20.03.09, 18:54
Cześć mam 13 lat i mam włosy krótko ścięte ze zwykłą prostą grzywką ale
wyglądam strasznie uncertain możecie doradzić mi co mogła bym zrobić z włosami czy
jak je mogła być zciąć?kwiatproszę was!!kiss
Obserwuj wątek
    • green_freak Re: Fryzury 20.03.09, 18:56
      Opaska na krótkie wlosy jest idealna.smile A grzywka napewno jest fajna,a jak ci
      sie znudzi
      to sobie zrób grzywke na ukos,bd to ladnie wygladala big_grin Albi jakas ladna wsówka
      ladnie by wygladala,
      taka malusta a juz zmieni wszytkobig_grin Mysle ze pomoglamkiss
    • kitty16 Re: Fryzury 20.03.09, 20:35
      może pocieniuj sobie jakoś włosy i zetnij grzywke na skos, tak jest teraz modnie wink mi osobiście takie sie bardzo
      podobają i niedługo wybieraam sie do fryzjera żeby sie podobnie ściąć, czyli ściąć jakoś fajnie włosy, pocieniować i
      ściąć grzywke wink
      • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Fryzury IP: *.xdsl.centertel.pl 21.03.09, 08:31
        wiem,co czujesz.miałam długie włosy,mama mi zcxięła.Bosh.......jak ja się darłam!!!!indifferent

ale szybko mi urosły.

radziłabym ci opaskę,lub spinkę.Bo gumka się nie da zrobic kucykapiwopiwopiwo
        • majson Re: Fryzury 21.03.09, 14:53
          ja właśnie zapuszczam włosy mam za ramiona właściwie to tez radze spineczkę lub
          mini kiteczke jak ci podrosną
    • Gość: Pauli Re: Fryzury IP: *.xdsl.centertel.pl 14.04.09, 17:50
      Ja też mam krótkie włosy. Ale na szczęście mogę sobie zrobić małego kucyka. Ja
      żeby ładnie wyglądać najpierw prostuję prostownicą, potem zakładam opaskę i
      robię kucyka lub wpinam małą wsuwkę czy spinkę. Pomaga!
      • daguss Re: Fryzury 15.04.09, 17:43
        jak poprzedniczki - grzywka na bok ! ładnie to wygląda. możesz poczekać aż ci
        troszkę podrosną i potem jakoś ładnie ściąć. ikf.com.pl/ < tu sobie
        zobacz. na pewno coś znajdziesz. ; )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka