18.04.12, 19:58
Co o nich myślicie? Jesteście uprzedzeni, lubicie ich styl, zachowanie, a może sami jesteście emo (tak, wiem, to SCENE, ale jakbym tak napisała, mało kto zorientowałby się, o co chodzi smile)?

Irytuje mnie fakt, że takich ludzi od razu się skreśla, bo wszyscy myślą, że to wiecznie płaczący i tnący się ludzie, którzy tak naprawdę nie mają żadnych problemów. Według mnie to dziecinne. Ciąć się może każdy i dla niego jakiś błahy kłopot może być końcem świata. To zależy od człowieka i nie można z nikogo takiego się naśmiewać. Wkurzają mnie tylko dzieci, którym podoba się ten styl ubierania, a zapominają o muzyce, poglądach. Szpanują tym, że próbują być inni i tną się tylko dlatego, że wszyscy emo ludzie to robią (co jest bzdurą!).

Osobiście lubię w ludziach wrażliwość, emocjonalność i tą prawdziwość, którą prawdziwi emo posiadają. Jeśli ktoś jest ciekawy, siebie chyba nie mogę nazwać emo (jeśli chodzi o wygląd), chociaż pomału zaczynam zmieniać swój styl.

Wypowiadajcie się smile
Obserwuj wątek
    • jane_ Re: Emo 19.04.12, 13:29
      emo/scene nie istnieje.
      dziękuję.
    • elisss92 Re: Emo 20.04.12, 13:27
      Emo to dla mnie muzyka (którą uwielbiam.
    • lara12 Re: Emo 21.04.12, 15:23
      osobiście nie przeszkadzają mi, bo myślę, ze każdy ma prawo wyglądać i zachowywać się jak chce i nie oceniam ludzi po wyglądzie.
      jakoś z rok, dwa lata temu nosiłam pieszczochy na rękach i ubierałam się w ciemne ciuchy (ale nie tylko) i praktycznie wszyscy pytali się mnie, czy jestem emo.
      potem po prostu przestałam tak się nosić, nie wiem czemu, tak to jakoś wyewoluowało. ale słucham muzyki emo/emocore i lubię ją.
    • mandy_jonas Re: Emo 21.04.12, 15:52
      to emo jeszcze istnieją? myślałam że szał na różowe czaszki minął na poziomie podstawówki.
      • agapi Re: Emo 23.04.12, 17:14
        emo to nie są tylko różowe czaszki -,- skoro tego nie wiesz, to się nie znasz, a skoro sie nie znasz, nie wypowiadaj się wink
        • magic1504 Re: Emo 25.04.12, 17:44
          Nie przeszkadzają mi,to ich życie,niech robią chcą. Tylko wkurzają mnie nastolatki,które udają,że są emo...
    • seven.seas well in did ... 25.04.12, 17:49
      Do nikogo nie mam uprzedzeń wink .
      Choć w szkole (jeśli już) to widuję gotów a nie "emo" wink .
      Są to na prawdę mili i fajni ludzie , którzy lubią bardziej ostrą muzykę , "cięższy" styl ubioru , oraz są (wg. mnie) bardziej wyluzowani big_grin .
      • roksanaroxana Re: well in did ... 30.04.12, 22:22
        @seven.seas przepraszam bardzo, ale od kiedy ktoś, kto słucha ciężkiej muzyki jest emo? no błagam.
    • nutellla Re: Emo 30.04.12, 02:27
      Nie mam nic do takich osób . lubię gdy ktoś się wyróżnia, to takie pociągające . *-* hahahahahah. big_grin
    • kiniuusia Re: Emo 30.04.12, 10:18
      Daję ludzią szansę i to zawsze ,więc czyjes poglądy lub wygląd mnie nie obchodzą kiss)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka