Dodaj do ulubionych

Na Twojej mp3 ...

• taylor_ Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 18:26
      w większości to pojedyncze piosenki 30stm, adele, aerosmith, against me!, birdy, eminem, evanescence, fall out boy, green day, jason walker, jennette mccurdy, liz gillies, ogólnie victorious cast, thema z wwe, lady antebellum, lifehouse, linkin park, muse, paramore, soad, the band perry, the pierces, queen, veronicas i masa innych. o wiele częściej pojawiają się pioseki avril, coldplay, james morrison, mcr, radiohead, taylor swift, the beatles czy the killers. sorki za brak odmian, ale nie chciało mi się.
    • rob.loffe Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 18:27
      Na mojej są.:

Selena Gomez,Demi Lovato, Rihanna, Lady Gaga, Nicki Minaj, Justin Bieber, Calvin Harris, One Direction, The Wanted, Cher Lloyd, Coldplay, Metalica, Jessie J, Avril Lavigne, Michel Telo, Katy Perry, Pitbull, LMFAO, Adele, David Guetta, Flo Rida, Rita Ora, Patricia Kazadi, Lana Del Rey, Aura Dione, Honey i KlejNuty. x dd
    • paula06 Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 18:32
      Co wpadnie mi w ucho serce
    • madisa Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 18:51
      różnie, ale najczęściej chyba: Gotye, Demetria Lovatowink, Regina Spektor, Sylwia Grzeszczak, Alyssa Reid, Kelly Clarkson i inni...wink Lemoniada Gada... Beyonce, Riri...
    • synthia. Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 18:56
      Selena Gomez,Miley Cyrus,Justin Bieber,Pixie Lott,Taylor Swift,Rihanna,Demi Lovato,Ewa Farna,Sylwia Grzeszczak itd. kiss
    • domcia90210 Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 18:57
      justin bieber one direction avril lavigne 3oh! 3 pink i inne tongue_out
    • czekoladaaa__ Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 18:59
      Jessie J , Pixie Lott , Ewa Farna , Słoń , Amy Winehouse , Tommorrowland czyli Afrojack , Dimitri Vegas , Like Mike , Cherr Lloyd , Miley Cyrus , Florence smile
    • libby639 Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 19:00
      Głównie Victoria Justice i One Direction, ale i Alyssa Reid i Michel Telo wink
    • angelina12 Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 19:01
      Eminem, Tupac, Notorious B.I.G., Lil Kim, Nicki Minaj, Trina, Dr.Dre i wiele innych ... ogólnie mam ponad 300 piosenek smile
    • vanessaa800 Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 19:04
      różne ale najwięcej mam ob BTR,meza,seleny gomez i miley cyrus
    • muser103 Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 19:08
      Muse, Queen, The Beatles <3
    • hermionagranger Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 19:20
      Justin Bieber, One Direction, Flo Rida, David Guetta, Nicki Minaj, Rihanna...smile
    • natakc Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 19:25
      Justin Bieber , Selena Gomez , Eminem , Rihanna , Honey , Avril Lavigne , Cody Simpson ,Britney Spears - Coś w tym stylu tongue_out no i Jessie J
    • marsjanka115 x__x 26.03.12, 19:27
      mało mam.
      Kiss ,Alice in Chains , David Bowie , Prince , Biffy Clyro , Black Sabbath , Bush , Stone Temple Pilots
      • madi.97 muzyka 26.03.12, 19:42
        Iron Maiden, Metallica, Linkin Park, Green Day, Skillet, Within Temptation, Nightwish, Evanescence, Guns N' Roses, Three Days Grace, Hollywood Undead, Rammstein, Maximum The Hormone, The GazettE, Ikimono Gakari, D'espairsRay, Block B, SHINee, Super Junior, Big Bang, Infinite, B2ST, MBLAQ, U-Kiss oraz jakieś pojedyncze k-pop'owe piosenki, endingi, openigi i OST'y z anime.
    • delicjaxx *>* 26.03.12, 19:55
      mam całe mnóstwo różnych wykonawców, ale na okrągło mogłabym słuchać Lany Del Rey, Calvina Harrisa i Mike'a Snow !!
    • carola999 na twojej mp3 26.03.12, 19:58
      u mnie jest najwięcej piosenek Rihanny, Seleny Gomez i Katy Perry. ale też Justina Biebera i pojedyncze innych wykonawców.big_grin
    • mydream14 Mp3 26.03.12, 20:02
      Ja najczęściej słucham :
      Paramore, Sylwia Grzeszczak, Uczestników MBtM, Guns n' Roses, David Bowie, Metallica,U2, One Republic, Green Day i wiele innych
      Szczególnie ROCK i Metalsmile
    • monia1997n Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 20:39
      prawie sam rap: Eldo, Pih, O.S.T.R., Vixen, Diox, Paktofonika i jeszcze kiku raperów
      + kilka piosenek z eski xdd
    • mia. Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 20:43
      Przede wszystkim Vanessa, Miley, Demi, Selena, Simple Plan, One Direction i Ashley Tisdale. :3
    • jukaxd Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 21:14
      Heh, wszystkiego co fajne...smile
    • majaaa17 Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 21:19
      U mnie na pewno znajdzie się:
      Afromental
      Archive
      Billy Talent
      Bob Marley
      EastWest Rockers
      Grubson
      happysad
      Jamal
      Junior Stress
      KaCeZet
      My chemical romance
      Natural Dread Killaz
      Raggafaya
      30 second to mars
      Slipknot
      A silent film
      Frontside
      Jelonek
      Acid Drinkers
      Red Hot Chilli Peppers
      Red
      Smashing Pumpknins
      Strachy na Lachy
      T.love
      Bruno Mars
      i uwaga uwaga.... One direction !!! big_grin

( to jest chyba tylko 1/5 tego co mam) big_grin
    • rocketqueen Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 21:29
      Raczej zespoły takie jak:
      Guns N' Roses, Bon Jovi, Led Zeppelin, The Doors, Aerosmith, Myslovitz, Muse, Evanescence, Within Temptation, Nickelback, System Of A Down, Three Days Grace, Billy Talent, Green Day, Red Hot Chilli Peppers devil
    • stokrootka Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 23:27
      Marilyn Manson-większośc kawałków, po czesci Lady Gaga,starsze piosenki. Gripa Operacyjna. Rihanna. Skrillex i Borgore-moje nowe odkryciebig_grin. I w mniejscości Red Chot Chilli Peppers, Billy Talent, Jeniffer Lopez,Green Day,Madonna No co tam jeszcze.. Mam jeszcze pare pojedynczych wykonawców.
      • stokrootka Re: Na Twojej mp3 ... 26.03.12, 23:28
        A tak,jeszcze jeden taki zespół- The Bloody Beestroots wink
    • misia871 bitch please 27.03.12, 00:18
      Ja tylko chcę wiedzieć co w śród tego plebsu robi KOL ... To dla mnie niepojęte sciana
    • lolena Re: Na Twojej mp3 ... 27.03.12, 10:18
      Metiallica , Nirvana , Selena Gomez , Miley Cyrus , Evanascene , Richanna
      i jescze wiele więcej ale ich słucham najczęsciej big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka