Dodaj do ulubionych

Palenie i picie.

10.03.12, 08:44
Cześć.
Tytuł trochę inny niż pytanie. A mianowicie chciałam Was zapytać czy kiedykolwiek (nawet jeśli raz w życiu) coś zapaliłyście albo wypiłyście. Chciałabym wiedzieć smile No to jak?
Obserwuj wątek
    • mausercap Re: Palenie i picie. 10.03.12, 09:02
      Nigdy nic nie zapaliłam i nie zamierzam.
      Co do picia, piję jedno piwo co dwa lata.
      • iloneyou Palenie i picie. 12.04.12, 12:55
        raz pale raz nie . to zalezy ;d<br />
        a co do picia to pije na każdej imprezie big_grin
    • lollyana Re: Palenie i picie. 10.03.12, 09:47
      Temat już był wiele razy uncertain. Piję na każdej imprezie, czyli średnio raz w miesiącu. Czasem jakieś piwo z chłopakiem. Palę raz, dwa razy w tygodniu.
    • kotkaevita15 Re: Palenie i picie. 10.03.12, 10:28
      Nigdy nie paliłam ani nie piłam alkoholu.
      • noicomipowiesz Re: Palenie i picie. 14.03.12, 18:29
        Nie piłam ani nie paliłam .
        • martuskac Re: Palenie i picie. 14.03.12, 18:44
          na każdej imprezie , pale no kilka razy w tygodniu pije jak gdzies na miasto pojde no ogolnie to tak, w moi życiu są te dwie rzeczy
    • just...me Re: Palenie i picie. 14.03.12, 19:20
      Paliłam owszem, ostatnio godzinę temu. Zdarza mi się też pić, wiecej nie bedę mówić, bo nie ma się czym chwalić.
    • alicesalvatore Re: Palenie i picie. 17.03.12, 16:57
      Owszem. Piłam i paliłam, ale nie pochwalam tego. Szczególnie w wieku w jakim ja jestem (:
    • your_nightmare Re: Palenie i picie. 19.03.12, 18:12
      Piłam dużo rzeczy , lecz jeśli chodzi ci o alkohol , to nie piłam , nie zamierzam
      Palenie jest mi obce .
      • cullen_bella Re: Palenie i picie. 12.04.12, 19:09
        zapaliłam dwa razy, ponad rok temu. nie ciągnie mnie do tego, nie chcę sobi psuć zdrowia.
        piłam na wycieczkach klasowych, nocowaniach, podczas gry w 'nigdy'. ale to i tak okazyjnie.
        • jamxx Re: Palenie i picie. 09.05.12, 17:24
          Obie rzeczy robiłam.
          A piję nadal, bo to lubię. Nie co sobotę oczywiście (dla mnie to za często, nie mam ochoty), ale raz na 3-4 tygodnie może ostrzejszy melanż big_grin Tak to drink czasami.
          I nie palę, bo nie lubię tego smaku. Zapach już tak, przypomina mi dzieciństwo smile
    • hajdi60 Re: Palenie i picie. 21.03.12, 20:26
      Tak, zarówno jedno jak i drugie. Nie polecam.
    • muffina Re: Palenie i picie. 22.03.12, 21:05
      tak, często palę, a piję na imprezach i kiedy wychodzę do pubów/klubów lub ze znajomymi.
    • majullo Re: Palenie i picie. 25.03.12, 16:07
      mam 16 latpiłam wiele razy a nie paliłamdevil
      • malinovax33 Re: Palenie i picie. 25.03.12, 16:15
        tak . dumna z siebie nie jestem, ale trudno... czasami zdarzało się parę piw ze znajomymi ale to raczej latem. a co do palenia to tylko kilka razy.
    • kasiulka122 Re: Palenie i picie. 12.04.12, 12:32
      nie pale ale raz na urodzinach kolegi napiłam sie ale tak po za tym to nie pije bo nie chce sobie zdrowia psuc
      moja mama pali od dwudziestu lat i co teraz chce żucić i to nie jest takie ładwe więc wole nie zaczynac i stanowczo odradzam wszystkim nie każdy libi gdy ktos cuchnie papierosami
    • dariija Re: Palenie i picie. 12.04.12, 13:54
      papierosy, piwo, wódka. ; )
    • laura98 Szczerze ... 12.04.12, 17:24
      Spróbowałam alkoholu to oczywiste .
      Kiedyś też paliłam, ale przestałam bo uświadomiłam sobie że robię to tylko po to by zaimponowac innym . to jest głupie . ; /
    • mary_ m 12.04.12, 19:45
      Palić nie paliłam i nie zamierzam. Wypić się zdarzyło, ale to raczej 'od święta'.
    • roswell Re: Palenie i picie. 12.04.12, 20:10
      Paliłam tylko sziszę, a pić, to wypiłam piwo (ale nie do końca, bo ohyda ;d) i nalewkę.
    • muffina Re: Palenie i picie. 12.04.12, 21:14
      taktaktak, żeby to raz.
    • bieberek Palenie i picie. 12.04.12, 21:23
      Jeszcze nigdy żadnej z tej rzeczy nie próbowałam.
      Trzymałam się,trzymam i będę trzymała daleko od papierosów...FUJ! wink

Pozdrawiam,bieberek kiss
    • my.rose Re: Palenie i picie. 27.07.12, 23:52
      No więc, nie powiem że nigdy nie paliłam i nie piłam bo bym skłamała a tego nie chcę. Palę i piję jedynie okazjonalnie. Nie jestem od tego uzależniona, co to, to nie! Potrafię się dobrze bawić bez tych rzeczy, ale jeśli są to traktuje je tylko jako taki dodatek. Znam swój umiar a to jest chyba najważniejsze.
    • wiktusss Re: Palenie i picie. 28.07.12, 15:51
      Ja kiedyś próbowałam i to i to ale nie przypadło mi do gustu i się z tego b. cieszę .
    • marchwk Re: Palenie i picie. 29.07.12, 17:56
      nigdy nie paliłam i nigdy tego nie zrobię. a alkohol? prawie go nie ruszam. nie jest mi w niczym potrzebny. i jestem z tego dumna. :3
    • cesautres ;c 29.07.12, 18:07
      owszem , wypiłam i to nie raz , ale nie tak by się nawalić , po prostu żeby się napić , bardzo lubię np warkę cytrynową wink a co do palenia , to w życiu tego nie próbowałam i nie spróbuje , jakoś mnie nie ciągnie .
    • katjacarter_ Re: Palenie i picie. 29.07.12, 18:59
      niee, nigdy i nie ogarniam jak można to robić nie mając nawet 18 lat.
    • pegan_ Re: Palenie i picie. 02.08.12, 17:15
      Zapaliłam i wypiłam.
    • nicoole ;-) 04.08.12, 15:40
      nigdy nie paliłam, a pić to piłamwink
    • yellowgreenblue Re: Palenie i picie. 04.08.12, 16:02
      Piłam parę razy w swoim życiu ,ale jeszcze nigdy nie zapaliłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka