Dodaj do ulubionych

Bycie singlem.

19.11.12, 16:06
Hej Kociaki smile
Chodzi o to, że chcę w końcu mieć chłopaka.
Chodzę do 5 klasy podstawówki, moje przyjaciółki już miały chyba z 5 chłopaków.
Ja miałam tylko jednego i jak się okazało chodził ze mną nie z miłości tylko na pokaz.
Wiem, że nie da kogoś w sobie rozkochać no ale na prawdę czuję się bardzo samotna
potrzebuję drugiej połówki.. Podobam się chyba mojemu koledze ale i tak z tego nic nie wyjdzie.. proszę pomóżcie, może znacie jakieś rady jak zagadać do kogoś kogo się nie zna bez zrobienia z siebie pośmiewiska ? wink
Obserwuj wątek
    • shirayuki Re: Bycie singlem. 19.11.12, 16:20
      5 klasa podstawówki to jest...11 lat jakoś, tak? Tak w ogóle to ciężko mi sobie wyobrazić 11-latkę z chłopakiem.
      (postaram się odpowiedzieć w sposób mniej wredny...trudne)

"Ja miałam tylko jednego i jak się okazało chodził ze mną nie z miłości tylko na
      pokaz." - A myślisz, że "chłopacy" Twoich koleżanek chodzili z nimi z miłości? Dobry żart... Skoro było ich aż 5 to wiadomo dlaczego. W tym wieku związki na poważnie (przynajmniej w moim toku rozumowania) nie istnieją. Jeśli sądzisz, że można się tym popisać to powodzenia...

Naprawdę...podstawówka nie ma większych problemów? sciana
      >_<

• owczarnia Re: Bycie singlem. 06.03.13, 21:11
        5 klasa...?
        jaja se robisz?
        błagam cię, idź do lekcji
        BŁAGAM!!!
    • sammy Re: Bycie singlem. 19.11.12, 16:46
      o kuwa jaki granat xD
    • ellen100p Re: Bycie singlem. 19.11.12, 16:53
      Co się dzieje z tymi dziećmi??? Koleżanko ja mam 16 lat i nigdy nie miałam chłopaka. Czekam na ten moment, ale w moim wieku jest to chyba trochę bardziej uzasadnione. 11/12 lat - przecież wy nawet nie wiecie co to jest miłość...
      • lucette Re: Bycie singlem. 19.11.12, 17:15
        potrzebujesz osoby, która będzie obok Ciebie bez względu na sytuację. rozumiem to. ale musisz wziąć pod uwagę to, że chłopcy dorastają później. w tej chwili możesz wypełnić pustkę wierną przyjaciółką. a uwierz mi, że przyjdzie taki czas, kiedy będziesz starsza, że ten chłopak się znajdzie, tylko musisz być cierpliwa.
      • koloorowa. Re: Bycie singlem. 25.11.12, 00:01
        dziewczyno.. masz 11 lat i od razu chcesz mieć chłopaka? co te dzieci mają w głowach. ja mam 16 a miałam tylko jednego i nie narzekam jak na razie. czekam na odpowiedniego, a nie pierwszego z brzegu. dorośnij i wtedy myśl smile
    • koralina94 Re: Bycie singlem. 19.11.12, 17:54
      Na wszystko przyjdzie czas. Nie warto się spieszyć z szukaniem drugiej połówki.
      Ja bym raczej korzystała z resztek dzieciństwa, a nie uganiała się za chłopakami.
    • czaqdra_ Re: Bycie singlem. 19.11.12, 17:56
      Płakać mi się chce, gdy widzę niespełnione miłostki piątoklasistów......
    • angel1117 Re: Bycie singlem. 19.11.12, 19:55
      o boże. Co się dzieje z tymi dziećmi, ja chodzę do 1 liceum i chłopaka miałam tylko na obozie, nie jest mi z tym źle. Nie jestem jakaś łatwa żeby być z każdym kto by chciał, po to by tylko z kimś być. Dziecko zajmij się nauką, lepiej zrobisz.
    • shakira554 Re: Bycie singlem. 25.11.12, 19:13
      W twoim wieku nie istnieje coś takiego jak miłość. Jak będziesz w gimnazjum to może dopiero zobaczysz co to jest a poza tym to że nie masz chłopaka to nie jest przecież nic strasznego.
    • charlottexd Re: Bycie singlem. 28.11.12, 09:16
      11 lat to wg mnie jest za wcześnie, żeby mieć chłopaka. Jesteście jeszcze dzieciakami niegotowymi na jakikolwiek związek i chłopacy w tym wieku jeszcze nie są poważni. Takie "chodzenie" może potrwać najwyżej tydzień i koniec. W tym wieku jest to właśnie głównie na pokaz, a nie z młości.Prawdziwa miłość przyjdzie sama i w odpowiednim czasie wink
    • calcetin Re: Bycie singlem. 30.11.12, 12:54
      Myślę, że nie warto szukać chłopaka na siłę. Bądź sobą i cierpliwie czekaj. To będzie na pewno trochę trudne. Ale jestem pewna, że w końcu spotkasz kogoś odpowiedniego. (;
    • majson Re: Bycie singlem. 03.12.12, 13:44
      O wiele lepiej jest być singlem, przynajmniej moim zdaniem w twoim wieku big_grin w tym wieku partnera na całe życie sobie nie znajdziesz (prawdopodobieństwo 1 na 100) a tak to unikasz problemów, kłótni, zerwań itd. big_grin same pozytywy
      • xdliv13xd Re: Bycie singlem. 03.12.12, 16:49
        Ja jestem dopiero w 1 gimnazjum i jakoś nie mam chłopaka. Nie powiem, że bym nie chciała mieć, ale pewnie sobie jeszcze poczekam. 5 kl. podstawówki to chyba 11 lat? sciana To, że twoje koleżanki miały to nie znaczy, że ty też musisz... po za tym chłopacy w tym wieku to takie bachory.
    • jonasofanka Re: Bycie singlem. 03.12.12, 17:39
      Ojapie....

Chodzisz do 5 klasy i twoje koleżanki miały z 5 chłopaków? Pozdrawiam serdecznie. Poczekaj do 2/3 gimnazjum, dopiero zacznij się martwić smile.
      Miłość nie jest fajna, naprawdę :3.
    • rogaliczek Re: Bycie singlem. 03.12.12, 18:45
      5 klasa podstawówki powiadasz...ja jestem w trzeciej gimnazjum i nadal nie miałam chłopaka smile
      Pamiętam ten okres podstawówki. Ja w twoim wieku też za wszelką cenę pragnęłam mieć chłopaka. W tym wieku nie ma miłości ze strony chłopaków. Wtedy chłopakowi co najwyżej może podobać się jakaś dziewczyna, ale nic więcej. Jestem tego pewna, ponieważ nie dość, że mam już to za sobą, to na dodatek mam brata w czwartej klasie podstawówki, a to podobny tok myślenia jak piąta klasa.
      Gdy się go spytałam co myśli na temat umalowanych dziewczyn, czy mu się one bardziej podobają to on na to "No..trochę..". To świadczy jedynie o jego wielkiej niedojrzałości, to dzieciak, tak jak i chłopacy w twoim wieku.
      Może tego teraz nie widać, ale z wiekiem chłopacy zaczynają woleć dziewczyny, które miały mało chłopaków, bo te, które w podstawówce mają nie wiadomo ile chłopaków, następnie w gimnazjum uchodzą za puszczalskie i w oczach dziewczyn, i w oczach chłopców. Nie ma się z czym śpieszyć, jesteś młodziutka.
      Z racji faktu, że wiem doskonale co przeżywasz moja rada to: bądź jak ten chłopak i nie przejmuj się. Jak koleżanki zaczną się chwalić, że miały bóg wie ile chłopaków to powiedz im, że "klucz, który otwiera wiele zamków jest dobry, ale zamek, którym można otworzyć wieloma kluczami jest bezużyteczny" co znaczy w twoim wieku, że facet, który ma wiele dziewczyn jest i będzie fajny, ale dziewczyna, która ma wielu chłopaków jest po prostu puszczalska i łatwa. W oczach chłopców takie dziewczyny da się szybko i łatwo zdobyć, poklepać po tyłku, złapać za cycki, gdzieś na poziomie gimnazjum/liceum przelecieć, ale nic poza tym - typowe dziwki. Natomiast typ dziewicy zyskuje szacunek,. Chłopcy chcą wyzwań - niedostępnych dziewczyn, dlatego pozostań taką jaka jesteś, bądź sobą, nie zmieniaj się, a na wszystko przyjdzie czas smile
    • majlentis ... 03.12.12, 20:47
      Boże, ale wy głupie jesteście. Co to kogo interesuje, że wy macie tyle lat, że mieliscie tyle chłopaków i gdzie ich poznaliscie? (mówie to do odpowiadających) . To jakieś przechwałki czy co? Dziewczyna pisze, kulturalnie się pyta a wy ku... wyskakujecie że wy macie dopiero tyle i mieliście tyle chłopaków a ona za młoda. Grzeczniej się nie da? Odrazu musicie jej wypominać ten wiek? Jest jeszcze młoda, wiec za bardzo nie wie co robić, a wy jako starsze powinniście pomóc, a nie sie naśmiewać.
      • kirikara Re: >_< 03.12.12, 21:28
        1. Nikt nie pisał ilu miał ( ewentualnie żaden lub 1)
        2. Nie był mówione gdzie.
        3. Bo jest za młoda. Mamy napisać grzeczniej tak? To sama wyraź swoje zdanie na ten temat dając jej swoje rady i przy okazji nie potępiając jej "wielkiej miłości" w wieku 11 lat.
        I to nie jest powód, aby uważać wypowiadających się użytkowników za głupich.
        Czekam, na Twoje rady....
    • xadax ahahaa 07.12.12, 20:08
      napisz ogłoszenie
    • rinmotokimeka Re: Bycie singlem. 08.12.12, 20:34
      Chłopaka posiada się z miłości , a nie dlatego , że nie chce być się samemu .
      Nie chcę być uszczypliwa , ale wydaję mi się , że będąc w 5 klasie podstawówki nie wie się co to jest ta miłość.
    • xdliv13xd Re: Bycie singlem. 30.12.12, 16:34
      powiedz i "Głupi ma zawsze szczęście"

• mrucz . 20.02.13, 15:59
      5 klasa podstawówki i ty chcesz mieć chłopaka ? boże, dokąd ten świat zmierza...
    • fanka003 Re: Bycie singlem. 24.02.13, 09:22
      Nie uważasz że jesteś trochę za młoda na chłopaka na to przyjdzie jeszcze czas,
    • miley654 Re: Bycie singlem. 24.02.13, 14:20

> Hej Kociaki smile
      > "Chodzi o to, że chcę w końcu mieć chłopaka." - W koncu? Masz 11 lat!!
      > "Chodzę do 5 klasy podstawówki, moje przyjaciółki już miały chyba z 5 chłopaków. " - Albo tylko tak mowily... chwalily sie co to nie one....
      >
      > "Ja miałam tylko jednego i jak się okazało chodził ze mną nie z miłości tylko na
      > pokaz." - Miłosc w 5 klasie!?
      > "Wiem, że nie da kogoś w sobie rozkochać no ale na prawdę czuję się bardzo samot
      > na " - To znajdz sobie przyjaciolke albo przyjaciela lub kup zwierzatko domowe.
      > "potrzebuję drugiej połówki.. " - Dziecko! Do nauki!!! a nie chlopacy w glowie a pozniej " bo mam zagrozenie na polrocze z tego czy tamtego..."
      Wiecie, dla mnie to jest wrecz strasznie kiedy czytam takie bzdury, gdzie dziecko ktotre jeszcze niedawno bawilo sie lalkami ( jesli dalej tego nie robi) Mysli o chlopakach... Ten swiat jest coraz dziwniejszy...
      PS bez urazy ale taka jest prawda...
    • inbloom *______* 24.02.13, 15:01
      To prowokacja, czy na poważnie? Bo jak to jest na poważnie, to nie chcę cię urazić, ale jesteś delikatnie mówiąc głupia. Ja mam 15 lat i nie miałam ani jednego chłopaka i nawet się nie spieszę z tym, nawet o tym nie myślę. Idź się uczyć, poczytaj sobie, pobaw się jeszcze nawet laleczkami puki dzieckiem jesteś, bo na miłości jeszcze masz czas. sciana
    • rudaax3 Re: Bycie singlem. 05.03.13, 12:38
      To jednak jeszcze za młody wiek na chłopaka .
    • lamma Re: Bycie singlem. 10.03.13, 21:30
      damn samotnosc w 5kl [*]
    • yourbadream Dziecko, idź do lekcji. 11.03.13, 14:08
    • iamvegas Re: Bycie singlem. 13.03.13, 22:02
      o matko. albo zamieniam się w dinozaura i nie nadążam za tym jak sprawnie się 'młodzież' rozwija, albo naprawdę w 5 klasie podstawówki normalne jednostki powinny przejawiać raczej inne problemy i powinnaś przestać bredzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka