Dodaj do ulubionych

Hannah Montana:The Movie....:)

18.03.09, 16:01
pisać wszystko to co jest związane z tym filmem
xDsercekisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisscool
Obserwuj wątek
    • Gość: Mikolak Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.eimperium.pl 18.03.09, 16:02
      Chociaż w Ameryce będzie od 10 kwietnia, to w Polsce już będzie od 14 wink
    • kitty16 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 18.03.09, 16:49
      na pewno pójde na to do kina wink już sie nie moge doczekać big_grin
      ciekawe jakie życie wybierze Miley? suspicious Hanny Montany, czy Miley Stewart.. ale wydaje mi sie że Miley wink
      • green_freak hannah ;) 18.03.09, 21:02
        Ja ide to ogkadabac w kinie 10 kwietnia smile W angli to wychodzi szybko wiec
        trzeba sie pospieszyc suspicious
      • hannahmontanaxd Re: Hannah Montana:The Movie....:) 26.04.09, 22:37
        film jest odjazdowy^^wink
    • Gość: hannah Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:50
      piosenki są superbig_grin
      • mileycyrusxd Re: Hannah Montana:The Movie....:) 18.03.09, 20:38
        to tak jak wam..mi tez wydaje sie ze wybierze zycie Miley Cyrus...i ze ta Miley bedzie gwiazdą...ale nie
        wiemm....smile nie moge sie doczekac!!!!!serceserceserceserceKocham Miley!!!!!!!!!!!!
        1sercesercesercesercesercesercekisskisskisskiss
        • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.09, 08:28
          będzie na pewno super!!!!!!!!!kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss

Ale myślę że kotek nie powinien dawac tyle informacji.Przecież to oglądniemy,i już będziemy wszystko wiedziec
          kto się ze mną zgadza>?
          • Gość: demi lovato Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 20:55
            mnie się też wydaje że wybierze żzycie miley cyrus
            pozdrosercesercesercesercesercesercesmilesmilesmilesmile
    • Gość: kiisforjonas Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 20:42
      Ja sie w ogóle zdziwiłam że Polska premiera jest drugą na świecie po
      amerykańskiej...Podobno
    • moniczka1482 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 18.03.09, 20:44
      Niem Mogę się doczekaćbig_grin !
    • Gość: Marzenka_Wrocław Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.09, 20:45
      Prawdo podobnie będzie to na Disney Channel miesiąc później po premierze w
      kinach ale i tak idę na to do kina i kofffam Miley znam jej wszystkie piosenki
      nawet te z z Hannah Montana the movie!!!!serceserceserce
    • pati896 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 18.03.09, 20:58
      ONA JEST GŁUUUUUUUUPIAAAAAAAAAAA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE DORASTA SEL DO PIĘT.!!!!!!suspiciousdevilscianasadbig_grintongue_out
      • mileycyrusfanka Re: Hannah Montana:The Movie....:) 25.03.09, 12:59
        pati896 napisał(a):

> ONA JEST GŁUUUUUUUUPIAAAAAAAAAAA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE DORASTA SEL DO PIĘT.!!!!
        > !!suspiciousdevilscianasadbig_grintongue_out

a ja mysle ze na odwrot :p Miley górą!!!! ja na 100 % pojde na to do kina smile
    • roxann_ Re: Hannah Montana:The Movie....:) 18.03.09, 21:18
      juz nie mogę się doczekać.!!
      Tak bardzo nie mogę, zę aż ściągnęłam sobie soundtrack z filmu.!!!
      Naprawdę....!!! Piosenki extra.!! ;*sercekiss
    • roxann_ Re: Hannah Montana:The Movie....:) 18.03.09, 21:25
      ooo nastepna fanka głupiej selci szpanuje emotinkami xD
      • demetriax3 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 21.03.09, 09:53
        no dokładnie ;D . chyba nie ma gadu do wysyłania emotek big_grin . haha , a ja filmu
        nie moge sie doczekac . ,3333
    • Gość: Iwona Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 15:25
      juz sie nie moge doczekac kiedy film bedzie w kinie.
      oczywiscie pojde!!!!!!!!!!!!
      • Gość: demi lovato Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 20:57

big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinserceserceserceserceserceserceja jez tedz niemogę sie
        doczekać kiedy bendzie film hanah montana de mowe jakoś się to pisze
    • miley_96 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 04.04.09, 16:48
      nie moge sie doczekac filmu a tu macie dowod ze sie ujawnila
      www.youtube.com/watch?vshockMSKBKG-SW0
    • Gość: Anka Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 13:38
      już się nie mogę doczekać tego filmu a wy? big_grinbig_grintongue_outsmilesurprisedcool
      • nikki1610 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 10.04.09, 12:11
        też nie moge sie doczekać, sądząc po zwiastunach zapowiada się świetnie smile
    • pati896 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 10.04.09, 21:24
      Hejwink Sorx, ze wtedy napisałam, ze Miley jest GŁUPIA, tak naprawdę ją KOCHAM,ale w tedy miałam zły dzień i taa
      dziewczyna mnie wkurzyła, bo przeklinała Sna Sele i wyzywała od naj gorszych ;/ Ja nie mogę się już doczekać na
      ten film, będzie odjazdowyserce kiss Może pójde do kina hehe serce A do tych co lubią Seli też, wiecie,że będzie
      kinowa wersja Czarodzieje z Waverly Place ^^
    • Gość: pink Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.gprs.plus.pl 12.04.09, 17:24
      oficjalna premiera Hannah jest 17 kwietnia w Polsce!!!
      ja np. mam załatwione, że pójdę 15 na pokaz przedpremierowy, bo moja ciocia
      pracuje w Bravo jako grafik, więc wszystkie filmy typu dla młodzieży mam
      załatwione wcześniej. np. Księżyc w nowiu big_grin
      • firana :---------------------------) 12.04.09, 21:22
        Gość portalu: pink napisał(a):

> oficjalna premiera Hannah jest 17 kwietnia w Polsce!!!
        > ja np. mam załatwione, że pójdę 15 na pokaz przedpremierowy, bo moja ciocia
        > pracuje w Bravo jako grafik, więc wszystkie filmy typu dla młodzieży mam
        > załatwione wcześniej. np. Księżyc w nowiu big_grin

kochana, ile Ty masz lat? Zachowujesz się jak dziecko. `O, PATRZCIE, JA MAM
        LIZACZKA TRUSKAWKOWEGO, A WY NIE, SIALALALA!` wink
        Twoja wypowiedź zabrzmiała podobnie wink O jejku, czujesz się LEPSZA od innych, bo
        masz możliwość obejrzenia filmu dwa dni przed premierą? HA! Popracuj nad sobą,
        dziecko.

Pozdrawiam wink
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.xdsl.centertel.pl 13.04.09, 18:49
      wIESZ CO FIRANA?teraz to ty się zachowujesz jak dziecko.

www.mileycyrus.com/cd
    • miley96052 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 13.04.09, 21:40
      Ja nie jestem wielką fanką serialu "Hannah Montana", ale bardzo lubię aktorkę,
      która gra Miley/Hannah- Miley Cyrus. Z tego powodu bardzo mnie ciekawi co będzie
      dalej. Na pewno pójdę na ten film do kina big_grin
    • duffka Re: Hannah Montana:The Movie....:) 14.04.09, 09:56
      ten film będzie świetny big_grin
      osobiście bardzo lubię oglądać hannah monatane wink
      Napewno pójdę do kina smile
    • pati896 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 14.04.09, 10:46
      Nie no firana ma racje wink Nie powinna się tym przechwalac, nie każdy ma takie szczęście, a jeśli am to lepiej się nie
      chwalić, bo wiele ludzi moze ją znienawidzić przez taki przechwałki uncertain A firana w żaden sposób nie zachowała się
      dziecinnie wink
    • siaka93 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 16.04.09, 18:51
      Zapowiada się świetnie więc pójdę smile
    • Gość: gaba Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.chello.pl 18.04.09, 19:16
      Ja dzisiaj byłam na tym filmie.Miałam pójść na premierę ale poszłam w sobotę i
      mówię że film jest świetny.Bardzo mi się podobają piosenki a szczególnie
      "Butterfly Fly Away"Polecam bo warto obejrzeć.big_grin
    • otoja Re: Hannah Montana:The Movie....:) 19.04.09, 13:06
      ja jade w srode do kina z koleżnkami i mama jednj z koleżanekbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinkisskisskisskisskisskisskisskisskiss:-
      *kwiatkwiatkwiatkwiatkwiatkwiatkisskisskisskisskisskisssmilesmilesmilesmilewinkwinkwinkwink
    • kitty16 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 19.04.09, 13:21
      byłam wczoraj w kinie ;D wszystkie beczałyśmy ;p piękny film, mogłabym iść jeszcze raz ;D a te piosenki...:]
      najpiękniejszy moment już przy końcu kiedy Miley wyjawia kim jest i śpiewa 'The Climb' smilesmilesmile a na końcu wstałyśmy i
      zaczełyśmy tańczyć układ, bo akurat leciała piosenka 'HoeDown ThrowDown' ;D całe kino sie na nas gapiło xD
      wszyscy takie sztywniaki a nasza grupka klaskała i wgl, zejebiście było xD ;D jeszcze wzruszający był moment
      kiedy Miley słyszała jak jej ojciec mówi tej babce że nie może z nią być, Mil wtedy tak płakała..cry ale oczywiście
      Happy End wink
    • gusiaselusiao_o Re: Hannah Montana:The Movie....:) 19.04.09, 15:42
      Hmm...Wolałybyśmu żebyś nie opowiadałą wszystkiego i nie wieże,że tańczyłyście <haha> W kinie nie wolno ;/
    • gusiaselusiao_o Re: Hannah Montana:The Movie....:) 19.04.09, 15:43
      Chybba,że macie z 8 lat to uwieże big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • kitty16 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 21.04.09, 15:29
        ohh..ale zabawna jesteś..;| nie mamy po 8 lat, po prostu umiemy sie dobrze bawić tongue_outtongue_outtongue_out
        i jakoś tańczyłyśmy, nikt by nam nie zabronił..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka