kaha 05.05.12, 10:52 Tak jak w temacie,których z braci wolicie? Jeżeli wątek był to oczywiście kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marsjanka115 x__x 24.05.12, 20:02 No jasne że sam i dean a nie jakieś popieprzone pseudo wampiry Odpowiedz Link Zgłoś
dizziness Re: Bracia Winchester czy Bracia Salvatore? 05.05.12, 12:14 Salvatore <3 Odpowiedz Link Zgłoś
domciakowaxd Re: Bracia Winchester czy Bracia Salvatore? 05.05.12, 12:56 Salvatore oczywiście .<3 Odpowiedz Link Zgłoś
paulina6895 Re: Bracia Winchester czy Bracia Salvatore? 05.05.12, 18:41 Bracia Salvatore Odpowiedz Link Zgłoś
corellka Re: Bracia Winchester czy Bracia Salvatore? 06.05.12, 04:13 Salvatorowie <3 Team Sexy Damon :3 Odpowiedz Link Zgłoś
damoniaczek Salvatore <<69 06.05.12, 12:30 Salvatore <<69 Team Damon FOREVER ;*****<<69 Odpowiedz Link Zgłoś
limkusia Re: Salvatore <<69 06.05.12, 12:37 Salvatore oczywiście, zresztą nawet nie znam tych drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna14 Re: Bracia Winchester ! 06.05.12, 13:54 Naprawdę szkoda ,że nikt ich nie zna... Zastanawiałam się przez chwilę i mój wybór padł na Winchesterów. Lubię Stefana i Damona (chodź uważam ,że ten drugi ostatnio staje się pantoflarzem i daje sobą rządzić jakiejś licealistce) ,ale ich więzi nie da się porównać do tego co łączy Deana i Sama. Jeden mógł by zginąć za drugiego. Poza tym śmiem twierdzić ,że Damon nie jest przystojniejszy od Deana i nie ma lepszego ciała niż Sam. Odpowiedz Link Zgłoś
deadlysilence Re: Bracia Winchester czy Bracia Salvatore? 07.05.12, 16:05 Winchester <33 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
xblack_dollx Re: Bracia Winchester czy Bracia Salvatore? 07.05.12, 22:04 SALVATORE. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
katy97 Re: Bracia Winchester czy Bracia Salvatore? 13.05.12, 17:42 Salvatore. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kika. wtf ? 20.05.12, 00:57 a ci pierwsi to kto to !? o.O ale i tak głosuję na Damona i Stefanaa ! ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kaha Re: wtf ? 20.05.12, 09:45 Cóż..Bracia Winchester, Sam i Dean.Są postaciami serialu Supernatural.Polują razem na różne potwory itp.Jak osobiście kocham braci Salvatore i Winchester.Jednak jeżeli miałabym wybierać to wybiorę Sama i Dean`a.Są zgrani, wątpię żeby pokłócili się o dziewczynę, obaj mają poczcie humory, są ze sobą tak związani ,że nie wahają się oddać za siebie życie.Poza tym mam wielką słabość do Dean`a i jego tekstów Odpowiedz Link Zgłoś
lily_roza Re: wtf ? 16.08.12, 16:54 oj... zgadzam się z toba też mam słabość do testów Deana... i jego rozmów z Casem Odpowiedz Link Zgłoś
my.rose Re: Bracia Winchester czy Bracia Salvatore? 20.05.12, 17:26 Wybieram Bracia Salvatore, ponieważ wiem, ze to może niesprawiedliwe, ale nie znam tych pierwszych, ponieważ nie oglądam Supernatural.... Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.winchester Oczywiste... Winchester ;D 05.06.12, 17:24 Bracia Winchester Forever <3! A to dlatego, że uwielbiam Dean'a ;D (Jensen'a) Odpowiedz Link Zgłoś
adusia97 Re: Bracia Winchester czy Bracia Salvatore? 25.06.12, 14:02 Bracia Salvatore Odpowiedz Link Zgłoś
losing Re: Bracia Winchester czy Bracia Salvatore? 03.07.12, 13:38 Oczywiście że Sam i Dean ! <3 chociaż braci Salvatore również uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaha Re: bracia Odinson! 07.07.12, 12:38 Widzę,że lubisz Thora i Avengers Bardziej lubię Lokiego aniżeli Thora.Loki ma w sobie to "Coś" czego nie ma Thor. Odpowiedz Link Zgłoś
katyk *piona* 10.07.12, 13:50 Tak, jestem wieeeeeelką fanką, co chyba widać po moich postach ^__^ Loki jest BARDZO CIEKAWĄ postacią. W "Thorze" widzimy niby jego przemianę z mniej podziwianego brata w "tego złego", ale sceny, kiedy np. zabija swojego prawdziwego ojca, Laufeya (mówiąc, że spotkała go śmierć z ręki syna Odyna <3), albo, o, moja ukochana scena, ta na moście, kiedy patrzy Odynowi w oczy i pełen nadziei mówi "Father, I could've done it! For you, for all of us", a potem, słysząc "No, Loki" z łzami w oczach rzuca się w otchłań... cóż, krótko mówiąc, takie sceny dają wiele do myślenia. Loki nie jest typowym antagonistą, nawet w "Avengers" - nie wiem jak Ty, ale ja uważam, że w tym filmie nie był do końca sobą, co by trochę wyjaśniało, czemu miał zupełnie inny charakter niż w "Thorze". Moim zdaniem był torturowany przez tych, którzy kazali mu zdobyć Tesseract i otworzyć portal; ba, powiedziałabym, że manipulowali nim tak jak on Hawkeye'm - należy zauważyć, że dopiero pod koniec, gdy odzyskuje przytomność po spotkaniu z Hulkiem zaczyna się trochę przypominać siebie z poprzedniego filmu (tak, Katyk lubi czytać między wierszami i wszystko to widzi w słowach "If it's all the same to you, I think I'll have that drink") No, to ja się rozpisałam, ale poniżej jeszcze moja reakcja na twoją odpowiedź: Odpowiedz Link Zgłoś
chavnelle Re: Bracia Winchester czy Bracia Salvatore? 09.07.12, 15:42 Bracia SALVATORE wiadomooo ! Odpowiedz Link Zgłoś
princess7 Re: Bracia Winchester czy Bracia Salvatore? 09.07.12, 16:21 Zdecydowanie bracia Salvatore! Odpowiedz Link Zgłoś
wizja5555 Re: Bracia Winchester czy Bracia Salvatore? 16.07.12, 13:04 Salvatore ! Odpowiedz Link Zgłoś
vampirekath Re: Bracia Winchester czy Bracia Salvatore? 17.07.12, 15:51 Salvatore Odpowiedz Link Zgłoś
coffeetv Re: Bracia Winchester czy Bracia Salvatore? 18.07.12, 17:24 zdecydowanie salvatore zapraszam na bloga being-brainwashed.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
arrianne Re: Bracia Winchester czy Bracia Salvatore? 22.07.12, 18:24 Oczywiście, że pan Stefan oraz pan Damon Salvatore Odpowiedz Link Zgłoś
miley07 Winchesterowie ! 26.07.12, 18:50 Zdecydowanie Sam i Dean ;d Salvatorów też lubię, ale to nie to samo co bracia Winchester ;p Odpowiedz Link Zgłoś
wiktusss Re: Bracia Winchester czy Bracia Salvatore? 28.07.12, 14:17 Oczywiście ,że Salvatore Odpowiedz Link Zgłoś