taylor_ Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 18:26 w większości to pojedyncze piosenki 30stm, adele, aerosmith, against me!, birdy, eminem, evanescence, fall out boy, green day, jason walker, jennette mccurdy, liz gillies, ogólnie victorious cast, thema z wwe, lady antebellum, lifehouse, linkin park, muse, paramore, soad, the band perry, the pierces, queen, veronicas i masa innych. o wiele częściej pojawiają się pioseki avril, coldplay, james morrison, mcr, radiohead, taylor swift, the beatles czy the killers. sorki za brak odmian, ale nie chciało mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
rob.loffe Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 18:27 Na mojej są.: Selena Gomez,Demi Lovato, Rihanna, Lady Gaga, Nicki Minaj, Justin Bieber, Calvin Harris, One Direction, The Wanted, Cher Lloyd, Coldplay, Metalica, Jessie J, Avril Lavigne, Michel Telo, Katy Perry, Pitbull, LMFAO, Adele, David Guetta, Flo Rida, Rita Ora, Patricia Kazadi, Lana Del Rey, Aura Dione, Honey i KlejNuty. x dd Odpowiedz Link Zgłoś
madisa Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 18:51 różnie, ale najczęściej chyba: Gotye, Demetria Lovato, Regina Spektor, Sylwia Grzeszczak, Alyssa Reid, Kelly Clarkson i inni... Lemoniada Gada... Beyonce, Riri... Odpowiedz Link Zgłoś
synthia. Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 18:56 Selena Gomez,Miley Cyrus,Justin Bieber,Pixie Lott,Taylor Swift,Rihanna,Demi Lovato,Ewa Farna,Sylwia Grzeszczak itd. Odpowiedz Link Zgłoś
domcia90210 Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 18:57 justin bieber one direction avril lavigne 3oh! 3 pink i inne Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladaaa__ Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 18:59 Jessie J , Pixie Lott , Ewa Farna , Słoń , Amy Winehouse , Tommorrowland czyli Afrojack , Dimitri Vegas , Like Mike , Cherr Lloyd , Miley Cyrus , Florence Odpowiedz Link Zgłoś
libby639 Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 19:00 Głównie Victoria Justice i One Direction, ale i Alyssa Reid i Michel Telo Odpowiedz Link Zgłoś
angelina12 Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 19:01 Eminem, Tupac, Notorious B.I.G., Lil Kim, Nicki Minaj, Trina, Dr.Dre i wiele innych ... ogólnie mam ponad 300 piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
vanessaa800 Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 19:04 różne ale najwięcej mam ob BTR,meza,seleny gomez i miley cyrus Odpowiedz Link Zgłoś
hermionagranger Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 19:20 Justin Bieber, One Direction, Flo Rida, David Guetta, Nicki Minaj, Rihanna... Odpowiedz Link Zgłoś
natakc Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 19:25 Justin Bieber , Selena Gomez , Eminem , Rihanna , Honey , Avril Lavigne , Cody Simpson ,Britney Spears - Coś w tym stylu no i Jessie J Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 26.03.12, 19:27 mało mam. Kiss ,Alice in Chains , David Bowie , Prince , Biffy Clyro , Black Sabbath , Bush , Stone Temple Pilots Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 muzyka 26.03.12, 19:42 Iron Maiden, Metallica, Linkin Park, Green Day, Skillet, Within Temptation, Nightwish, Evanescence, Guns N' Roses, Three Days Grace, Hollywood Undead, Rammstein, Maximum The Hormone, The GazettE, Ikimono Gakari, D'espairsRay, Block B, SHINee, Super Junior, Big Bang, Infinite, B2ST, MBLAQ, U-Kiss oraz jakieś pojedyncze k-pop'owe piosenki, endingi, openigi i OST'y z anime. Odpowiedz Link Zgłoś
delicjaxx *>* 26.03.12, 19:55 mam całe mnóstwo różnych wykonawców, ale na okrągło mogłabym słuchać Lany Del Rey, Calvina Harrisa i Mike'a Snow !! Odpowiedz Link Zgłoś
carola999 na twojej mp3 26.03.12, 19:58 u mnie jest najwięcej piosenek Rihanny, Seleny Gomez i Katy Perry. ale też Justina Biebera i pojedyncze innych wykonawców. Odpowiedz Link Zgłoś
mydream14 Mp3 26.03.12, 20:02 Ja najczęściej słucham : Paramore, Sylwia Grzeszczak, Uczestników MBtM, Guns n' Roses, David Bowie, Metallica,U2, One Republic, Green Day i wiele innych Szczególnie ROCK i Metal Odpowiedz Link Zgłoś
monia1997n Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 20:39 prawie sam rap: Eldo, Pih, O.S.T.R., Vixen, Diox, Paktofonika i jeszcze kiku raperów + kilka piosenek z eski xdd Odpowiedz Link Zgłoś
mia. Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 20:43 Przede wszystkim Vanessa, Miley, Demi, Selena, Simple Plan, One Direction i Ashley Tisdale. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
majaaa17 Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 21:19 U mnie na pewno znajdzie się: Afromental Archive Billy Talent Bob Marley EastWest Rockers Grubson happysad Jamal Junior Stress KaCeZet My chemical romance Natural Dread Killaz Raggafaya 30 second to mars Slipknot A silent film Frontside Jelonek Acid Drinkers Red Hot Chilli Peppers Red Smashing Pumpknins Strachy na Lachy T.love Bruno Mars i uwaga uwaga.... One direction !!! ( to jest chyba tylko 1/5 tego co mam) Odpowiedz Link Zgłoś
rocketqueen Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 21:29 Raczej zespoły takie jak: Guns N' Roses, Bon Jovi, Led Zeppelin, The Doors, Aerosmith, Myslovitz, Muse, Evanescence, Within Temptation, Nickelback, System Of A Down, Three Days Grace, Billy Talent, Green Day, Red Hot Chilli Peppers Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 23:27 Marilyn Manson-większośc kawałków, po czesci Lady Gaga,starsze piosenki. Gripa Operacyjna. Rihanna. Skrillex i Borgore-moje nowe odkrycie. I w mniejscości Red Chot Chilli Peppers, Billy Talent, Jeniffer Lopez,Green Day,Madonna No co tam jeszcze.. Mam jeszcze pare pojedynczych wykonawców. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 23:28 A tak,jeszcze jeden taki zespół- The Bloody Beestroots Odpowiedz Link Zgłoś
misia871 bitch please 27.03.12, 00:18 Ja tylko chcę wiedzieć co w śród tego plebsu robi KOL ... To dla mnie niepojęte Odpowiedz Link Zgłoś
lolena Re: Na Twojej mp3 ... 27.03.12, 10:18 Metiallica , Nirvana , Selena Gomez , Miley Cyrus , Evanascene , Richanna i jescze wiele więcej ale ich słucham najczęsciej Odpowiedz Link Zgłoś