emili 20.03.09, 18:54 Cześć mam 13 lat i mam włosy krótko ścięte ze zwykłą prostą grzywką ale wyglądam strasznie możecie doradzić mi co mogła bym zrobić z włosami czy jak je mogła być zciąć?proszę was!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_freak Re: Fryzury 20.03.09, 18:56 Opaska na krótkie wlosy jest idealna. A grzywka napewno jest fajna,a jak ci sie znudzi to sobie zrób grzywke na ukos,bd to ladnie wygladala Albi jakas ladna wsówka ladnie by wygladala, taka malusta a juz zmieni wszytko Mysle ze pomoglam Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Fryzury 20.03.09, 20:35 może pocieniuj sobie jakoś włosy i zetnij grzywke na skos, tak jest teraz modnie mi osobiście takie sie bardzo podobają i niedługo wybieraam sie do fryzjera żeby sie podobnie ściąć, czyli ściąć jakoś fajnie włosy, pocieniować i ściąć grzywke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: Fryzury IP: *.xdsl.centertel.pl 21.03.09, 08:31 wiem,co czujesz.miałam długie włosy,mama mi zcxięła.Bosh.......jak ja się darłam!!!! ale szybko mi urosły. radziłabym ci opaskę,lub spinkę.Bo gumka się nie da zrobic kucyka Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Fryzury 21.03.09, 14:53 ja właśnie zapuszczam włosy mam za ramiona właściwie to tez radze spineczkę lub mini kiteczke jak ci podrosną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: Fryzury IP: *.xdsl.centertel.pl 14.04.09, 17:50 Ja też mam krótkie włosy. Ale na szczęście mogę sobie zrobić małego kucyka. Ja żeby ładnie wyglądać najpierw prostuję prostownicą, potem zakładam opaskę i robię kucyka lub wpinam małą wsuwkę czy spinkę. Pomaga! Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: Fryzury 15.04.09, 17:43 jak poprzedniczki - grzywka na bok ! ładnie to wygląda. możesz poczekać aż ci troszkę podrosną i potem jakoś ładnie ściąć. ikf.com.pl/ < tu sobie zobacz. na pewno coś znajdziesz. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś