vanss 10.03.12, 08:44 Cześć. Tytuł trochę inny niż pytanie. A mianowicie chciałam Was zapytać czy kiedykolwiek (nawet jeśli raz w życiu) coś zapaliłyście albo wypiłyście. Chciałabym wiedzieć No to jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mausercap Re: Palenie i picie. 10.03.12, 09:02 Nigdy nic nie zapaliłam i nie zamierzam. Co do picia, piję jedno piwo co dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
iloneyou Palenie i picie. 12.04.12, 12:55 raz pale raz nie . to zalezy ;d<br /> a co do picia to pije na każdej imprezie Odpowiedz Link Zgłoś
lollyana Re: Palenie i picie. 10.03.12, 09:47 Temat już był wiele razy . Piję na każdej imprezie, czyli średnio raz w miesiącu. Czasem jakieś piwo z chłopakiem. Palę raz, dwa razy w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: Palenie i picie. 10.03.12, 10:28 Nigdy nie paliłam ani nie piłam alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac Re: Palenie i picie. 14.03.12, 18:44 na każdej imprezie , pale no kilka razy w tygodniu pije jak gdzies na miasto pojde no ogolnie to tak, w moi życiu są te dwie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: Palenie i picie. 14.03.12, 19:20 Paliłam owszem, ostatnio godzinę temu. Zdarza mi się też pić, wiecej nie bedę mówić, bo nie ma się czym chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
alicesalvatore Re: Palenie i picie. 17.03.12, 16:57 Owszem. Piłam i paliłam, ale nie pochwalam tego. Szczególnie w wieku w jakim ja jestem (: Odpowiedz Link Zgłoś
your_nightmare Re: Palenie i picie. 19.03.12, 18:12 Piłam dużo rzeczy , lecz jeśli chodzi ci o alkohol , to nie piłam , nie zamierzam Palenie jest mi obce . Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_bella Re: Palenie i picie. 12.04.12, 19:09 zapaliłam dwa razy, ponad rok temu. nie ciągnie mnie do tego, nie chcę sobi psuć zdrowia. piłam na wycieczkach klasowych, nocowaniach, podczas gry w 'nigdy'. ale to i tak okazyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jamxx Re: Palenie i picie. 09.05.12, 17:24 Obie rzeczy robiłam. A piję nadal, bo to lubię. Nie co sobotę oczywiście (dla mnie to za często, nie mam ochoty), ale raz na 3-4 tygodnie może ostrzejszy melanż Tak to drink czasami. I nie palę, bo nie lubię tego smaku. Zapach już tak, przypomina mi dzieciństwo Odpowiedz Link Zgłoś
hajdi60 Re: Palenie i picie. 21.03.12, 20:26 Tak, zarówno jedno jak i drugie. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
muffina Re: Palenie i picie. 22.03.12, 21:05 tak, często palę, a piję na imprezach i kiedy wychodzę do pubów/klubów lub ze znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: Palenie i picie. 25.03.12, 16:07 mam 16 latpiłam wiele razy a nie paliłam Odpowiedz Link Zgłoś
malinovax33 Re: Palenie i picie. 25.03.12, 16:15 tak . dumna z siebie nie jestem, ale trudno... czasami zdarzało się parę piw ze znajomymi ale to raczej latem. a co do palenia to tylko kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka122 Re: Palenie i picie. 12.04.12, 12:32 nie pale ale raz na urodzinach kolegi napiłam sie ale tak po za tym to nie pije bo nie chce sobie zdrowia psuc moja mama pali od dwudziestu lat i co teraz chce żucić i to nie jest takie ładwe więc wole nie zaczynac i stanowczo odradzam wszystkim nie każdy libi gdy ktos cuchnie papierosami Odpowiedz Link Zgłoś
laura98 Szczerze ... 12.04.12, 17:24 Spróbowałam alkoholu to oczywiste . Kiedyś też paliłam, ale przestałam bo uświadomiłam sobie że robię to tylko po to by zaimponowac innym . to jest głupie . ; / Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ m 12.04.12, 19:45 Palić nie paliłam i nie zamierzam. Wypić się zdarzyło, ale to raczej 'od święta'. Odpowiedz Link Zgłoś
roswell Re: Palenie i picie. 12.04.12, 20:10 Paliłam tylko sziszę, a pić, to wypiłam piwo (ale nie do końca, bo ohyda ;d) i nalewkę. Odpowiedz Link Zgłoś
bieberek Palenie i picie. 12.04.12, 21:23 Jeszcze nigdy żadnej z tej rzeczy nie próbowałam. Trzymałam się,trzymam i będę trzymała daleko od papierosów...FUJ! Pozdrawiam,bieberek Odpowiedz Link Zgłoś
my.rose Re: Palenie i picie. 27.07.12, 23:52 No więc, nie powiem że nigdy nie paliłam i nie piłam bo bym skłamała a tego nie chcę. Palę i piję jedynie okazjonalnie. Nie jestem od tego uzależniona, co to, to nie! Potrafię się dobrze bawić bez tych rzeczy, ale jeśli są to traktuje je tylko jako taki dodatek. Znam swój umiar a to jest chyba najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktusss Re: Palenie i picie. 28.07.12, 15:51 Ja kiedyś próbowałam i to i to ale nie przypadło mi do gustu i się z tego b. cieszę . Odpowiedz Link Zgłoś
marchwk Re: Palenie i picie. 29.07.12, 17:56 nigdy nie paliłam i nigdy tego nie zrobię. a alkohol? prawie go nie ruszam. nie jest mi w niczym potrzebny. i jestem z tego dumna. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
cesautres ;c 29.07.12, 18:07 owszem , wypiłam i to nie raz , ale nie tak by się nawalić , po prostu żeby się napić , bardzo lubię np warkę cytrynową a co do palenia , to w życiu tego nie próbowałam i nie spróbuje , jakoś mnie nie ciągnie . Odpowiedz Link Zgłoś
katjacarter_ Re: Palenie i picie. 29.07.12, 18:59 niee, nigdy i nie ogarniam jak można to robić nie mając nawet 18 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
yellowgreenblue Re: Palenie i picie. 04.08.12, 16:02 Piłam parę razy w swoim życiu ,ale jeszcze nigdy nie zapaliłam. Odpowiedz Link Zgłoś