Dodaj do ulubionych

Przyjaciółka

21.02.12, 10:37
Pokłóciłam się z koleżanką z klasy i ona nastawiła innych przeciwko mnie , i teraz cała klasa wyzywa mnie od psa itp.;/ Jeszcze wczoraj chodziłam po szkole z taką jedną moją koleżanką (bliską) i ta koleżanka z klasy , gdy ja pojechałam do domu (źle się czułam) ją nastawiła również przeciwko mnie , bo powiedziała jej , że ja mówiłam , że ona jest brzydka , ale ja to powiedziałam tej z klasy ,( bo to prawda) teraz ma na mnie tzw. " focha forever" cała klasa mnie nie nawidzi;/ Co robić.? POMOCY uncertain/
Obserwuj wątek
    • mickeeymouse Re: Przyjaciółka 21.02.12, 10:43
      Co mam robić.?
    • mickeeymouse Re: Przyjaciółka 21.02.12, 10:53
      Proszę was o radę ;/
    • lollyana Re: Przyjaciółka 21.02.12, 14:22
      Zmienić koleżankę, bo niestety ,,przyjaciółką" bym jej nie nazwała.
      • mickeeymouse Re: Przyjaciółka 21.02.12, 14:35
        Tylko co ja mam teraz zrobić.? Prawie wszyscy z klasy mnie nie lubią.;/ Przez nią..
    • lena_ Re: Przyjaciółka 21.02.12, 14:35
      Po pierwsze - albo ta Twoja pseudo przyjaciółka ma ogromny wpływ na Twoją klasę albo ludzie z klasy są tak głupi, żeby być przeciwko Tobie z powodu kłótni która ich nie dotyczy.
      Po drugie - prawda boli, ale czy tak zachowuje się prawdziwa przyjaciółka? nie sądzę.
      Po trzecie - jeśli ludzie się tak zachowują - olej ich, bo tylko zrobisz sobie krzywde przejmując się nimi.
      Po czwarte - jeśli na przerwie ktos powie Ci cos niemiłego odnośnie tej sprawy, może spytaj głośno o co im chodzi? Bo sytuacja jest co najmniej dziwna.
      Po piąte - porozmawiaj z 'przyjaciółką' dlaczego się tak zachowuje.
      Mam nadzieję, że coś tam pomogłam. Pozdrawiam (:
      • mickeeymouse Re: Przyjaciółka 21.02.12, 16:30
        Dziękuję , chyba tak zrobię.. ;D
    • lady_cat jprdl -,- 21.02.12, 16:36
      wyzywają cię 'pies' ?
      mają 'foch forever' ?

sciana

jeśli oni w to wierzą, to są nic nie warci.
      a jeśli tobie na nich zależy, to spróbuj to wyjaśnić.
      • mickeeymouse Re: jprdl -,- 21.02.12, 16:50
        Tak , nazywają mnie psem "uśpić psa" itp.
        Foch forever - obrażony na zawsze
        • lady_cat Re: jprdl -,- 21.02.12, 16:58
          te znaki zapytania nie były po to, aby upewnić się, czy tak faktycznie jest. C;
          • mickeeymouse Re: jprdl -,- 21.02.12, 17:02
            Aha sorry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka