joeeee 18.03.09, 16:01 pisać wszystko to co jest związane z tym filmem xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mikolak Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.eimperium.pl 18.03.09, 16:02 Chociaż w Ameryce będzie od 10 kwietnia, to w Polsce już będzie od 14 Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 18.03.09, 16:49 na pewno pójde na to do kina już sie nie moge doczekać ciekawe jakie życie wybierze Miley? Hanny Montany, czy Miley Stewart.. ale wydaje mi sie że Miley Odpowiedz Link Zgłoś
green_freak hannah ;) 18.03.09, 21:02 Ja ide to ogkadabac w kinie 10 kwietnia W angli to wychodzi szybko wiec trzeba sie pospieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
hannahmontanaxd Re: Hannah Montana:The Movie....:) 26.04.09, 22:37 film jest odjazdowy^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hannah Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:50 piosenki są super Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrusxd Re: Hannah Montana:The Movie....:) 18.03.09, 20:38 to tak jak wam..mi tez wydaje sie ze wybierze zycie Miley Cyrus...i ze ta Miley bedzie gwiazdą...ale nie wiemm.... nie moge sie doczekac!!!!!Kocham Miley!!!!!!!!!!!! 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.09, 08:28 będzie na pewno super!!!!!!!!! Ale myślę że kotek nie powinien dawac tyle informacji.Przecież to oglądniemy,i już będziemy wszystko wiedziec kto się ze mną zgadza>? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demi lovato Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 20:55 mnie się też wydaje że wybierze żzycie miley cyrus pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiisforjonas Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 20:42 Ja sie w ogóle zdziwiłam że Polska premiera jest drugą na świecie po amerykańskiej...Podobno Odpowiedz Link Zgłoś
moniczka1482 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 18.03.09, 20:44 Niem Mogę się doczekać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka_Wrocław Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.09, 20:45 Prawdo podobnie będzie to na Disney Channel miesiąc później po premierze w kinach ale i tak idę na to do kina i kofffam Miley znam jej wszystkie piosenki nawet te z z Hannah Montana the movie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 18.03.09, 20:58 ONA JEST GŁUUUUUUUUPIAAAAAAAAAAA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE DORASTA SEL DO PIĘT.!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrusfanka Re: Hannah Montana:The Movie....:) 25.03.09, 12:59 pati896 napisał(a): > ONA JEST GŁUUUUUUUUPIAAAAAAAAAAA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE DORASTA SEL DO PIĘT.!!!! > !! a ja mysle ze na odwrot :p Miley górą!!!! ja na 100 % pojde na to do kina Odpowiedz Link Zgłoś
roxann_ Re: Hannah Montana:The Movie....:) 18.03.09, 21:18 juz nie mogę się doczekać.!! Tak bardzo nie mogę, zę aż ściągnęłam sobie soundtrack z filmu.!!! Naprawdę....!!! Piosenki extra.!! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
roxann_ Re: Hannah Montana:The Movie....:) 18.03.09, 21:25 ooo nastepna fanka głupiej selci szpanuje emotinkami xD Odpowiedz Link Zgłoś
demetriax3 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 21.03.09, 09:53 no dokładnie ;D . chyba nie ma gadu do wysyłania emotek . haha , a ja filmu nie moge sie doczekac . ,3333 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 15:25 juz sie nie moge doczekac kiedy film bedzie w kinie. oczywiscie pojde!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demi lovato Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 20:57 ja jez tedz niemogę sie doczekać kiedy bendzie film hanah montana de mowe jakoś się to pisze Odpowiedz Link Zgłoś
miley_96 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 04.04.09, 16:48 nie moge sie doczekac filmu a tu macie dowod ze sie ujawnila www.youtube.com/watch?vMSKBKG-SW0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 13:38 już się nie mogę doczekać tego filmu a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
nikki1610 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 10.04.09, 12:11 też nie moge sie doczekać, sądząc po zwiastunach zapowiada się świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 10.04.09, 21:24 Hej Sorx, ze wtedy napisałam, ze Miley jest GŁUPIA, tak naprawdę ją KOCHAM,ale w tedy miałam zły dzień i taa dziewczyna mnie wkurzyła, bo przeklinała Sna Sele i wyzywała od naj gorszych ;/ Ja nie mogę się już doczekać na ten film, będzie odjazdowy Może pójde do kina hehe A do tych co lubią Seli też, wiecie,że będzie kinowa wersja Czarodzieje z Waverly Place ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pink Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.gprs.plus.pl 12.04.09, 17:24 oficjalna premiera Hannah jest 17 kwietnia w Polsce!!! ja np. mam załatwione, że pójdę 15 na pokaz przedpremierowy, bo moja ciocia pracuje w Bravo jako grafik, więc wszystkie filmy typu dla młodzieży mam załatwione wcześniej. np. Księżyc w nowiu Odpowiedz Link Zgłoś
firana :---------------------------) 12.04.09, 21:22 Gość portalu: pink napisał(a): > oficjalna premiera Hannah jest 17 kwietnia w Polsce!!! > ja np. mam załatwione, że pójdę 15 na pokaz przedpremierowy, bo moja ciocia > pracuje w Bravo jako grafik, więc wszystkie filmy typu dla młodzieży mam > załatwione wcześniej. np. Księżyc w nowiu kochana, ile Ty masz lat? Zachowujesz się jak dziecko. `O, PATRZCIE, JA MAM LIZACZKA TRUSKAWKOWEGO, A WY NIE, SIALALALA!` Twoja wypowiedź zabrzmiała podobnie O jejku, czujesz się LEPSZA od innych, bo masz możliwość obejrzenia filmu dwa dni przed premierą? HA! Popracuj nad sobą, dziecko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.xdsl.centertel.pl 13.04.09, 18:49 wIESZ CO FIRANA?teraz to ty się zachowujesz jak dziecko. www.mileycyrus.com/cd Odpowiedz Link Zgłoś
miley96052 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 13.04.09, 21:40 Ja nie jestem wielką fanką serialu "Hannah Montana", ale bardzo lubię aktorkę, która gra Miley/Hannah- Miley Cyrus. Z tego powodu bardzo mnie ciekawi co będzie dalej. Na pewno pójdę na ten film do kina Odpowiedz Link Zgłoś
duffka Re: Hannah Montana:The Movie....:) 14.04.09, 09:56 ten film będzie świetny osobiście bardzo lubię oglądać hannah monatane Napewno pójdę do kina Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 14.04.09, 10:46 Nie no firana ma racje Nie powinna się tym przechwalac, nie każdy ma takie szczęście, a jeśli am to lepiej się nie chwalić, bo wiele ludzi moze ją znienawidzić przez taki przechwałki A firana w żaden sposób nie zachowała się dziecinnie Odpowiedz Link Zgłoś
siaka93 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 16.04.09, 18:51 Zapowiada się świetnie więc pójdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaba Re: Hannah Montana:The Movie....:) IP: *.chello.pl 18.04.09, 19:16 Ja dzisiaj byłam na tym filmie.Miałam pójść na premierę ale poszłam w sobotę i mówię że film jest świetny.Bardzo mi się podobają piosenki a szczególnie "Butterfly Fly Away"Polecam bo warto obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
otoja Re: Hannah Montana:The Movie....:) 19.04.09, 13:06 ja jade w srode do kina z koleżnkami i mama jednj z koleżanek:- * Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 19.04.09, 13:21 byłam wczoraj w kinie ;D wszystkie beczałyśmy ;p piękny film, mogłabym iść jeszcze raz ;D a te piosenki...:] najpiękniejszy moment już przy końcu kiedy Miley wyjawia kim jest i śpiewa 'The Climb' a na końcu wstałyśmy i zaczełyśmy tańczyć układ, bo akurat leciała piosenka 'HoeDown ThrowDown' ;D całe kino sie na nas gapiło xD wszyscy takie sztywniaki a nasza grupka klaskała i wgl, zejebiście było xD ;D jeszcze wzruszający był moment kiedy Miley słyszała jak jej ojciec mówi tej babce że nie może z nią być, Mil wtedy tak płakała.. ale oczywiście Happy End Odpowiedz Link Zgłoś
gusiaselusiao_o Re: Hannah Montana:The Movie....:) 19.04.09, 15:42 Hmm...Wolałybyśmu żebyś nie opowiadałą wszystkiego i nie wieże,że tańczyłyście <haha> W kinie nie wolno ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
gusiaselusiao_o Re: Hannah Montana:The Movie....:) 19.04.09, 15:43 Chybba,że macie z 8 lat to uwieże Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Hannah Montana:The Movie....:) 21.04.09, 15:29 ohh..ale zabawna jesteś..;| nie mamy po 8 lat, po prostu umiemy sie dobrze bawić i jakoś tańczyłyśmy, nikt by nam nie zabronił.. Odpowiedz Link Zgłoś