chaps24 12.08.12, 21:21 Co byście zrobiły, gdybyście urodziły się w innej rodzinnie z podświadomością, że miałyście tamtą pierwszą....? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koralina94 Re: Mam pytanko? 12.08.12, 21:38 Czyli masz wrażenie, że nie przynależysz do właściwej rodziny? Dobrze Cię zrozumiałam? Odpowiedz Link Zgłoś
mrucz Re: Mam pytanko? 14.08.12, 10:27 to dziwne pytanie, nie umiem Ci na nie odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Mam pytanko? 14.08.12, 20:55 Czy zrozumiałam, że przynależysz do niewłaściwej rodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
natala_nati Mam pytanko? 15.08.12, 22:34 Nie dokońca rozumiem pytania. Jeśli chodzi Ci o coś w stylu że myślałaś że twoi rodzice są twoimi biologicznymi rodzicami a nagle się okazuje że jesteś adoptowana to nie wiem jak bym zaaregowała... Tzn. Nie wiem czy nie chciałabym odszukać moich prawdziwych rodziców ale z drugiej strony skoro tamci mnie zostawili a mam nową rodzinę i do tego czasu myślałam że oni są moimi rodzicami to chyba dalej bym tak uważała... Wiem że tu nie ma żadnej interpunkcji... Ale coż.. piszę na szybko Odpowiedz Link Zgłoś
wont_tell Re: Mam pytanko? 25.08.12, 10:32 Coś jak w filmie 'Abduction ' z Taylorem Lautnerem Odpowiedz Link Zgłoś
andreapain Re: Mam pytanko? 31.08.12, 22:44 Zastanowiłabym się nad wizytą u psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la nanana, fajny wątek. 01.09.12, 19:49 serio, ciekawy temat. c; zależy jaka by to była rodzina, ale na pewno bym tęskniła do tej. Odpowiedz Link Zgłoś