Dodaj do ulubionych

Macie dużo ciuchów ?

• hejkaa Re: Macie dużo ciuchów ? 09.04.12, 22:39
      Ja mam mnóstwo! smile
      Skąd? Już piszę. Pieniądze, które dostanę z jakiejś okazji (urodziny, święta, itd.) przeznaczam właśnie na ubrania. Nie kupuję wszystkiego z najnowszych kolekcji, ale raczej wybieram second handy i promocje. wink
      • gola. Re: Macie dużo ciuchów ? 13.04.12, 22:33
        można powiedzieć, że tak ale większość z nich już mi się nie podoba lub są po prostu za małe.
    • natis13 Re: Macie dużo ciuchów ? 14.04.12, 11:59
      mam bardzo dużo ubrań ,ale ich nigdy dość haha ;D. Ubrania kupuje w sklepach typu h&m co dwa ,trzy miesiące i często w Niemczech ,bo tam jest wiele obniżek.Chętnie też kupuje ubrania w second-handach ,gdzie można znaleźć prawdziwe cudeńka za niską cene big_grin
    • missrainbow Re: Macie dużo ciuchów ? 20.04.12, 19:40
      ostatnio coś mało mi sie zrobiło, musze wybrać sę na grubsze zakupy xD rodzice mi ciuchy kupują ;p
      • sysiek4444 Re: Macie dużo ciuchów ? 20.04.12, 19:55
        dosyć dużo. skąd biorę na to kasę? rodzice mi kupują, a jeśli nie to z oszczędności.smile
        • corellka Re: Macie dużo ciuchów ? 21.04.12, 19:02
          Za mało, ograniczam sie do kilku bluzek, 2 bluz i 4 par dżinsów. Rzadko jeżdze na zakupy.
    • choco_ Re: Macie dużo ciuchów ? 21.04.12, 19:41
      nie wiem czy to dużo, często mam tak , że kupię coś nieprzemyslanie i w tym nie chodzę ;d kase dają mi rodzice, a wakacje jak rwę wiśnie u babci to zarabiam ponad tysiaka zazwyczaj i uzbieram sobie jeszcze kilka stów, dostane od kogos itd i jadę sobie na takie wielkie zakupy do wawy, zawsze przed początkiem roku szkolnego ahh uwielbiam to big_grin
    • pysia0098 Re: Macie dużo ciuchów ? 21.04.12, 22:03
      no pewnie mi to sie szafa wypycha
    • znam_ten_stan Re: Macie dużo ciuchów ? 22.04.12, 20:42
      Ja tam nie mam zbyt dużo ciuchów, bo :
      1. Często zmieniam styl, więc ten argument mówi sam za siebie.
      2. Rodzice zbankrutowaliby.
      3. Nie czuję potrzeby posiadania ton szmatek ;p

Zazwyczaj do stylizacji dodaję dodatki - bransoletki, paski, pierścionki itp.. Wtedy zmienia to całkowicie wygląd stroju.
    • xadax Re: Macie dużo ciuchów ? 28.04.12, 15:21
      Ja mam mało. Niby jeżdżę na te zakupy ale i tak nie mam się w co ubrać. Kasę biorę wiadomo od rodziców, bo ja nie zarabiam
    • estera102 Re: Macie dużo ciuchów ? 28.04.12, 17:44
      nie wiem. w porównaniu do jednej koleżanki to mam dużo, a jeśli porównam się do innej to mam mało. kasę wydaje prawie tylko na ciuchy i kosmetyki. skąd biorę ? no chyba raczej że od rodziców smile czasem coś wpadnie dodatkowo od tych 10 zł na tydzień (i tak odwalam całą robotę w domu żeby chociaż to mieć), umyję auto, pójdę popracować do mojego ojca albo do babci. chciałabym mieć o wiele więcej ciuchów,no ale niestety ... no i szukam. nie kupuję pierwszej spódniczki która mi się podoba tylko muszę obejść całą galerię żeby się upewnić czy nie ma gdzieś podobnej a tańszej. no i oczywiście wyprzedaże. w sumie to nie narzekam. często słyszę że ładnie wyglądam więc nie może być źle smile
    • emila Więc... 28.04.12, 19:56
      Czy mam dużo? Nie wiem. Mam tyle ciuchów, ile mi potrzeba.wink A kasa? Jeżeli coś chcę, to zawsze jakoś kasa się znajdzie.big_grin Np. Mogę ubłagać mamę, mogę oszczędzać kasę.wink
    • sims Re: Macie dużo ciuchów ? 01.05.12, 10:07
      Ojjjj dużo big_grin w sumie to musze zrobić miejsce na nowe .Skąd kasa ? Dorabiam na wakacjach (oczywiście nie za często bo to wakacje ! ) czasem babcia coś durzuci lub dziadek ale przeważnie to rodzicw proszę o i odkładam sobie trochę kasy big_grin
    • wawteenager takk... 03.05.12, 18:06
      w sumie nawet bardzo dużo... mam osobne pomieszczenie, gdzie trzymam wszystkie ciuchy, taką mini garderobę, ale serio jest mini... a co do pieniędzy na ubrania, to zwykle raz w tygodniu dostaje od rodziców kieszonkowe, wtedy w weekend jadę na zakupy i kupuję sobie a to bluzkę, a to buty, a to spodnie, czy sukienkę.. i tak się nazbierało całkiem sporo tego (:
    • controversial Re: Macie dużo ciuchów ? 20.05.12, 00:36
      No, całkiem sporo. Praktycznie co tydzień kupuję parę nowych. Rodzice płacą.
    • kotek.bieberka Re: Macie dużo ciuchów ? 25.05.12, 14:05
      no dosyć dużo tego jest.;d a kasa? chodze z mamą co miesiąc na zakupy, albo jak dostane kase na urodziny, święta etc.. ale jeszcze dokupuje np. w środku miesiąca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka