeby było jej jak najlepiej. smile
        Strasznie mi przykro.. Ale BĘDZIE DOBRZE ! kwiat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka